Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Charly napisał(a):
no...to teraz sobie usiądzcie

Dzwonila do mnie Orpha. Dzwonił do niej jakis pan- z polecenia p. Beaty, bo do Erki dodzwonić się nie moga czy coś, że pani Beata dostała od tego wszystkiego zawału...i lezy w szpitalu...
Sprawa jest na tyle poważna, że nie napisze co o tym myśle. Krystyna prosze skontaktuj się z Erką w tej sprawie. Xant jest w schronie i nie ma domu....

(prosze nie miejcie mi tego za złe i nie będziemy płakac nad rozlanym mlekiem, ale pisałam zeby przeprowadzić wizyte przedadopcyjną. Orpha zgłosiła się na ochotnika. Transport Irysek był bardzo pechowy...Jej zwierzaka pan tez zdecydowal sie nie wziąść..wiozła go spowrotem...)

pytanie za 100 punktów- kto odwiozł Xanta pod klinikę....?

Chryste Panie :-o:-o:-o
Napewno to zawał?!
jezu kochany co to sie porobilo :placz:

Posted

Taki zawał jak ja zakonnica ! Pani, kóra bardzo chcialam mojego Dyzia ostatecznie też zachorowala i choruje do dzisiaj :shake: ludzie są nieodpowiedzialni, gadają byle co, potem póbuja się nieudolnie wycofać.

Posted

Rodzice Maciusia :) napisał(a):
uuu, to widzę, że pani bardzo "profesjonalnie" się pozbyła. I ona tak płakała po swoim piesku. OPo kie g...o zawraca głowę, niby taka paniusia, co delegacje przyjmuje. Żeby ją też tak delegacja zawiodła jak ona tą biedną psinę.

zycze jej co najgorsze jezeli taki numer wywinela i nich tez sie znajdzie na bruku bo ja eksmituja :icon_roc::vamp::pissed::-x:lmaa::evilgrin::chainsaw:

Posted

Przepraszam ,za chaotyczność ale pisałam, rozmawiałam z erka, czytałam co Wy piszecie

Podsumujmy
[LIST]
[*]Erka dzwoni do dziewczyny, która ma dziś jechać z W-wy do Krakowa, żeby zabrała Xanta z Palucha
[*]w Krakowie była Pani zainteresowana adopcją Xanta, dzwoni czy to aktualne no bo pani może nie chcieć go teraz
[*]jeśli pani go chce adoptować to pewnie pojedzie z tą dziewczyną prosto do Krakowa
[*]jeśli rozmyśliła się to Xantuś zostanie odebrany w Kielcach przez kogoś z nas i będziemy szukać optymalnego rozwiązania dla niego[/LIST]Tylko aby ta dziewczyna jeszcze nie wyjechała z W-wy to go zabierze ze schronu

Czy teraz bardziej czytelna sytuacja i nasze działania???

Posted

Trzebaby sie w jakiś sposób upewnić,że ona w szpitalu!
Wiem,że ludzie wykrecaja różne numery,ale aż takie?:crazyeye:
Nie spodobał się na żywo? To puściła go wolno?

Posted

[quote name='epe']Trzebaby sie w jakiś sposób upewnić,że ona w szpitalu!
Wiem,że ludzie wykrecaja różne numery,ale aż takie?:crazyeye:
Nie spodobał się na żywo? To puściła go wolno?

epe po co... Xantus stary, polslepy, przygluchy, chudziutki nieduzy staruch wyrwał sie wraz ze smycza swojej nowej pani z ręki, kiedy opuszczala klinike, gdzie dowiedziala sie ze Xantus jest smiertelnie chory i tylko pare miesięcy do życia...