Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 414
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z MOICH TROBEKE 2 CIOTECZKI PISALY ZE WPŁACIŁY. PEWNIE BĘDE MIALA U SIEBIE WIECZOREM KASĘ, TO ODRAZU ZROBIĘ PRZELEW ZE SWOJEGO KONTA. tez ma w mbanku więc u Ciebie będą odrazu. najpierw wpłacę 100zl, a pozniej jak cos z przesylki jeszcze by zostało to resztę. W mbank kasa zaksięgowywana jest 2 x razy po 12-13 a pozniej kolo 16-17. Więc jesli są jakies wpłaty, to będziesz widziec ok 13 dopiero

Posted

ja zawsze myslalam, ze pierwsza sesja jest o 8 rano...ale chyba jest tak jak mowi Gosia, ze dopiero po 12,00

w tej chwili dotarly:

Poker 55,-
Julia Antonina S 100,-

czyli razem jest juz 185 zl...

uf...chyba uda sie oplacic ten hotelik dzieki Wam Kochane Ciotki!!!

Posted

cieszę się.
Chcę zrobić ogłoszenie dla Trisa w szczecińskiej Wyborczej i przydałoby się podać telefon Greven tylko ona rzadko odbiera telefony.Nie wiem co robić.

Posted

to moze Agnieszka2- zalozcielka watku by sie zgodzila podac swoj, a jakby ktos zadzwonil to Ona juz by tak dlugo meczyla Greven az by Ja zlapala?
co sadzcie?

Posted

zaloze dzis jeszcze jedne ekspersowy bazarek, bo pozniej nie bede miala jak wyslac towaru a teraz w PL bede pare dni to moge wysylac, pozniej bedzie kiepsko. A nastepny miesiąc tuz tuz ..... i znow 300zl

Posted

kikou napisał(a):
to moze Agnieszka2- zalozcielka watku by sie zgodzila podac swoj, a jakby ktos zadzwonil to Ona juz by tak dlugo meczyla Greven az by Ja zlapala?
co sadzcie?

spytam się jej

Posted

pierwsza wplata z bazarku od izabali29 wplynéla i juz powinnie byc od mnie przelew na 54 zl . Kurcze zapomnialam napisac - na hoteliki Trisa. Napisalam za co od kogo , ale nie na kogo . W kazdy razie to jest na Trisa

Posted

dałam ogłoszenia trisa do Wyborczej wrocławskiej i szczecińskiej

Starszemu,małemu ,spokojnemu psiemu pieszczochowi groziła śmierć.Znalazł
chwilowe schronienie dzięki dobrej duszy.Czeka teraz na wymarzony domek.
Informacje pod tel.508877799.

Posted

ja mam do sprzedania pralkę franię. muszę ją wystawić, zrobię to jak najszybciej. jeśli znajdzie się na allegro chętny do kupienia frani to dorzucę się od razu na Trisa.

Posted

widze, że franie można opchnąć nawet za 350 zł !! no, moja nie ma już chyba gwarancji, ale to nówka sztuka, nie śmigana, więc może chociaż ze 200 zł ? wystawię ją dzisiaj, nie ma na co czekać.

Posted

Greven faktycznie trudno zlapac... wydzwaniam od rana... no ale bede dalej probowac....
w poludnie nie bylo zadnych wplywow

....a w ogole kto to jest Xantus???? czy ja watki pomylilam?

Posted

Witajcie Kochani! Pod Warszawą jest Pani, której Trisio bardzo przypadł do serca i chętnie da mu stały dom. Ma jednak ograniczony dostęp do komputera. Proszę podajcie mi na pw telefon do osoby, z którą mogłaby rozmawiać na temat adopcji Trisa.
Aha, i trzeba by wtedy zorganizować przewóz, bo Pani sama po niego nie może przyjechać...Deklaruję pomoc finansową.