EVA2406 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Pixie, a może pobiegł w stronę Dąbrowszczaków, a laskiem ktoś nazwał park? Qrcze, gdzie go szukać? Teraz nic nie widać, a rano może być już w innej dzielnicy :-( Quote
Charly Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Mru wysyla mazowsze IV ja wysyłam I wolne sa jeszcze II i III Quote
pixie Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 wyslalam smsa do pani Beaty, dzieki za numer KrystynoS Prosilam by zaraz zadzownila do strazy miejskiej by powiedziala, ze swiezo adoptowany gluchy i ze ma chusteczke i by patrole zwracaly uwage.Oni teraz w nocy duzo jezdza..no i mniej ludzi On raczej bedzie dreptal cala noc..bo jest przerazony.Raczej nie spocznie. Kiedys takiego gluchego staruszka znalazlam na srodku skrzyzowania w bialy dzien wlasnie po 11 godzinach ledwo juz szedl i bylo mu wszystko jedno Moze rzeczywiscie Dabrowszczakow...hmmm lasek..no tak moze te drzewa po srodku Placu Hallera...hmm mieszkalam kiedys bardzo blisko tego miejsca Quote
pixie Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 nie wiem nie odpowiedziala mi..sms byl dlugi ale czytelny mam nadzieje Sugeruje wysylac, jak napisalam w PW do Charly poprzez GG ze awaryjna sytuacja, POSPOLITE RUSZENIE warszawskich PRAZAN potrzebne Quote
DuDziaczek Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Charly napisał(a):Mru wysyla mazowsze IV ja wysyłam I wolne sa jeszcze II i III Biore II ;) Quote
EVA2406 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Pixie, ja też. Tam mieszkałam całe dzieciństwo i młodość. Znam tam każdy kącik. Tylko nie wiem gdzie tej biedy szukać i nie bardzo mogę uwierzyć w ucieczkę staruszka :shake: Quote
Charly Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 DuDziaczek napisał(a):Biore II ;) dzieki. widze teraz ze przydalby sie na mapie taki system, ze kazdy nick od razu prowadzi do profilu, tak ze klikajac mozna by od razy wiadomosc wyslac. tak troche zmudne. Quote
pixie Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 mru napisał(a):orpha napisala, ze zaraz sie tam przejdzie SUPER!!! moze podac jej telefon pani beaty? by miala do kogo zadzownic..najlepiej by wiedziala w ktora strone pomaszerowal..hmmm pobiegl? czy mamy namiary do orphy..wysle tel. pani beaty smsem ktos mi poda jej telefon..lub wysle jej telefon pani beaty? Quote
mru Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 nie mam jej tel :( sprobuj na pw... moze jeszcze jest i czyta (bo dopiero do domu wrocila) Quote
pixie Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 oto odpowiedz od pani Beaty Wklejam, bo sadze, ze powinnismy wiedziec dokad poszedl i na jakim etapie sa poszukiwania mam nadzieje ze nie bedzie miala mi tego za zle " WRACAM DO DOMU.PADAM.OGLOSZENIA JUZ WISZA NA PRADZE.STRAZ POINFORMOWALAM ALE NIE BYLI ZBYT MILI.STWIERDZILI ZE MAJA CO ROBIC.JA PO PRACY PRZEJADE SIE JESZCZE I POSZUKAM.POLECIAL W STRONE ZOO.ZADZWONIE JUTRO DO NICH.WYRYWAL MI SIE STRASZNIE.JA NIE WIEM GDZIE ON TAK UCIEKAL NA SMYCZY? PRZEPRASZAM ALE MUSZE WZIAC SORBONIT NA SERCE BO TAK SIE ZDENERWOWALAM ZE MALO MI NIE WYSIADZIE.OBIECUJE BEDE GO ZE WSZYSTKIMI ZNAJOMYMI SZUKAC." Odpisze zaraz, ze my tez juz akcje rozpoczelismy i zawiadamiamy kogo sie da Quote
orpha Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 obdzwonilam znajomych z tamtych okolic to niedaleko mnie , poza straza , na policje tez trzeba zadzwnic oni tez jezdza zaraz tam jade Quote
Charly Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Charly napisał(a):dzieki. widze teraz ze przydalby sie na mapie taki system, ze kazdy nick od razu prowadzi do profilu, tak ze klikajac mozna by od razy wiadomosc wyslac. tak troche zmudne. Odwoluje:) interaktywna mapa jest duzo lepsza. mozna skopiowac niki i wsadzic na pw lub indywidualnie wyslac pw lub gg itd robie to teraz.Mru daj se spokoj z tymi literami. Quote
pixie Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 orpha poczekaj sekunde.. pytalam odwrotnym smsem gdzie nie byla pani beata..powinna mi odpisac podam zaraz te wiadomosc pisze z Playa..wiec zaraz jak zadzwoni to przekleje chyba ze zadzwon do niej to sie szybciej dogadacie czy byla na brechta..moze on skrecil w skoczylasa... jesli prul jak szalony..hmmm Xantusiiu dziadziusiu gdzie jestes? Quote
EVA2406 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Na policję jest bardzo blisko na Cyryla i Metodego. Tam jest zawsze dużo radiowozów Quote
mru Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Charly napisał(a):Odwoluje:) interaktywna mapa jest duzo lepsza. mozna skopiowac niki i wsadzic na pw. robie to teraz.Mru daj se spokoj z tymi literami. mowisz? jej niy tak nie zaspamowałam ludzi jak teraz Quote
Charly Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 mru napisał(a):nie mam jej tel :( sprobuj na pw... moze jeszcze jest i czyta (bo dopiero do domu wrocila) Mru Ty musisz jutro raniutko do pracy ja z dudziaczkiem robimy te pw. z interaktywnej idzie szybko Quote
pixie Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 gg jest lepsze...bo chyba nie ma wtedy spamu..tak sadze no i sa w sieci wiec od razu wchodza a na pw no to tylko wtedy jesli sa na dogo o ile ktos ma gg ojjjj gdzie ta moja lista....gg nowa trzeba tworzyc i wam radze robic to samo reakcja natychmiastowa..jesli sie juz zna drugiego z innych akcji wchodza natychmiast do pomocy Quote
orpha Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 czekam , z moim wolnochodzacym netem nie dam rady z mapy skorzystac :angryy:. Mam tel.p.Beaty ,gdyby udalo sie komus z moich znajomych albo mi go namierzyc zaraz ja poinformuje. Kurde musze komus kom.moja podac ,zeby w razie co wiedziec co i jak kto bedzie przed kompem??????????????????????? Quote
mru Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 NIE BYLI ZBYT MILI.STWIERDZILI ZE MAJA CO ROBIC no kur... wasz jakieś mloty Quote
Charly Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 ok. kto ma gadu temu na gadu wysylam. widze teraz ze od razu sie da, nie trzeba dodawac najpierw kontaktu Quote
pixie Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 orpha zadzwon do pani beaty dowiedz sie w dwoch slowach gdzie byla a gdzie nie...tam niestety teren rozlegly jeszcze chwile bede na necie ale sadze ze nie dluzej jak pol godziny kto bedzie dluzej? Quote
mru Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 podałam orphrze (jeza) moj nr musze to obczaic z tym gg i w ogole Quote
Recommended Posts