Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mru napisał(a):
następne foty to będzie:

Xant pod wieżą Eiffla
Xant pod krzywą wieżą w Pizie
Xant nad kanałem w Wenecji
pod Big Benem
w coffeshopie w Amsterdamie
pod palmą na Teneryfie :evil_lol:
na Chińskim Murze
na safari

Xant! :multi: patrzę na Ciebie z radością!

hehehe.
a może mnie adoptujecie? tez sobie chetnie pojeżdżę, i nie musze chodzić na smyczy...:p.

xant w mongolii, xant na rejsie dookoła świata, xant na księżycu....

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie że już wróciliśmy, my jak byśmy się ubrali ciepło to by się dało jakoś pochodzić jeszcze, ale Xantowi było wyraźnie źle, chyba zaczynał sie przeziębiać biedaczek.
W ostatni weekend za to dużo się nałaził. Do listy jego podróżniczych osiagnięć dodać można jeszcze: przejście wokół Jeziora Sosno na Pojezierzu Brodnickim oraz Jeziora Kamionki pod Toruniem:multi: choć pewnie to nikomu wiele nie mówi, no ale, zeby nie było, że Xant tylko śpi na kanapie. No bo fakt, że lubi spać. Jak go się nie wyciągnie na spacer to większość czasu przesypia na moim łóżku.
Dzisiaj miał kąpiel, mało tego, był nawet suszony suszarką. Film z tego oto wydarzenia zamieściłam ponieżej:

http://s407.photobucket.com/albums/pp158/sloneczkoswieci86/?action=view&current=DSCN3431.flv

Posted

sloneczkoswieci napisał(a):
Wszystko przez to, że Xant jest głuchy;)

ahahahahhaaa:loveu::loveu::loveu: To na dobre mu to wychodzi widac.

Swietne, piękne i wymarzone życie ma Xantuszek

( ja mojego psa nie moge suszyc itp- atakuje suszarke wtedy:evil_lol:. Bo Bozia nie dała wzroku, ale za to doskonaly sluch:))

Posted

eliza_sk napisał(a):
On taki spokojny w trakcie zabiegu :crazyeye:

Mój Fuks jak słyszy: suszarkę, kosiarkę, odkurzacz to chce zjeść jej użytkownika razem ze sprzętem :stupid:

Też mam Fuksa :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[SIZE=2]
Ale Xanciku jakiś Ty kochany i jak dorbze trafiłeś... A ja sie tlyko moge domyślać jak bylo w gorach patrzac na to co działo się w Kielcach :cool1:

Posted

Pierwsze zdjęcie jest z przed tygodnia, prosiliście o fotke znad jeziorka.. no moze jeziorka nie widać, jest za to Xant na plaży:loveu: Drugie zdjecie jest z Sompolna k.Konina, gdzie Xant ma "babcię". Babcia chyba polubiła Xanta, choć z początku to jak go widziała to zakrywała oczy, tak jak na szczury("szczury to na smietnik"), ale ostatnio jak jadła obiad to dała mu kawałek kaszanki:multi:
Teraz jestesmy z nim w Gnieznie i Kuby Mama własnie zabiera Xanta na spacerek:multi: Ona go bardzo lubi. Chyba oprocz nas to najbardziej.Moi rodzice z początku to mnie nie chcieli z nim w domu widziec, ale po paru dniach zmiękli i teraz bardzo go lubią. Mój Tata to nie chcial psa bo "psy szczekaja, niszcza meble itp itd" a tymczasem to sie zachwyca, że taki grzeczny psiak. Nawet go wpuscił do siebie do pracy;)
No ideał ten nasz Xantuś:loveu::loveu::loveu: Dziekuję Wam bardzo za niego!

Posted

Co zdjęcie Xanta, to z innego miejsca, ależ on sie ostatnio napodróżował:lol:, pewnie więcej niż przez całe swoje życie:p.

Ale z zadowolonego pycholka widać,że mu to pasuje:razz:.