SZPiLKA23 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 I cooooo gdzie wreszcie rzuciłyscie Trisem? Quote
GoskaGoska Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 no i co z ta adopcja? wyjdzie cos czy nie? Quote
chils Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 witam, tris znalazl domek, za tydzien go odbieram:loveu: cieszy mnie ze mial tyle pomocy-dzieki :grins: mam pytanko jakbym mogla teraz pomoc rudzikowi?? sprostowanie nie mieszkam kolo polski :smokin: pozdrawiam Quote
GoskaGoska Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 no to super:loveu: trzymam dalej kciuki zebu calo Trisek dojechal do nowego domu:multi:. To gdzie Trisek bedzie mieszkal ? Cioteczko najlepiej dla Rudzika znajdz jeszcze inna cioteczke chétná do adopcji. Rudzi zimá zmarznie w budzie , bo ma siersc krotká:-(. Ale bardzo sie ciesz , ze Tris dostanie szanse na nowe zycie. A Rudzikowie mozesz pomoc jak nie domkiem, to moze kupic specjalna karme dla niego , na sercowe psy, albo pomoc nam go utrzymywac w hoteliku. Quote
kikou Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Ale super, że się zalogowałaś!!! to sama nam wszystko najlepiej opowiesz...:multi::multi: czy rozmawiałaś już z Sandrą o paszporcie? trzba małemu wyrobić koniecznie paszport, żeby nie było problemów w podróży.... A Rudzikowi przydałaby się karma lecznicza, EArly CardiaC z Royal Canin...ostatnio kupiony worek niedługo się skończy i przydałby się nowy, a jeszcze nic nie nazbierałyśmy, no a przede wszystkim dom.. Quote
chils Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 trisa wymiata pod sama szwajcarsko francuska granice :razz: jak juz bedzie u nas to postaram sie wstawic jakies fotki :cool3: a gdzie rudzik jest?? we wroclawiu?? jezeli bybyl w okolicy zabrza to postaralybysmy sie podrzucic mu karme w przyszlym miesiacu chyba ze blizej mnie kolo gorzowa jest to podrzucilabym mu w przyszlym tygodniu?? Quote
kikou Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 koło kluczborka, a dokladnie 2 km od Byczyny Quote
GoskaGoska Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 a ja kikou przypomne, ze prosze o nr konta twojego:eviltong: Quote
chils Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 hmm... kawalek drogi :D a moglby ktos moze odebrac taka paczuszke z karma z zabrza w przyszlym miesiacu??:p Quote
GoskaGoska Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 a cioteczka ile kg chcesz zakupic Rudzikowi? Bo tak mysle, ze taniej bylo by wyslac poczta lub kurierem prosto do Rudzika, niz jezdziec z karmá. A najlepszym wyjscie byly zakup przez internet i dac adres do wysylki na hotelik Trisa. No ale oczywiscie decyzja nalezy do Ciebie Aniele Trisowy Quote
kikou Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 ta karma jest najtańsza i tak w Niemczech...więc jesli chcialabyś mu ja zasponsorować, moglabyś ją zamowić w niemczech i podać do wysylki moj adres w niemczech, z ja bede jechac do polski 2 października, to przywioze ja i wysle do Wiosny..... Quote
chils Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 goskagoska mowisz ze adres na hotelik trisa?? hmm.. chyba rudzika :) bo do hoteliku trisa jakby byl rudzik to w przyszlym tygodniu bym mogla sama dostarczyc :D kikou a z jakiej najlepiej stronki zamowic karme??bo ja w sumie myslalam o zakupie w sklepie, ale moze i lepiej by bylo do ciebie ja dostarczyc :D jak niedlugo i tak tam zmierzasz :* Quote
chils Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 a tak wogole to ile mniej wiecej miesiecznie kg potrzeba tego amciu rudzikowi ?? Quote
