Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 414
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GoskaGoska napisał(a):
Rybka przez sob i niedziele bank nie księguje pieniędzy, więc ewentualne wpłaty jak cos będą w poniedzialek

;)ok, powinno wpłynąć 100zł.

Posted

No cioteczki, ktora się przyłączy - trzeba ratowac zycie Trisa - on nie ma kasy na swoj hotelik i my tez nie mamy. A Tris tylko z powodu przepłenia w schronie i wieku mial zostac uspiony. Czy naprawdę z powodow finansowych miałyśmy na to pozwolic????
Kto wesprze nas finansowo? lub adpotuje Triska

Posted

Ja już pisałam, że wesprę tylko muszę policzyć ile mogę przeznaczyć, bo już tyle idzie na psy że z torbami pojdę:evil_lol: ale w poniedziałek coś wysle.

Posted

mysza 1 napisał(a):
Ja już pisałam, że wesprę tylko muszę policzyć ile mogę przeznaczyć, bo już tyle idzie na psy że z torbami pojdę:evil_lol: ale w poniedziałek coś wysle.

Mysza1 jesteś wspaniała:loveu: Dostałm Twoją wiadomość:eviltong:

Posted

bazereko torebkowy konczy się dzis , mamy narazie 100zl :loveu: cioteczki są cudne i pieniązkow nie zalują. Poza tym jedna ciocia wypatrzyła na bazarku Triska i ma wplacic 100zl od siebie :lol:. Oby się udalo, bo kasa potrzebna na ten i juz na następny miesiąc trzeba myslec bo 300zl to jest jednak wydatek