emilia2280 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Poker napisał(a):dziewczyny, nie wkurzajcie ,bo się zrobi bagno,a tak miło sie współpracowało. Tu chodzi o to,że regulamin bazarku obecnie nie pozwala na odliczanie kosztów. Ja też uważam,że to nie jest słuszne,ale tak po prostu jest. Można czasem kupić gdzieś coś tanio i sprzedać na bazarku z zyskiem i całe pieniądze przeznaczyć na psy,a wkład własny potraktować też jako pomoc finansową. Można równowartość zakupów wpłacić bez bazarku,ale to będzie mniejsza kwota. Amen. Ciotka Poker zawsze lagodzi obyczaje. Masz racjé, w kupie sila. Popodnosilysmy wátek, ale to tyle na tyle. Quote
Angie :) Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Oj cioteczki, cioteczki - zajete czym innym (istotnym) a tu dla psiaka trzeba pomagac :mad: http://www.anatoliandog.pl/index.php?o=baza&kategoria=6 Quote
GoskaGoska Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 coz skoro regulamin tak mowi, to będą te 3 torebki od mnie gratis, ale coz w takim wypadku pozostaje bezczynnosc...bo nie mogę więcej rzeczy wystawiac na sprzedaz. A szkoda , bo własnie więcej by to zysku przyniosło jak by 10 szt wystawiala i oddala zysk , niz 3 szt na sprzedaz. Narazie dobra ciocia izulka licytuje i jest szczodra :) mamy narazie od niej 60 zl z bazarku na hotelik Trisa :), a licytacja trwa ... Quote
Poker Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 GoskaGoska,bezczynna to i tak nie jesteś i nie będziesz :evil_lol: Niech każdy robi ile może,to już będzie nieźle.:lol: Quote
emilia2280 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='Angie :)']Oj cioteczki, cioteczki - zajete czym innym (istotnym) a tu dla psiaka trzeba pomagac :mad: http://www.anatoliandog.pl/index.php?o=baza&kategoria=6 Angie, nie znam sié na ogloszeniach, ale jak chcesz pomóc, to moze skopiuj tresc aktualnego ogloszenia np. allegro i wklej na linku, który proponujesz. Ogloszenia to bardzo wazna czésc pomocy, ale nie wszyscy majá czas jeszcze na ogloszenia. Jedni robiá bazarki, inni kupujá, chodzá do schronów i fizycznie pomagajá przy psiakach, jezdzá z psami a jeszcze inni dogomaniacy oglaszajá. Ciézko jest robic wszystkie te rzeczy na raz bez zaniedbywania czegos. Bédziemy bardzo wdziéczni wiéc za pomoc w ogloszeniach. Quote
Angie :) Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 :lol:emilia2280 napisał(a):Angie, nie znam sié na ogloszeniach, ale jak chcesz pomóc, to moze skopiuj tresc aktualnego ogloszenia np. allegro i wklej na linku, który proponujesz. Ogloszenia to bardzo wazna czésc pomocy, ale nie wszyscy majá czas jeszcze na ogloszenia. Jedni robiá bazarki, inni kupujá, chodzá do schronów i fizycznie pomagajá przy psiakach, jezdzá z psami a jeszcze inni dogomaniacy oglaszajá. Ciézko jest robic wszystkie te rzeczy na raz bez zaniedbywania czegos. Bédziemy bardzo wdziéczni wiéc za pomoc w ogloszeniach. jest juz zrobiony - pls o numer tel na PW gdyby ktos sie odezwal w sprawie psa - ja nie udziele mu wyczerpujacej info o psiaku Quote
mysza 1 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 No dobrze, poczytałam sobie:cool1: a teraz muszę się przyznac, że nie mogę wstawić zdjęć na watek- nie mogę znaleźć CD od Nokii do zgrania z telefonu. Moge komuś przesłać mmsy na komórkę tylko podjacie numer proszę. Zdjęcia są w ruchu ale są. Quote
agnieszkal2 Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Mysza,prześlij mi:)juz Ci daje nr... Quote
kikou Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 dzisiaj nie wpłynęła żadna wpłata na psa, nadal jest na jego hotel jedynie 30,- Quote
agnieszkal2 Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Kolejne zdjęcie Triska zrobione przez Greven:) Quote
mysza 1 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 agnieszkal2 napisał(a):Trisiu jest śliczny!!! To prawda:loveu: Quote
kikou Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 a on w schronisku leżał taki zobojętniały w jednym miejscu... śliczny jest - nie do poznania! Quote
mysza 1 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Nie temu ten wątek słuzy ale naprawdę nie wiem z jakiego powodu taki pies miałby być uśpiony. To przykre, bo wolontariuszom nigdy nie starczy kasy, czasu i miejsc, żeby inne takie jak Tris wyciągać- normalne psiaki. I to jest błędne koło:shake: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 o czym plotkujecie na niewidocznym ?:diabloti: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 skromny bazarek na hotelik dla Trisa. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10568450#post10568450 Quote
Poker Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Przelałam 55 zł dla Trisa :lol: Agnieszka zaproponowała,by w ogłoszeniach umieszczać telefony DT,myślę,ze to ma sens. Quote
GoskaGoska Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 kto jeszcze pomoze!!! Potrzebujemy kasy na hoteliki Trisa , ten psiak mial byc usiony , a zobacznie jaki fajny Quote
Recommended Posts