kikou Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 worek 14 kg starcza na gdzieś dwa miesiące.... jak Wiosna pisała, że zjada ok. 230 gram dziennie? ja ostatno zamawialam z "Tierarzt24" chyba... Quote
chils Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 to na ebay-u sa toszke tansze i przesylka gratis na teren niemiec :D omowie z mezem i zbaczym co da sie zrobic ;) tylko jest podzielone dla starszych psow i normalne hmm.. to chyba to normalne prawda?? rudzik nie nalezy jeszcze do starszyzny, albo ?? Quote
chils Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 ok kikou , mozesz mi przeslac swoj adres?? mysle ze do przyszlego tygodnia zamowie i bym podala twoj adres przesylki :kciuki: co ty na to ?? Quote
kikou Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 [quote name='chils']to na ebay-u sa toszke tansze i przesylka gratis na teren niemiec :D omowie z mezem i zbaczym co da sie zrobic ;) tylko jest podzielone dla starszych psow i normalne hmm.. to chyba to normalne prawda?? rudzik nie nalezy jeszcze do starszyzny, albo ?? chodzi konkretnie o karme Early Cardiac z Royal Canin ona nie jest podzielona na starsze i młodsze psy - jest tylko jeden rodzaj .... i ja placiłam ostatnio 58 Euro Porto gratis, z tej serii jest jeszcze Cardiac to jest dla sercowców z bardziej zaawansowaną wadą serca... A rudzik jak najbardziej jest starawy, ma ok. 10-12 lat...ale niewydolność serca ma jeszcze w fazie początkowej..... Quote
Rybka_39 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Widzę, że jednak domek dla Trska jest pewniakiem, bardzo się cieszę.;) Quote
chils Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 ok z rudzikiem zalatwione, karma powinna byc na czas ;) a moglby mi ktos jeszcze powiedziec jakich mniej wiecej tris jest rozmiarow??chcialabym mu pare rzeczy kupic i niewiem jakiej wielkosci :Dog_run: Quote
kikou Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 gdzieś taki jak niezbyt duży spanielek do kolanka... może potem Agnieszka jeszcze zajrzy to powie dokladnie..... ale cudownie , że zaopatrzysz Rudzika.... to chociaż zbieranie na jedzonko nam odejdzie!!:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
irysek Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 ja tez moge sie wypowiedziec na temat trisa, wiozlam go do boleslawca, do siostry mojego szwagra, ktora zabrala go do greven. Quote
irysek Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 tris jest boski, uwielbia jazde autem, ladnie chodzil na smyczy i pil wode na przystankach. znaczy sie na jednym, bo byl tylko ten w boleslawcu jak jechal ze mna. nie chcial wsiasc do auta basi, ale dal sie wsadzic. potem nie chcial pojsc do sandry, ale takze dal sie przekonac. wielkoscia jest tak pod kolano, ale mysle, ze najlepiej jak na niego poczekasz i dopiero widzac go juz u siebie kupisz co trzeba. dobry wybor. a napisz jeszcze jak bedzie mial u ciebie? Quote
kikou Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 można chyba już nieśmiało pomyśleć na którego psiaka wydamy 136,- złotych które były na kolejny miesiac jego pobytu... ...myśle ze trzebaby w koncu oddac Oli za pobyt Olafa... jak uważacie? Quote
chils Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 no mysle ze bedzie mial u mnie dobrze :D pod nim beda 2 laski mieszkaly(pudelki :lol:) bedzie mial podworko ogrodzone na wlasnosc z nimi, kota do przytulania w domu i okolo 100m wybiegu na chacie. 20 m dalej bedzie mial pola na spacerki, czeste podroze autkiem(fajnie ze je lubi :loveu:) mysle ze zle mu u nas nie bedzie heeh ruchu mu napeno i milosci nie bedzie brakowac :sweetCyb: a kwote przeznaczyc na olafka to mysle ze dobry pomysl ;) Quote
Recommended Posts