Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no to super, bardzo sie ciesze, bo zasluguje chlopak na to co najlepsze. u greven tez ma dobrze, ale trzeba placic i nie jest jedyny do opieki i glaskania...
bardzo sie ciesze.
co do kasy to sie nie wypowiadam, bo tych pieniedzy, ktore mialam na hotel trisa jeszcze do kikou nie wplacilam.

• Replies 414
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dopiero wpadłam po urlopie , a tu taka radosna wiadomość :multi:.Najeździ się Trisek , najeździ,ale nie na darmo.
chils,Ty chyba z nieba spadłaś. :evil_lol:
A pieniążki rzeczywiście trzeba by na Olafka wpłacić.

Posted

triska napewno wezme bez obaw, juz sie sama ciesze na ta droge heh bo rodzinke odrazu odwiedze:) a w domciu bedziemy w niedziele pozno wiec jak co to sie w poniedzialek zamelduje ze Triska juz mam ;) chyba ze wczesniej sie u Sandry zapewnicie bo ogolnie mam go w czwartek odebrac
pozdr

Posted

super,super,juz nie mogę sie doczekać na info,że Trisek grzeje doopkę u chils w domu :lol:
Jak wpadłaś na trop Triska? zostawicie mu to imię?

Posted

niom imie zostawimy, jest rewelacyjne hehe a na trop wpadnlam przez link do stronki z psinami do uspiena ... ale nie pytaj od kogo bo w sumie to konkretnie sam nie wiem bo na moje zapytanie o innym piesku ktory byl juz niestety oddany otrzymalam nowe linki i tak jakos hehe...

Posted

trisek jest juz u me i sie juz nawet przyzwyczail:evil_lol:
tylko mam takie drobne pytanko-jak tris trafil do schroniska??i czemu??
mam problem z czesaniem go i myciem np lap po mokrym spacerze :/ 2 razy poczulam juz jego uscis zabkow heh ale ogolnie piesek koffany:loveu:

Posted

ja nie wiem skad sie te starsze psiaki biora w schronie.... w karcie nie mial nic konkretnego...tylko ze znaleziony...

gubia sie czy je wyrzucaja?... a moze umieraja wlasciciele..? pewnie i to, i to, i to......

Posted

to cudownie,że jest u Ciebie :multi::multi::multi:,jak zniósł podróż?
Z doświadczenia wiem,że większość psów nie lubi mycia łap,moje wszystkie zawsze mruczały,bulgotały pod nosem,szarpią łapy jak by ktoś miał im je uciąć.:diabloti:
Powoli się przyzwyczai ...dawaj mu jakiś smakołyk na koniec mycia.
Czesać się też nie lubią na ogół,a już łapy to istna tragedia.:angryy:
Jak widzisz Trisek nie jest wyjątkiem :evil_lol:

Posted

mysza 1 napisał(a):
A tytuł ten sam w dalszym ciągu;) uwielbiam aktualizowac i zmieniać tytuły wątków:evil_lol:

ja też :evil_lol:,szczególnie na już w nowym domu. :lol:

Posted

niom mam nadzieje ze sie przyzwyczai, z czesaniem jak jest zaspany to da sie na krotko kolo uszu i na glowie ale lapy po porannym spacerze to masakra nie gryzie mocno ale i tak jakby nie bylo to szczezy zeby i lapie lekko...:diabloti: pierwszy raz dal mi sie tez bez problemu wytrzec i wogole za 2 juz bylo gorzej jak sie juz przyzwyczail hehe ale mysle ze z czasem odpusci jak zauwazy ze i tak te zeby mu nic nie daja bo po mokrym spacerze to rytual :evil_lol:
na Rudzika karme wczoraj juz kupilam i mam nadzieje ze dojdzie do konca tygodnia, jak bedzie na miejscu(zdazy)taj znac bedzie mi sie lepiej spalo heeh:cool3:
pozdrawiam

Posted

chils napisał(a):

na Rudzika karme wczoraj juz kupilam i mam nadzieje ze dojdzie do konca tygodnia, jak bedzie na miejscu(zdazy)taj znac bedzie mi sie lepiej spalo heeh:cool3:
pozdrawiam

super!...
wlasnie chcialam Cie zapytac o żarełko dla Rudzika...bo jutro już sroda...
a w niedzile, w porywach do poniedzialku bede już wracać....

Posted

to super ze karma juz jest :D
wiecie moze co trisek mial dokladnie z ta nozka??jak ma wiecej ruchu to kuleje na nia i zabardzo nieda sobie nic przyniej robic a zlapal na nia kleszcza i mam teraz problem jak go usunac :( mial moze jakies przeswietlenia albo cus ??
wydaje mi sie ze tez przez do ze mu dolega niedaje sobie lap po spacerze wytrzec tylko gryzie...
pomozcie :roll:

Posted

jak ma kleszcza to moze nie wyciagaj, tylko kup u taki plyn co sie leje na kark (ten plyn na kleszcze i pchly) po 2-3dnia wszytskie sama poodpadajá. No to musi go bolec i pewnie dlatego nie chce dawac wycierac.
Z tego co wiem z netu to wczesniej nikt nie wspominal, zeby mial klopt z lapká.

Posted

mi Sandra mowila o lapie, ale myslalam ze to z przeciazenia ma moze tak :/
ja mam ten plyn ale dla kotow, u nas dla psow daja tylko do psikania, tylko kazdy jak widzi jak Tris reaguje na mycie lap stwierdza ze da sobie jeszcze czas zanim podejmnie sie srodkow pielegnacyjnych go :)
a nie chcem go straszyc kagancem bo ogolnie jest grzeczny i sie slucha ...do czasu i niechcem zeby sie zrazil odrazu :roll:
no ale jak nie bedzie wyjscia to myslalam bardziej o pasku uciskowym takim co weterynarze uzywaja, jest prostszy i nie trzeba go nakladac na glowe tylko pyszczek zacisnac...

Posted

może ma pazur wrastający,wtedy boli przy chodzeniu i myciu i wycieraniu.To by była najprostsza przyczyna.
Jeszcze może być zbita sierść jak kawałek drewna między opuszkami,tez boli.