agnieszkal2 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 TRIS JEST w DS U CHILS!!!:) WRZESIEŃ - PAŹDZIERNIK 2008 z poprz.miesiąca................................66,00 Ewa P..............................................50,00 agnieszkal2.......................................20,00 zaleglosci Olafa z wrzesnia,..............12,50 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=115354 pobyt Rudzika od 24.09 do 23.10..........15,00 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=116722 Pozostale 108,50 trzymamy na nowe miesiace dla Rudego i Olafa...w zaleznosci gdzie bedzie brakowac. 13,50 zł poszło na pobyt Olafa, na listopad.. pozostałe 95,- poszło po połowie do Neris na leczenie Nemo i do Ulv na Jej gromade TRIS ...jest niewielkim, pogodnym pieskiem z wrocławskiego schroniska. Po przyjęciu trafił od razu do boksu ze starszymi pieskami, które są przeznaczane do eutanazji... Nieraz podczas odwiedzin w schronie nie zwracałam na niego większej uwagi...Nie narzucał się nigdy nikomu,pewnie dalej cierpiałby w milczeniu, gdyby nie alarm,że został przeznaczony do ...eutanazji! Póki nie było konkretnego terminu,nikt się nie przejmował jego losem, bo przecież były inne psy z bliższym terminem,które trzeba było ratować... Na dogo nazywany był "Tricolor" ze względu na swoje,jak sie wydawało,trójbarwne umaszczenie...(tak naprawdę Tris jest podpalany:eviltong: ).Tak było aż do przedwczoraj.Trisia miało wczoraj nie być na świecie!:-( Dzięki zbiorowej pomocy dobrych ludzi umknął wczoraj śmierci. Ja miałam okazję spędzić z nim kilka godzin. Wtedy przekonałam się ,jak bardzo był niedoceniany i jaka wielka strata by była,gdyby pomoc przyszłą za późno... To uroczy, pełen życia psiaczek!!! Myślę,że miał kiedyś domek,bo, choć był mocno przestraszony, grzecznie się załatwiał na dwóch spacerach, na schody prowadzące do klatki schodowej wspinał się lotem błyskawicy Jest bardzo łagodny, z moimi suniami dogadał się, a najbardziej ujął mnie tym, że ufnie pozwalał mi na wszystkie zabiegi,jakie przy nim robiłam,łącznie z kąpielą i suszeniem, patrzył mi w oczy i wtulał się we mnie...usiadł mi nawet na kolanach:loveu: Kiedy jedna z moich suniek okazywała zazdrość,on biegł do mnie piszcząc i łapał mnie łapkami,żeby go nie zostawiać samego...bardzo go pokochałam,gdyby nie przeszkody niepozwalające mi go zatrzymać,nie oddałabym go nikomu! Jest bardzo inteligentny, reagował na prawie każde zawołanie,czuł,że to JEGO wołam. Grzecznie wypił wodę z miseczki,a w mieszkaniu błyskawicznie się zaadaptował, nawet sobie pospał trochę... Mimo tego,że nie jest najmłodszy,ma w sobie mnóstwo energii...pozazdrościć by mu mógł niejeden młodszy,niekoniecznie pies:evil_lol: Jednocześnie nie rozrabia,w ciągu kilku godzin nie nabrudził w domu, za to na spacerku szybko załatwił swoje sprawy:) Z pewnością zasługuje na długie lata szczęśliwego życia, a mogę zapewnić ,że od razu odwzajemnia dobro,jakie mu się okazuje...płakać mi się chce na myśl,że mógłby już nie żyć... Quote
Neczka Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Ślicznościu, ale miałeś szczęście... Teraz może być już tylko lepiej ! :roll: Quote
iwa77 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Trisek - kochany psiaczek ! Zasługuje na wspaniały domek ! Quote
agnieszkal2 Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Dzięki:loveu:Kikou,gdybyś nie przypomniała...to Ty rozpoczęłaś tą akcję ratunkową:loveu: Quote
agnieszkal2 Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Zaraz po powitaniu z koleżankami Tris chętnie zwiedzał mieszkanko... Quote
agnieszkal2 Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Spójrzcie na jego cudne futerko...:loveu: Quote
agnieszkal2 Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 tak,tak...to było już po kąpieli:) Quote
agnieszkal2 Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Dziękuję Ci Neczka!!!Jesteś cudowna!:loveu::loveu::loveu: Quote
kikou Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Neczka napisał(a):Trisowy banerek... ale ładny banerek...a czy nie miałabyś chwilki i zrobiła banerek dla Rudzika z tekstem Bez Pana umrę!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=116722 Quote
mysza 1 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Nie wiem czy którejś z Was też ale Sandra czyli Greven wyslała do mnie dzisiaj dwa mmsy z Triskiem biegającym po trawce oraz siedzącym. Wszystko u niego ok. Agnieszka- czy Sandra potwierdziła Ci kwotę za hotel? Quote
Poker Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 jak cudownie czytać,że Trisek ma się dobrze :multi: Quote
agnieszkal2 Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 To super,że Trisek ma się dobrze:)Mogłabyś Mysza wkleić je na wątek?:) Quote
mysza 1 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 agnieszkal2 napisał(a):To super,że Trisek ma się dobrze:)Mogłabyś Mysza wkleić je na wątek?:) A mogę jutro? Nie mam siły... Quote
Bella1 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Trisku dostałeś nowe życie , teraz może być tylko lepiej :multi::multi: Quote
agnieszkal2 Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Dobranoc Trisku...kochany pieseczku:wolfie: Quote
agnieszkal2 Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Ciekawe,co porabia u Greven...:) Dziś mysza1 obiecała wkleić zdjęcia:) Quote
Recommended Posts