Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zmiana planów nastąpiła:lol:. Pani, której adoptuje Xantusa nie pasowała środa, więc Irysek zgodziła się pojechać w czwartek:loveu:.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

oby sie nie rozmyslila tfu tfu, czytalam na czarnych kwiatkach, ze psiaki byly dowozone na miejsce, a po ludziu, ktory go chcial ani sladu.
pojade w takim razie w czwartek. xantek mam nadzieje agresywny nie jest...
tylko trzeba by zrobic jakas zbiorke, bo ja jade za zwrotem kosztow paliwa. wszyscy sie skladaj, ktorzy beda korzystac z transportu. kwoty podaje tak na oko, jesli zabraknie to oczywiscie doloze ze swoich. mysle, ze 80/90zl starczy za ten odcinek trasy :)
co wy na to? pasuje?

Posted

najlepiej jakby te pieniadze byly uzbierane i wraz z psem bym je dostala, od razu bedzie na paliwo podczas drogi. przykro mowic, ale byly tez przypadki, ze psa zawiozlam, a pieniedzy nie dostalam, ani grosza. za darmo niestety jezdzic nie moge.

Posted

kochani nie dorzucę się (brak pracy i teraz nawet juz allegro nie robie..do czasu..)

ale zmiencie tytul. Napiszcie, ze on potrzebuje 110 zl na transport.

Irysek- Xantus nie jest agresywny:lol:

Posted

Angie :) napisał(a):
Xantus ma ode mnie 100 zl 8 sierpnia wiec jest ok :cool3:

Angie jak zawsze powala:multi::multi::multi: :angel::angel::angel:

to ma farta;) Xantuś..

ps. usunełam Xantusia z watku transportowego w takim razie

Posted

KrystynaS napisał(a):
Orpha, Angie serdeczne dzięki Wam za ten gest pomocy :modla: :modla: :modla:

Xantuś pojutrze jedzie do Domku :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:. Och Xantusiu jak dobrze.

nie za ma co :)

Xantusiu widzisz mowilam ze sie uda :evil_lol:
Erko ja tak niesmialo sie chcialam zapytac , czy myslisz ze nowa Xantusiowa pani zgodzilaby sie na to zebym Xantusia poznala osobiscie ?:oops: , tak tylko na chwilke :oops:

Posted

[quote name='orpha']Erko ja tak niesmialo sie chcialam zapytac , czy myslisz ze nowa Xantusiowa pani zgodzilaby sie na to zebym Xantusia poznala osobiscie ?:oops: , tak tylko na chwilke :oops:

Orpha, myslę,że nie będzie problemu:lol:. Pani będzie odbierała Xantusia w Jankach pod Ikeą, ale dam Ci jej tel., to może później jakoś się umówicie:razz:.

Dziękuję wszystkim , którzy pomagali ratować Xantusia:iloveyou:.

Bardzo się cieszę,że temu bidulkowi się udało i to tak szybko, bo przecież wiele psów u nas, o wiele młodszych od Xantusia czeka miesiącami na domy.

Sytuacja finansowa Xantusia wygląda tak;
Wydatki : I wizyta u weta 25 zł /kwity przedstawie wieczorem/
II wizyta , szczepienie 45 zł
no i teraz transport 110 zł
Razem: 180 zł
Nie liczę już odrobacznia i odpchlania , ani 20 zł, jakie dałam pani, która przez pare dni Xantusia miała w domu.

Wpłaty : na razie od orphy 2 razy po 25 zł /tak? , napisz proszę czy tyle i co napisałaś w przelewie, bo dzisiaj było rozliczenie na AFN do 1.08 i wpłat na Xantusia nie ma, chyba ,że na "psy z kielc" Ale tam nie nie podają info, kto wpłaca i ile .
No i trzeba jeszce odliczyć z tej sumy prowizję , jaką pobiera AFN. / czy pamietacie ile to jest?/.

I jest jeszcze deklaracja wpłaty 100 zł od Angie.

Brakującą sumę pokryjemy ze skarpety psów kieleckich.
Bardzo serdecznie dziekujemy za pomoc.:loveu::loveu:

Posted

[quote name='erka']Orpha, myslę,że nie będzie problemu:lol:. Pani będzie odbierała Xantusia w Jankach pod Ikeą, ale dam Ci jej tel., to może później jakoś się umówicie:razz:.

