KrystynaS Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Jak to skąpe wiadomości :angryy: :angryy: podaję news : XANTUŚ JUŻ DOJEŻDŻA DO RADOMIA a stamtąd godzina i ...... Janki ..... i Pańcia Xantusiowa czeka :sweetCyb: :sweetCyb::sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Bardzo proszę teraz o festiwal radosnych ikonek :multi: :multi: Quote
ewelinka_m Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 :laola: bardzo się cieszę! :sweetCyb: a są fotki z podróży? :cool3: Quote
KrystynaS Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Erka robiła zdjęcia na działce i koło Exbudu gdzie czekałyśmy na irysek. Może nam pokaże. "Strzemienne" zdjęcia z Kielc. A na dowidzenia gdy Xantuś już siedział w samochodzie iryska ........ buziaka od niego dostałam :oops:. Irysek ruszył, patrzymy a Xantuś już stoi łapkami na kolanach iryska. Jak on kocha kobiety :evil_lol: :evil_lol: Quote
ewelinka_m Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 KrystynaS napisał(a): A na dowidzenia gdy Xantuś już siedział w samochodzie iryska ........ buziaka od niego dostałam :oops:. od Iryska? :hmmmm: :evilbat: Quote
DuDziaczek Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tak ale kochane psisko z niego :loveu: I gdzie on na 10 lat wyglada :lol: No no irysek bedzie miał ciekawą podroz :cool3::cool3: Quote
KrystynaS Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 No to Wam napiszę jakiego stracha nam Xanuś napędził. Wchodzimy na działkę ...... trzy wariatki piszczą, szczekają i skaczą tak wysoko, że Frutka/Tutka złapała mnie zębami za ucho ....... a Xantusia nie ma ..... rozglądamy się, wołamy ....... nie ma ....... Erka patrzy na mnie, ja na Erkę, DuDziaczek wielkimi oczami na nas obie .... gdzie on jest ...... no nie, wyszedł gdzieś ........ ale gdzie ...... sprawdzamy budy ...... DuDziaczek do połowy wchodzi do każdej budy z tych co stoją na podeście ...... nie ma go ..... pod tym rozłożystym drzewem co zasłania kamienicę stoi jeszcze jedna buda, tak z boku w cieniu ...... włażę pod to drzewo ....... zaglądam do budy ........ a Xantuniu śpi sobie w najlepsze na boczku ....... pogłaskałam go leciutko po głowie, obudził się, wyłaaaaazi z budki,przeciąga się ...... patrzy .....trzy ciotki stoją, trzy wariatki skaczą i piszczą ...... no to on w te pędy do Erki i już wszystko dobrze i już szczeka bo okazuje się że on umie szczekać :D już cieszy się i biega. Nooooooo. Napędził nam na parę chwil strachu. :D Musi niedosłyszeć więc nie słyszał tych krzyków jak weszłyśmy, nie słyszał jak go wołamy. Kochany psiak, oczy mu dziś tak błyszczały i były takie radosne. :loveu: :loveu: Quote
ewelinka_m Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 on zawsze tam siedział :evil_lol: tam mu chłodniej bo jest cień :lol: Quote
KrystynaS Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 No tak, ale myśmy o tym nie wiedziały, gdy go zaprowadzałyśmy na działkę to ta budka stała zupełnie po drugiej stronie działki. Ktoś ją przestawił i bardzo dobrze bo tak przyjemnie chłodno pod tym drzewem. No więc Xant to miejsce sobie wybrał. :lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 najważniejsze że się psisko znalazło :) Quote
KrystynaS Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Xantuś już chyba w Warszawie. Chyba już poznał swoją Panią. Ciekawe jak wyglądało powitanie, bo Xantuś jest taki przyjacielski do ludzi. Quote
kika22 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 KrystynaS napisał(a):Xantuś już chyba w Warszawie. Chyba już poznał swoją Panią. Ciekawe jak wyglądało powitanie, bo Xantuś jest taki przyjacielski do ludzi. Może pożniej bedą jakieś wieści? Quote
Od-Nowa Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Powodzenia Xantusiu w nowym domu :multi::multi::multi: Quote
erka Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Mam straszną wiadomość , nawet nie wiem, czy o tym pisać, bo cały czas czekam na telefon z lepszą wieścią. Xantuś bardzo chory wg weta z kliniki , gdzie była pani od razu na badaniu, ma niewiele życia przed sobą, ale to jeszcze nie jest najgorsze. Xantuś był bardzo przestraszony, podróż, a potem te badania i po wyjściu z kliniki wyrwał się pani ze smyczą i uciekł. Szuka go z synem , szukają też ludzie z kliniki, to jest gdzies przy jakimś lasku i w jego strone podobno pobiegł. Niestety juz minęła ponad godzina i dalej nic:placz:. Adres kiliniki PLAC HALLERA 6 A Wstawiam dzisiejsze zdjęcia Xantusia sprzed wyjazdu z Kielc. Na szyji miał założoną przez KrystynęS bladoróżową chusteczkę i w niej jest nadal. Bardzo prosze warszawiaków mieszkających w pobliżu tej kliniki o pomoc w szukaniu Xantusia. Psaik jest niedowidzący i chyba całkiem głuchy. Quote
DuDziaczek Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Erko napisz ze to nie prawda :placz::placz::placz: On mało zycia przed sobą :placz::placz::placz: Jak dobrze ze ma tą chusteczke bedzie bardziej rozpoznawalny!!!!! Quote
KrystynaS Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Warszawiacy pomóżcie go szukać!!!!! Roześlijcie wiadomość do innych osób z Warszawy. Niech te ostatnie miesiące życia ma dobre i godne!!!!!! :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
KrystynaS Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Chyba nie. Załóż DuDziaczek i wstaw dzisiejsze zdjęcia i opis Erki. :placz: :placz: Quote
Charly Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 o moj Boże... no comments... On się musi znalesc. Pewnie adresowki nie mial jeszcze.Kurde. Xaaantus znajdz sie prosze rozsylam cholerne linki Quote
ewelinka_m Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 ja rozsyłam jak narazie info po warszawskich wątkach Quote
DuDziaczek Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10645530#post10645530 zalozylam watek :-( Quote
mru Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 kur... :-o Hallera? to Praga? ja z Ursynowa... kto tam jest oprocz tej pani i syna? Quote
KrystynaS Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Xantuś ma na szyi zawiązaną jasno różową chusteczkę i czarną ze srebrnym obróżkę To powinno ułatwić rozpoznanie go !!!!!! Quote
Recommended Posts