sleepingbyday Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 mru napisał(a):następne foty to będzie: Xant pod wieżą Eiffla Xant pod krzywą wieżą w Pizie Xant nad kanałem w Wenecji pod Big Benem w coffeshopie w Amsterdamie pod palmą na Teneryfie :evil_lol: na Chińskim Murze na safari Xant! :multi: patrzę na Ciebie z radością! hehehe. a może mnie adoptujecie? tez sobie chetnie pojeżdżę, i nie musze chodzić na smyczy...:p. xant w mongolii, xant na rejsie dookoła świata, xant na księżycu.... Quote
ewelinka_m Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Xantuś ale Ci się trafiło!:loveu: Quote
KrystynaS Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Och Xantuś ale szczęśliwie wyglądasz. :loveu: Właśnie tak powinien się kończyć wątek każdego psa. Quote
DuDziaczek Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Xanciuku jedno jest pewne że lepiej trafić nie mogłeś :loveu: Quote
EVA2406 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Patrząc na to co się dzieje za oknem, ta Teneryfa pod palmą jest super trafiona ;). Zabierzcie mnie ze sobą :lol: Quote
KrystynaS Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Oglądam te zdjęcia i oglądam i wprost nie mogę uwierzyć, że to nasz malutki Xantuś :loveu: :loveu:. Rany ale życie, ale Domek :multi: :multi: Quote
Rudzia-Bianca Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 http://redweed.w.interii.pl/DSCN3364.JPG szczęśliwa mordeńka :) Quote
sleepingbyday Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 wygąda na pewnego sobie, w taki spokojny sposób... ale odmiana :p nie marźniecie tam w górach??? Quote
sloneczkoswieci Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Właśnie że już wróciliśmy, my jak byśmy się ubrali ciepło to by się dało jakoś pochodzić jeszcze, ale Xantowi było wyraźnie źle, chyba zaczynał sie przeziębiać biedaczek. W ostatni weekend za to dużo się nałaził. Do listy jego podróżniczych osiagnięć dodać można jeszcze: przejście wokół Jeziora Sosno na Pojezierzu Brodnickim oraz Jeziora Kamionki pod Toruniem:multi: choć pewnie to nikomu wiele nie mówi, no ale, zeby nie było, że Xant tylko śpi na kanapie. No bo fakt, że lubi spać. Jak go się nie wyciągnie na spacer to większość czasu przesypia na moim łóżku. Dzisiaj miał kąpiel, mało tego, był nawet suszony suszarką. Film z tego oto wydarzenia zamieściłam ponieżej: http://s407.photobucket.com/albums/pp158/sloneczkoswieci86/?action=view¤t=DSCN3431.flv Quote
sloneczkoswieci Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 A oto film przedstawiający niesienie zmarźniętego Xanta: http://s407.photobucket.com/albums/pp158/sloneczkoswieci86/?action=view¤t=DSCN3396.flv Quote
eliza_sk Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 On taki spokojny w trakcie zabiegu :crazyeye: Mój Fuks jak słyszy: suszarkę, kosiarkę, odkurzacz to chce zjeść jej użytkownika razem ze sprzętem :stupid: Quote
sloneczkoswieci Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Wszystko przez to, że Xant jest głuchy;) Quote
KrystynaS Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Charly Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 sloneczkoswieci napisał(a):Wszystko przez to, że Xant jest głuchy;) ahahahahhaaa:loveu::loveu::loveu: To na dobre mu to wychodzi widac. Swietne, piękne i wymarzone życie ma Xantuszek ( ja mojego psa nie moge suszyc itp- atakuje suszarke wtedy:evil_lol:. Bo Bozia nie dała wzroku, ale za to doskonaly sluch:)) Quote
DuDziaczek Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 eliza_sk napisał(a):On taki spokojny w trakcie zabiegu :crazyeye: Mój Fuks jak słyszy: suszarkę, kosiarkę, odkurzacz to chce zjeść jej użytkownika razem ze sprzętem :stupid: Też mam Fuksa :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [SIZE=2] Ale Xanciku jakiś Ty kochany i jak dorbze trafiłeś... A ja sie tlyko moge domyślać jak bylo w gorach patrzac na to co działo się w Kielcach :cool1: Quote
EVA2406 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Dobrze, że już jesteście w ciepłym domku :lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 sloneczkoswieci napisał(a):Wszystko przez to, że Xant jest głuchy;) e niekoniecznie, niektóre psy :crazyeye:lubią suszarkę np moja Bianca a ze słuchem u niej wszystko ok :evil_lol: będą jakieś zdjęcia z wycieczki ? Quote
sleepingbyday Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 historia xanta dobrze sie skończyła, ale hasaana nie: Moim zdaniem mniejszej ceny nie znajdziemy… potzrebna pomoc -3 minuty i petycja wysłana. hasaan cierpiał w miejscu, które powinno pomagać. trzeba sie tym zająć. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=121162 Quote
sloneczkoswieci Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Pierwsze zdjęcie jest z przed tygodnia, prosiliście o fotke znad jeziorka.. no moze jeziorka nie widać, jest za to Xant na plaży:loveu: Drugie zdjecie jest z Sompolna k.Konina, gdzie Xant ma "babcię". Babcia chyba polubiła Xanta, choć z początku to jak go widziała to zakrywała oczy, tak jak na szczury("szczury to na smietnik"), ale ostatnio jak jadła obiad to dała mu kawałek kaszanki:multi: Teraz jestesmy z nim w Gnieznie i Kuby Mama własnie zabiera Xanta na spacerek:multi: Ona go bardzo lubi. Chyba oprocz nas to najbardziej.Moi rodzice z początku to mnie nie chcieli z nim w domu widziec, ale po paru dniach zmiękli i teraz bardzo go lubią. Mój Tata to nie chcial psa bo "psy szczekaja, niszcza meble itp itd" a tymczasem to sie zachwyca, że taki grzeczny psiak. Nawet go wpuscił do siebie do pracy;) No ideał ten nasz Xantuś:loveu::loveu::loveu: Dziekuję Wam bardzo za niego! Quote
sleepingbyday Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 nie ma za co i polecamy sie na przyszłość :evil_lol:. świetnie, że rodzina sie przekonała :-). jeszcze będą go bronić przed karceniem, zobaczysz :cool3: Quote
erka Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Co zdjęcie Xanta, to z innego miejsca, ależ on sie ostatnio napodróżował:lol:, pewnie więcej niż przez całe swoje życie:p. Ale z zadowolonego pycholka widać,że mu to pasuje:razz:. Quote
Recommended Posts