Dziękuję wszystkim , którzy pomagali ratować Xantusia:iloveyou:.

Bardzo się cieszę,że temu bidulkowi się udało i to tak szybko, bo przecież wiele psów u nas, o wiele młodszych od Xantusia czeka miesiącami na domy.

Sytuacja finansowa Xantusia wygląda tak;
Wydatki : I wizyta u weta 25 zł /kwity przedstawie wieczorem/
II wizyta , szczepienie 45 zł
no i teraz transport 110 zł
Razem: 180 zł
Nie liczę już odrobacznia i odpchlania , ani 20 zł, jakie dałam pani, która przez pare dni Xantusia miała w domu.

Wpłaty : na razie od orphy 2 razy po 25 zł /tak? , napisz proszę czy tyle i co napisałaś w przelewie, bo dzisiaj było rozliczenie na AFN do 1.08 i wpłat na Xantusia nie ma, chyba ,że na "psy z kielc" Ale tam nie nie podają info, kto wpłaca i ile .
No i trzeba jeszce odliczyć z tej sumy prowizję , jaką pobiera AFN. / czy pamietacie ile to jest?/.

I jest jeszcze deklaracja wpłaty 100 zł od Angie.

Brakującą sumę pokryjemy ze skarpety psów kieleckich.
Bardzo serdecznie dziekujemy za pomoc.:loveu::loveu:

obydwa przelewy poszły na psy z Kielc
1.
Szczegóły transakcji: Rachunek:Rachunek bieżący: 1801699178 Data:28/07Typ transakcji:PRZELEW WYCHODZąCY -INTERNETOpis transakcji:ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE PSY Z KIELC ORPHAKwota:25,00 PLN Numer referencyjny:20080728262197CTyp przelewu:2000002Data realizacji przelewu:20080728Waluta:PLNKwota przelewu:25,00Nazwa klienta:RENATA SOBKOWAdres klienta:xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx:03-842 WARSZAWANazwa nadawcy/odbiorcy przelewu:ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIENazwa/numer rozliczeniowy banku:VWBA CENTRALANumer konta nadawcy/odbiorcy:78213000042001038801430001Tytuł przelewu:PSY Z KIELC ORPHAPotwierdzenie przelewu:NKurs wymiany waluty:1.0000Numer rozliczeniowy banku:21300004Numer rachunku w formacie NRB:70103000190109851801699178Status przelewu:CLRG

2.Szczegóły transakcji: Rachunek:Rachunek bieżący: 1801699178 Data:05/08Typ transakcji:PRZELEW WYCHODZąCY -INTERNETOpis transakcji:Zlecenia różneKwota:25,00 PLN Numer referencyjny:20080805164263CTyp przelewu:2000002Data realizacji przelewu:20080805Waluta:PLNKwota przelewu:25,00Nazwa klienta:RENATA SOBKOWAdres klienta:xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx:03-842 WARSZAWANazwa nadawcy/odbiorcy przelewu:ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIENumer konta nadawcy/odbiorcy:78213000042001038801430001Tytuł przelewu:PSY Z KIELC TRANSPORT DLA XANTUSIAPotwierdzenie przelewu:NKurs wymiany waluty:1.0000Numer rozliczeniowy banku:21300004Numer rachunku w formacie NRB:70103000190109851801699178Status przelewu:CLRG

Posted

emotek nie wstawialam same sie zrobiły :cool1:

ranyyyy normalnie pojde to opic :multi::multi::multi::multi:
nie macie pojęcia jak sie ciesze że Xantus znalazł dom :loveu:
tak strasznie mi lezal na secu i wreszcie ulga :loveu:

Posted

A najpiękniejsze w życiu jest to, że życie potrafi być nieprzewidywalne.
Prawda Xantusiu??? :iloveyou:

Erko czy spodziewałaś się takiego obrotu sprawy Xantusia?????
NIE !!!!
I nawet jeśli powiesz, że się spodziewałaś to i tak nie uwierzę :lol: :lol: