Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 414
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jeżeli chcecie to ja moge zabawić sie w ksiegowego...

Katarzyna Wojciechowska
mbank 15 1140 2004 0000 3802 4720 3716

koniecznie z dopiskiem na utrzymanie Trisa

Posted

ja uwazam, ze moze wogole kikou zajmniesz się zbieraniem kasy na niego, bo jesli z Greven - ciężko się kontaktowac, to przynajmniej będziemy miec aktualne wieści ile kasy wpłynęło, ile brakuje itd....w mbanku przelewy są za darmo, wiec dodatkowych kosztow nie będziesz ponosic.

Posted

Kikou zaproponowała,że pieniądze na Trisa wpłacamy na podane przez nią konto,ona codziennie sprawdza przelewy,ja kopiuję na pierwszą stronę,kto wpłacił, a raz w miesiącu kikou przeleje całą sumę do Greven.

Posted

A jeżeli chodzi o Trisa,to jest bardzo grzeczny, przywiązał sie do pańci natychmiast, wg Greven jest spragniony kontaktu z człowiekiem, na koty nie zwraca uwagi, na inne psy też, nawet żyje w zgodzie ze..świnką i uważa na konie, choć za pancią chodzi wszędzie,także do nich:)

Posted

W pierwszym poście jest zaktualizowana informacja o sposobie wpłat na Trisa,ale wklejam ją też tutaj,żeby nie umknął komuś nr konta kikou...
UWAGA!!!
Ze względu na to,że Greven ma utrudniony dostęp do internetu, pieniądze na pobyt Trisa w hoteliku zbiera kikou, raz w miesiącu przelewa całość na konto Greven.,za to codziennie uaktualnia informacje o zaksięgowanych wpłatach,a ja wklejam je w tym poście i na wątku ogólnym "Te istnienia...".
Dane do przelewu:
Katarzyna Wojciechowska
mbank 15 1140 2004 0000 3802 4720 3716

koniecznie z dopiskiem na utrzymanie Trisa

Posted

A ja chciałabym zobaczyć zdjęcia uśmiechniętego Triska z nowego kochającego domku :roll:
A tak przy okazji... kto wymyślił to genialne imię ? :eviltong:

Posted

Nie ma takiej opcji :D Z resztą nie ja mojemu wymyślałam, tylko ta kuzynka, do której pójdzie Lusiak. To ona go uratowała i przywiozła znad morza :roll:

Posted

Jak tylko Karola (kuzynka) weźmie Luśka, to już przymierzam się do kolejnego maluszka :) Ale to sunia będzie, bo psiak długo by z Amisiem mym nie pomieszkał...:shake:

Posted

Chyba by nie zdążył :eviltong:
Ami nie toleruje innych samców. No chyba, że jak są wykastrowane, to traktuje jak suki przeważnie :evil_lol: Ale w domu jakoś nie wyobrażam sobie Amisia z 2 czterołapkiem rasy męskiej :p