orpha Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Charly jabys mogla mi napisac ogloszenie dla Ślepka , to powrzucam gdzie sie da , i dla tego cudnego Kudłaczka tez bym prosila :). Jak bede wrzucac na ogloszenia wp.pl to bede musiala je pewnie troszke ucinac bo tam tylko 1000 slow mozna :cool1:. Quote
KrystynaS Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Orpha więcej zdjęć Kudłaczka jest tutaj : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112282&page=121 :modla: :modla: :modla: :modla: szczerze za Xantusia :Rose: :Rose: Quote
orpha Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 nie ma za co , to dla mnie czysta przyjemnosc pomoc psiakowi !!!! czuje sie niesamowicie szczesliwa !!!! Wczoraj w nocy jak przeczytalam maila od p.Beaty to myslalam ze oszaleje ze szczescia , zebralam ochrzan bo zrobilam pobudke w domu , ale musialam sie podzielic ta wiadomoscia , az dziw ze sasiadka policji mi nienaslala ,tyle hałasu narobilam :evil_lol:. Zaraz sobie posciagam fotki Kudłaczka Quote
KrystynaS Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 orpha napisał(a):....... czuje sie niesamowicie szczesliwa !!!! .......:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ja też!!!!!!!!!!!! Quote
KrystynaS Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 można zrobić taki łączony, np. ktoś pół drogi, drugi ktoś drugie pół Quote
orpha Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 juz porozsyłałam po znajomych zapytanie , moze akurat ktos bedzie jechal w naszym kierunku i bedzie chetny pomoc Quote
KrystynaS Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 świetnie :multi:, my też będziemy starać się pomóc w podróży Xanta na ile będziemy w stanie :lol: Quote
orpha Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 udalo sie znalezc domek ,uda znalezc sie i transport :evil_lol:. uciekam spac bo ledwo zipie po dzisiejszym dniu a przeciez jutro tez czekaja mnie emocje a musze miec tez sile na szukanie kolejnych domkow dla psiakow. Dobranoc :) Quote
Charly Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 ide zaraz na transportowy zobaczyc czy sa jakies kielce warszawa. no i zmiencie tytul...a swoja drogą to na 100% jest?:oops: Quote
kika22 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Szkoda,że nie było wiadomo nic wczesniej:angryy: W sobotę byłam w Warszawie zawieść kieleckiego kota to i bym Xansta zabrała:mad: Quote
Charly Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Dziewczyny jest transport we wtorek. Czy jest juz wszystko nagrane? wizyta przedadopcyjna itd? Quote
orpha Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 witajcie wlasnie , jak tam sprawa z transportem ? mi sie niestety nikt nieodezwal mam juz nowego mieszkanca w domu :loveu: Quote
Charly Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='orpha']witajcie wlasnie , jak tam sprawa z transportem ? mi sie niestety nikt nieodezwal mam juz nowego mieszkanca w domu :loveu: pozdrowienia dla siersciucha. mam nadzieje ze zobacze go na twoim watku. a w sprawie transportu przeczytaj 2 posty wyzej:cool3: -w tej sprawie/transportu piszcie do Tanitka -Transport zaoferowala także Irysek za dołączeniem się do kosztów- transport łączony Quote
orpha Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 ufff mam nadzieje ze Xantus znajdzie sie szybciutko w nowym domku :) Charly jasne ze zdjecia beda :) Quote
Charly Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 no tak. ale jak na razie nie wiadomo czy choc wizyta była. kto wie? Orpha Ty jesteś z Łorsoł:) . Trza to zrobic, bo Tanitka we wtorek juz jedzie. Quote
erka Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Boję się wysyłać Xantusa jednym samochodem z psiakiem wyciągnietym z kieleckiego schronu, nawet , gdyby Tanitka się zgodziła. Xantus jest dopiero co zaszczepiony, bedę szukała innej możliwości. A irysek proponowała transport do Tych, bo takiego też szukałysmy, ale juz mam:lol:. Quote
Charly Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 erka napisał(a):Boję się wysyłać Xantusa jednym samochodem z psiakiem wyciągnietym z kieleckiego schronu, nawet , gdyby Tanitka się zgodziła. Xantus jest dopiero co zaszczepiony, bedę szukała innej możliwości. A irysek proponowała transport do Tych, bo takiego też szukałysmy, ale juz mam:lol:. acha. w takim razie odpisze Tanitce ze maly jedzie pózniej ...okidoki:) Quote
orpha Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Jesli bedzie taka potrzeba jestem do dyspozycji co prawda nigdy nie bylam na wizycie przedadopcyjnej ,ale mniej wiecej wiem o co chodzi , jesli bedzie taka potrzeba to zapewne dacie mi kilka wskazowek. Quote
irysek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 ja bede jechala z majkelem z wroclawskiego schronu (bedzie wykapany i wyczesany) przez kielce, zeby zabrac xantusa do wawy. mozliwe, ze do transportu podlaczy sie dea i jeszcze jedna dogo ciotka (koteczka uratowana przed uspieniem i sunka mala). to wszystko jechaloby do wawy ;) Quote
mru Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 no, Orpha - niezła robota :D tak się cieszę, że psiak będzie miał domek więc są gdzieś dobrzy ludzie... tylko trzeba ich znaleźć... :roll: Quote
Ra_dunia Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Super informacja! To teraz czekam na relacje z nowego domku :) Rozumiem, że sprawa pewna na 100%...? Quote
Charly Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Ra_dunia napisał(a):Super informacja! To teraz czekam na relacje z nowego domku :) Rozumiem, że sprawa pewna na 100%...? nie nie wiadomo:placz: Erka taka skąpa z informacjami:placz::placz::lol: Quote
orpha Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 własnie Erko , powiedz nam cos wiecej, ciekawosc mnie zzera :D Quote
Recommended Posts