Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 414
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam serdeczną prośbę o nawiązanie kontaktu telefonicznego z Greven w celu dogadania szczegółów.
Trzeba omówić koszty, sprawę książeczki- dosłać jej pilnie, bo musi mieć dokumenty u siebie no i koszty. Kto zbiera pieniądze i czy są już jakieś wpłaty? Mogę pośredniczyć ale pytałam już a tu zero odzewu.:shake:

Zdjęcia wstawię wieczorem, są z komórki, nie mam w pracy oprogramowania do ich zgrania.

Posted

mysza 1 napisał(a):
Cytat z Sandy na temat Trisa " Ogólnie pies fajny, na razie niczego nie atakuje, omija inne zwierząta, ostrożny.Tylko mnie ugryzł w rękę...":evil_lol:

widac zasluzylas ;):lol: slodziak po prostu

Posted

mysza 1 napisał(a):
Mam serdeczną prośbę o nawiązanie kontaktu telefonicznego z Greven w celu dogadania szczegółów.
Trzeba omówić koszty, sprawę książeczki- dosłać jej pilnie, bo musi mieć dokumenty u siebie no i koszty. Kto zbiera pieniądze i czy są już jakieś wpłaty? Mogę pośredniczyć ale pytałam już a tu zero odzewu.:shake:

Zdjęcia wstawię wieczorem, są z komórki, nie mam w pracy oprogramowania do ich zgrania.

No wlasnie z tego co wiem, to wplat nikt nie deklarowal. I bédzie problem i to duzy. Bo procz niego Rudziki musi byc tez oplacany, Olafek tez....a ciotek jest parę. Do tego trzeba kasy za zwroty transportow itd, naprawdę trzeba wymyslec z zew jakies wpłaty, cegielki itd bo nie wiem co będzie....ciotki z dogo nie uniosą tego

Posted

GoskaGoska napisał(a):
No wlasnie z tego co wiem, to wplat nikt nie deklarowal. I bédzie problem i to duzy. Bo procz niego Rudziki musi byc tez oplacany, Olafek tez....a ciotek jest parę. Do tego trzeba kasy za zwroty transportow itd, naprawdę trzeba wymyslec z zew jakies wpłaty, cegielki itd bo nie wiem co będzie....ciotki z dogo nie uniosą tego

Dobrze, ża Greven nie ma dostępu do netu i tego nie czyta. No ale tutaj czas się liczył, zresztą zawsze na dogo się liczy w sumie.

Posted

Przydałoby się ile konkretnie miesięcznie potrzeba i na jakie konto trzeba wpłacać. No i oczywiście trzeba doliczyć transport. Bo tak to wogóle nie wiadomo o jakich kwotach jest mowa i nie ma jak się przymierzyć z możliwościami.

Posted

podajcie jej konto na wąteku, nigdy nie wiadomo kto zajrzy. Najlpepiej jak bedzie podana kwota do oplaty, i dane do przelewu. Niestety mysza1 , wiem , ze się liczy czas , ale i kasa. Bo wiadomo nikt psa za darmo nie chce trzymac. Ale juz od dawna pisalam, ze będzie z kasą cięzko aby z dogo uzbierac. Pare ciotek nie jest w stanie utrzymac tyle psow. Ja na Olafka deklarowalam kwote od sieprnia , niestety nie mogę bardziej pomoc, bo wydatkow cala masa a przychodow zero. Dlatego trzeba szukac pomysłow na jakąs kasę z zew. Napisz mysza ile tam bylo 200zl miesięcznie? podaj dane do przelewu. Zeby jakaś dusze dobra się znalazla - i wiedzialam gdzie wplacic, To najgorsze , ze co miesiąc trzeba taką kwotę znalesc.

Posted

mysza 1 napisał(a):

Mysza1,ja mam dokumenty Triska.Czy masz może adres Greven?Bo oczywiście chcę je wysłać.

Posted

Już nic nie rozumiem . Ani na wątku ogólnym ani tutaj nie ma konta na które można wpłacać na psiaka . Prośby o podanie numeru konta widziałam od kilku osób i cisza ....

Posted

Jo37 napisał(a):
Już nic nie rozumiem . Ani na wątku ogólnym ani tutaj nie ma konta na które można wpłacać na psiaka . Prośby o podanie numeru konta widziałam od kilku osób i cisza ....

dziewczyna, która wzięła Tris nie ma netu, nikt z nas Jej nie zna dlatego są opóźnienia ale Agnieszka kontaktuje się z Nią telefonicznie, obiecała dziś ustalić nr konta, na pewno niebawem poda....

Posted

Powiem Wam coś -Greven chyba jest bardzo zajęta,bo trudno jest się do niej dodzwonić... potrzebuję też jej adres,bo muszę dokumenty wysłać...mysza1,może Ty go znasz?:) DO Greven będę dzwonić do skutku...

Posted

Ciotki narzekacie, że nikt nie wpłaca kasy, ale gdzie mamy kase wpłacać?
Konto musicie podać.
Może jakby na Rudzika poszlo wiecej niz 200 zeta ro mozna by oplacic tez tricolorka.;)