agnieszkal2 Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 a tymczasem ja dodam jeszcze z tych,które mam:) Quote
Angie :) Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 agnieszkal2 napisał(a):a tymczasem ja dodam jeszcze z tych,które mam:) sliczny psiak :) Quote
SZPiLKA23 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 No dlaczego ja nic o tym cudzie:loveu: nic nie wiem:mad: Quote
mysza 1 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Mam serdeczną prośbę o nawiązanie kontaktu telefonicznego z Greven w celu dogadania szczegółów. Trzeba omówić koszty, sprawę książeczki- dosłać jej pilnie, bo musi mieć dokumenty u siebie no i koszty. Kto zbiera pieniądze i czy są już jakieś wpłaty? Mogę pośredniczyć ale pytałam już a tu zero odzewu.:shake: Zdjęcia wstawię wieczorem, są z komórki, nie mam w pracy oprogramowania do ich zgrania. Quote
Rybka_39 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Zrobiłam mu alegratke, ale nie wiedzialamz e ma osobny watek, tak wiec ciotko mow co zmienic w ogloszeniu!:multi: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1544086_tricolorowy_gentelmen_pilnie_szuka_domu.html Quote
mysza 1 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Cytat z Sandy na temat Trisa " Ogólnie pies fajny, na razie niczego nie atakuje, omija inne zwierząta, ostrożny.Tylko mnie ugryzł w rękę...":evil_lol: Quote
Angie :) Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 mysza 1 napisał(a):Cytat z Sandy na temat Trisa " Ogólnie pies fajny, na razie niczego nie atakuje, omija inne zwierząta, ostrożny.Tylko mnie ugryzł w rękę...":evil_lol: widac zasluzylas ;):lol: slodziak po prostu Quote
mysza 1 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Angie :) napisał(a):widac zasluzylas ;):lol: slodziak po prostu Nie mnie ugryzł tylko Sandrę, w której się hoteluje. Ja Ci dam "zasłużyłaś":mad: Quote
GoskaGoska Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 mysza 1 napisał(a):Mam serdeczną prośbę o nawiązanie kontaktu telefonicznego z Greven w celu dogadania szczegółów. Trzeba omówić koszty, sprawę książeczki- dosłać jej pilnie, bo musi mieć dokumenty u siebie no i koszty. Kto zbiera pieniądze i czy są już jakieś wpłaty? Mogę pośredniczyć ale pytałam już a tu zero odzewu.:shake: Zdjęcia wstawię wieczorem, są z komórki, nie mam w pracy oprogramowania do ich zgrania. No wlasnie z tego co wiem, to wplat nikt nie deklarowal. I bédzie problem i to duzy. Bo procz niego Rudziki musi byc tez oplacany, Olafek tez....a ciotek jest parę. Do tego trzeba kasy za zwroty transportow itd, naprawdę trzeba wymyslec z zew jakies wpłaty, cegielki itd bo nie wiem co będzie....ciotki z dogo nie uniosą tego Quote
mysza 1 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 GoskaGoska napisał(a):No wlasnie z tego co wiem, to wplat nikt nie deklarowal. I bédzie problem i to duzy. Bo procz niego Rudziki musi byc tez oplacany, Olafek tez....a ciotek jest parę. Do tego trzeba kasy za zwroty transportow itd, naprawdę trzeba wymyslec z zew jakies wpłaty, cegielki itd bo nie wiem co będzie....ciotki z dogo nie uniosą tego Dobrze, ża Greven nie ma dostępu do netu i tego nie czyta. No ale tutaj czas się liczył, zresztą zawsze na dogo się liczy w sumie. Quote
Selenga Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Przydałoby się ile konkretnie miesięcznie potrzeba i na jakie konto trzeba wpłacać. No i oczywiście trzeba doliczyć transport. Bo tak to wogóle nie wiadomo o jakich kwotach jest mowa i nie ma jak się przymierzyć z możliwościami. Quote
GoskaGoska Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 podajcie jej konto na wąteku, nigdy nie wiadomo kto zajrzy. Najlpepiej jak bedzie podana kwota do oplaty, i dane do przelewu. Niestety mysza1 , wiem , ze się liczy czas , ale i kasa. Bo wiadomo nikt psa za darmo nie chce trzymac. Ale juz od dawna pisalam, ze będzie z kasą cięzko aby z dogo uzbierac. Pare ciotek nie jest w stanie utrzymac tyle psow. Ja na Olafka deklarowalam kwote od sieprnia , niestety nie mogę bardziej pomoc, bo wydatkow cala masa a przychodow zero. Dlatego trzeba szukac pomysłow na jakąs kasę z zew. Napisz mysza ile tam bylo 200zl miesięcznie? podaj dane do przelewu. Zeby jakaś dusze dobra się znalazla - i wiedzialam gdzie wplacic, To najgorsze , ze co miesiąc trzeba taką kwotę znalesc. Quote
agnieszkal2 Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 No własnie Szpileczko,to skandal,że nie wiedziałąś nic o Trisku!:)Myślałam,że Ci Neczka powiedziała:) Quote
agnieszkal2 Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 mysza 1 napisał(a):Mam serdeczną prośbę o nawiązanie kontaktu telefonicznego z Greven w celu dogadania szczegółów. Trzeba omówić koszty, sprawę książeczki- dosłać jej pilnie, bo musi mieć dokumenty u siebie no i koszty. Kto zbiera pieniądze i czy są już jakieś wpłaty? Mogę pośredniczyć ale pytałam już a tu zero odzewu.:shake: Zdjęcia wstawię wieczorem, są z komórki, nie mam w pracy oprogramowania do ich zgrania. Mysza1,ja mam dokumenty Triska.Czy masz może adres Greven?Bo oczywiście chcę je wysłać. Quote
agnieszkal2 Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Neczka napisał(a):Neczka myślała, że Aga powiedziała Szpilce :D Hehe:evil_lol:na szczęście Szpileczka już wie:) Quote
kikou Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 dobrym pomysłem, jak proponowała Gosie byłaby aukcja cegiełkowa na allegro przede wszystkim zacznijmy od tego o jaką kwotę konkretnie chodzi? Quote
mysza 1 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Miałam nadzieję, że ktoś jednak skontaktował się z Greven i ustalił kwoty itd. Pies oddany a nic nie wiadomo. Koszt 300zł. Quote
Jo37 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Już nic nie rozumiem . Ani na wątku ogólnym ani tutaj nie ma konta na które można wpłacać na psiaka . Prośby o podanie numeru konta widziałam od kilku osób i cisza .... Quote
kikou Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Jo37 napisał(a):Już nic nie rozumiem . Ani na wątku ogólnym ani tutaj nie ma konta na które można wpłacać na psiaka . Prośby o podanie numeru konta widziałam od kilku osób i cisza .... dziewczyna, która wzięła Tris nie ma netu, nikt z nas Jej nie zna dlatego są opóźnienia ale Agnieszka kontaktuje się z Nią telefonicznie, obiecała dziś ustalić nr konta, na pewno niebawem poda.... Quote
agnieszkal2 Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Powiem Wam coś -Greven chyba jest bardzo zajęta,bo trudno jest się do niej dodzwonić... potrzebuję też jej adres,bo muszę dokumenty wysłać...mysza1,może Ty go znasz?:) DO Greven będę dzwonić do skutku... Quote
Rybka_39 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Ciotki narzekacie, że nikt nie wpłaca kasy, ale gdzie mamy kase wpłacać? Konto musicie podać. Może jakby na Rudzika poszlo wiecej niz 200 zeta ro mozna by oplacic tez tricolorka.;) Quote
Recommended Posts