GoskaGoska Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 posluchajcie do wiosny trzeba go dac za 200zl on nie jest duzy. Nie ma wyjscia. przeciez juz się tyle pies nacierpial w schronie ze teraz nie mogą go zabic. Szlag mnie trafia z tych schronem, z tego co wiem to mimo wakacji nie ma strasznego przeplnienia, ale zawsze powod się jakis znajdzie. Boze dziweczyn proszę wyciągnijcie go. Jakos się uzbiera to kasę - a pozniej trzeba będzie na max szukac mu domu. Quote
kikou Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 u wiosny ostatnio jak bylam byla jeszcze jedna (ale nieocieplona) budka.... ....tylko nie wiem czy to jest rozwiazanie....nie mozemy nazbierac na te dotychczasowe pieski w hotelach.... Quote
Talcott Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Strasznie się zaczyna robić.... Ja już............ Dziś u weta i w aptece znowu ajajajjjjjjjj:-(:-(:-( Quote
Talcott Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Boshhhhh potrzebna pomoc dla psiaka!!!!!!:placz::placz::placz: Quote
mru Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 o matko :shake: nie dajmy go zabić kurcze co tu robic :roll: Quote
kikou Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 oglaszajmy go intensywnie, porozsylajcie link do znajomych... hotel to zadne wyjscie, psiak potrzebuje domu... Quote
Talcott Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 nawet nie wiem co napisać..............:placz::placz::placz::placz: Quote
kikou Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 informacje, ze zbieraja sie "chmury" nad maluchem dostalam od Agnieszki V, jeszcze chyba nie ma konkretnej daty wyznaczonej...ale przy jegopospolitym wygladzie.....nie ma chyba szans....:shake::shake: Quote
Talcott Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Wcale nieprawda!! Ciotki która zrobi Allegro!!!! :placz::placz::placz: Quote
kikou Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 ja mu wystawiam allegro, tylko bez wyroznienia.... nie mam srodkow.... Quote
Talcott Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Bez wyróżnienia -to ono zniknie. A ile kosztuje wyróżnione?? Quote
kikou Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 pogrubienie: 2,- podswietlenie 6,- wyroznienie 12,- strona kategorii 29,- mozna wybrac jakas opcje albo kilka razem... Quote
Koperek Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Tyle, że MURZYNEK czeka już tak długo- no może krótko, jak na takiego "pospolitego psiaka", ale w NASZYM schronie to jednak dlugo :roll: ...i nie można pozwolić, żeby takim psiakom się tak życie BEZ SENSU skończyło! Quote
sati Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Jaj mozna uspić psa tylko dlatego że jest długo w schronie przecież to jakaś paranoja!!!!!!!!!!!!!! Ja mogę zapłacić za te opcje na allegro. Chociaż tyle mogę zrobić......... Proszę o nr konta to prześle ile trzeba Quote
sati Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Może rzeczywiście narazie dać go do Wiosny przy tej budzie i intensywnie szukać domu. Tyle przeszedł już bez swojego człowieka nie dajmy go zabić... Quote
Recommended Posts