Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Witamy wszystkich nowoprzybyłych na wątek, dziękujemy za miłe słowa i pozdrowienia. U nas rzec można "tak se". Trzustka niedomaga, zgaga pali, brzuszek pobolewa, dieta obrzydliwa, ale mamy siebie:loveu:

Posted

diuna_wro napisał(a):
Witamy wszystkich nowoprzybyłych na wątek, dziękujemy za miłe słowa i pozdrowienia. U nas rzec można "tak se". Trzustka niedomaga, zgaga pali, brzuszek pobolewa, dieta obrzydliwa, ale mamy siebie:loveu:

Ojej, to zdrówka życzę :calus:

Posted

diuna_wro napisał(a):
DG32 w Twoim awatarku widzę też takie "boskości", poproszę o link do jego galerii:loveu:

deer_1987 napisał(a):
juz ja i wiele innych osob pytalo sie ale nie ma galeri DG32..

No nie mamy galerii, ale może się kiedyś dorobimy.

• 4 weeks later...
Posted

...my tez nie mamy galerii
ale juz myslimy:crazyeye:
Fajanisty maluszek
ale kochany tak jak nasza potwora:evil_lol:
To jeszcze się pochwalę
nasza niunia ma babcie,dziadka i mamusie i ciotki i wujków
tylko wszyscy maja dwie nogi hihihihi:oops:
i kiedy mówimy,, idz do dziadka,,
ona idzie

Posted

A Felciu niestety u dziadków, bo Klara choć sterylizowana zaczęła mu zbyt ładnie pachnieć i nie mogłam go z niej zdjąć. Poczekam jakiś czas i jeśli nie przejdzie - ciachniemy Felusia:oops: choć bardzo się wzbraniałam przed tym, ze względu na krzywicę i kręgosłup, które w parze z felusiowym obżarstwem skończyłoby się wiadomo (nawet nie chcę o tym mysleć:roll:)

Pozdrawiamy, dziękujemy za odwiedzinki:multi:

Posted

U nas była podobna sytuacja .Niedawno pani T wysterlizowała swoją suńkę ,ale zanim ten zapaszek zginie to musi troszkę czasu upłynąć.:razz:I trzy nasze samczyki dostały głupawki.:roll:My też pozdrawiamy cieplutko.:loveu:

Posted

Feluś od tygodnia w delegacji u rodziców, dostaje Pilkan od 3 dni, mam nadzieję, że go zabiorę do domu z powrotem.

Nawet tak na Wigilię się nie cieszę, jak na spotkanie z moim Misiałkiem:loveu: :diabloti:

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Cicho, bo w większość dni Felusia u mnie nie ma:placz::placz::placz::placz:. Bywa czasem lecz nie długo, bo kopuluje Klare i jest to na dłuższą metę nie do wytrzymania, i dla mnie i dla niego. Męczy się chłopak. Jest z rodzicami.

Klara jest po sterylce, jednak wydzielina z gruczołów okołoodbytowych jest tak silnym wabikiem, że samce ją obskakują. A Feluś nie jest ciachnięty, bo się bałam, że przytyje. Mieszkaliśmy w domu, gdzie są także moi rodzice, którzy go dokarmiali bez opamiętania. A to krótka droga do paraliżu. Przeszedł kastrację chemiczną, ale to nic nie dało.

Nie wiem co mam robić, tęsknię za nim starsznie, brakuje mi go, żal mi, że nie może mieszkać z nami, biegać po pobliskim lesie. Nie wiem co dalej... Kastracja na pewno nie pomoże, jest za stary, ma już ten nawyk, a suni podawanie leków antykoncepcyjnych też nic nie da, poza tym rozwali jej wątrobę.

Straszna sprawa. Przygarnęłam jednego psa, a straciłam swojego.