Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 414
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostała linka na wątek od swojej przyjaciółki-miłośniczki zwierząt. A przyjaciółka ode mnie. No, a potem do mnie wróciło w formie pytania, jak się skontaktować, Pani ma dostęp do komputera 2 razy w tygodniu i nie przeczytała całego wątku, zwłaszcza że było ich kilka ;). Wiem, że miała suczkę niedużą i kudłatą i po jej śmierci bardzo jej brakuje kudłatego...:-(

Posted

jeeeejku,ale by było cudownie.Myślę,że do transportu coś by się udało dołożyć z pieniędzy zebranych na hoteli,ale to muszą dziewczyny zdecydować.
Trzymam kciuki.

Posted

no to ja w takiej sytuacji wstrzymam sie z przelewem, bo byc mooze nie musimy placic za caly miesiac jesli piesek pojechalby do ds...
byc moze faktycznie reszte z hotelu przeznaczymy na podroz.....

jejku opowiaj szybciutko czy cos z tego bedzie!!!

Posted

Agnieszkal, czy ta moja Pani odezwała się do Ciebie? Okazuje się, że była przekonana, że Tris jest suczką...Nie wiem, czy w związku z tym zdecyduje się go wziąć. Jeśli nie to serdecznie Was przepraszam za to całe zamieszanie. Trzeba będzie szukać dalej...:shake:

Posted

no to na 1 miesiac juz jest, zakladajac, ze pierwszy dzien gratis greven policzy hihi. szkoda, ze nie wyszlo z tym domkiem. tris cudny jest, super charakter i wyglad.

Posted

witam. Przelew zaksiégowala sié dzis za torebké. I wlasnie zrobilam rowniez i ja przelew na 51,50 :) troché smiesznie, ale to co z przesylki zostalo. czyli bedzie 290.50zl to jeszcze 9,50 brakuje :). Agnieszkal2 jeszcze ma z bazarku 100zl i dwie ozdoby na tel po 10zl. czyli jeszcze jak cos to trzeba trzymac na nastepny miesiac, bo mimo wszytsko 300zl nie bedzie latwo, co miesiác, a z Tá pania nie wiadomo czy cos wyjdzie. Poki jestem w PL , zrobie bazarek jeszcze juz na miesiác nastépny, bo pozniej nie będę miała jak nadac, ale dziewczyny proszé podnosci go. Ja jestem teraz w PL i mam lawiné rzeczy do załatwiania, więc nie mogę tego bazarku podnosic sama, bo jestem teraz w biegu. jak zrobie to wkleje link

Posted

[quote name='irysek']suczka podobna do trisa jest u nas w shcronie, cudo... jesli chcesz porobie zdjecia i podesle...

Tak, proszę. Żeby nie zaśmiecać wątku może na moją pocztę ninti@o2.pl. Jeżeli nie ta Pani to może kto inny się zdecyduje.

Posted

agnieszkal2 ma wiecej z bazarkow 20 plus 160 czyli 180zl :) (a jeszcze 4 napraski wolne, czyli 40zl moze sie w kazdej chwili pojawic)
zeby tak na moim bazarku byl ruch, takie fajne sa te ksiazki, a tu cisza. nie wiem czemu!?

Posted

GoskaGoska napisał(a):
witam. Przelew zaksiégowala sié dzis za torebké. I wlasnie zrobilam rowniez i ja przelew na 51,50 :) troché smiesznie, ale to co z przesylki zostalo. czyli bedzie 290.50zl to jeszcze 9,50 brakuje

to fajnie, to jak tylko wplyna to ja zaraz przelewma calosc do Sandry

Posted

proszę te wplaty wpisuj tez w pierwszym poscie, bo nie kazdy kupujący musi czytac caly wątek. A jak wszytskie wpływy bądę w pierwszym poscie, to będzie odrazu czytelne. NIe chce zeby ktos pomysle , ze nie przelalam.

Posted

udalo mi sie porozmawiac z Greven, nie otrzymala zadnych wplat bezposrednich na Triska, dlatego przelalam jej przed chwila pelne 300,- zl ponizej jeszcze raz pelne zestawienie kto ile wplacil:
(ja nie moge umiescic go w pierwszm poscie, tylko Agnieszka musialaby skopiowac...)

Pobyt Triska od 22lipca08 do 21sierpnia08
Jo37......................................30,00
Julia Antonina S.....................100,00
Poker.....................................55,00
GoskaGoska............................54,00
GoskaGoska............................51,50
Kikou.......................................9,50
RAZEM................................300,00

Posted

przy okazji Sandra opwiadala, ze psiak w dobrym zdrowiu, swietnie zajmuje sie podrostkami, ktore Sandra tez ma pod swoja opieka...
troche klapie zabkami na Nia jak probuje go wprowadzac do kojca
(raz Ja nawet ugryzl - pewnie stres po schronisku)

Sandra proponuje zeby jeszcze zlozyc sie na kastracje.....ok 100,- zl:hmmmm::hmmmm:

Posted

to mamy czas do 21 sierpnia, Triskowi przydalo by się szybko znalesc domek, bo tak co miesiąc to nie wiem jak to będzie:-( trochę wpłynie od angnieszkil2 , i z innych bazarkow, ale czy się ubiera 300zl . No nic mamy jeszcze trochę czasu

Posted

z agi bazaru bedzie 200zl, czyli jeszcze 100 na drugi miesiac plus kastracja 100zl. ja tez wplace kase. marazie sie nie wyrywalam, bo juz sie uzbieralo na 1 miesiac. poza tym ubolewam, ze wystawilam takie extra ksiazki, a nie ma zainteresowania. no nic, jak ich nie sprzedam to plakac nie bede. hihi bardzo je lubie i wroca na polke.