Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poker napisał(a):
dziewczyny, nie wkurzajcie ,bo się zrobi bagno,a tak miło sie współpracowało.
Tu chodzi o to,że regulamin bazarku obecnie nie pozwala na odliczanie kosztów. Ja też uważam,że to nie jest słuszne,ale tak po prostu jest.
Można czasem kupić gdzieś coś tanio i sprzedać na bazarku z zyskiem i całe pieniądze przeznaczyć na psy,a wkład własny potraktować też jako pomoc finansową.
Można równowartość zakupów wpłacić bez bazarku,ale to będzie mniejsza kwota.

Amen. Ciotka Poker zawsze lagodzi obyczaje. Masz racjé, w kupie sila. Popodnosilysmy wátek, ale to tyle na tyle.

• Replies 414
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

coz skoro regulamin tak mowi, to będą te 3 torebki od mnie gratis, ale coz w takim wypadku pozostaje bezczynnosc...bo nie mogę więcej rzeczy wystawiac na sprzedaz. A szkoda , bo własnie więcej by to zysku przyniosło jak by 10 szt wystawiala i oddala zysk , niz 3 szt na sprzedaz. Narazie dobra ciocia izulka licytuje i jest szczodra :) mamy narazie od niej 60 zl z bazarku na hotelik Trisa :), a licytacja trwa ...

Posted

[quote name='Angie :)']Oj cioteczki, cioteczki - zajete czym innym (istotnym) a tu dla psiaka trzeba pomagac :mad:

http://www.anatoliandog.pl/index.php?o=baza&kategoria=6
Angie, nie znam sié na ogloszeniach, ale jak chcesz pomóc, to moze skopiuj tresc aktualnego ogloszenia np. allegro i wklej na linku, który proponujesz.

Ogloszenia to bardzo wazna czésc pomocy, ale nie wszyscy majá czas jeszcze na ogloszenia. Jedni robiá bazarki, inni kupujá, chodzá do schronów i fizycznie pomagajá przy psiakach, jezdzá z psami a jeszcze inni dogomaniacy oglaszajá.
Ciézko jest robic wszystkie te rzeczy na raz bez zaniedbywania czegos.

Bédziemy bardzo wdziéczni wiéc za pomoc w ogloszeniach.

Posted

:lol:

emilia2280 napisał(a):
Angie, nie znam sié na ogloszeniach, ale jak chcesz pomóc, to moze skopiuj tresc aktualnego ogloszenia np. allegro i wklej na linku, który proponujesz.

Ogloszenia to bardzo wazna czésc pomocy, ale nie wszyscy majá czas jeszcze na ogloszenia. Jedni robiá bazarki, inni kupujá, chodzá do schronów i fizycznie pomagajá przy psiakach, jezdzá z psami a jeszcze inni dogomaniacy oglaszajá.
Ciézko jest robic wszystkie te rzeczy na raz bez zaniedbywania czegos.

Bédziemy bardzo wdziéczni wiéc za pomoc w ogloszeniach.

jest juz zrobiony - pls o numer tel na PW gdyby ktos sie odezwal w sprawie psa - ja nie udziele mu wyczerpujacej info o psiaku

Posted

No dobrze, poczytałam sobie:cool1: a teraz muszę się przyznac, że nie mogę wstawić zdjęć na watek- nie mogę znaleźć CD od Nokii do zgrania z telefonu. Moge komuś przesłać mmsy na komórkę tylko podjacie numer proszę. Zdjęcia są w ruchu ale są.

Posted

Nie temu ten wątek słuzy ale naprawdę nie wiem z jakiego powodu taki pies miałby być uśpiony. To przykre, bo wolontariuszom nigdy nie starczy kasy, czasu i miejsc, żeby inne takie jak Tris wyciągać- normalne psiaki.
I to jest błędne koło:shake: