Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wlasnie pare tych zagrozonych jest juz w hotelikach, i ciezko nawet ich oplaty splacac, co miesiac to problem na nowo. Mysle ze wszyscy juz maja rezerwy wyczerpane, poprostu niema z czego placic.:shake:

• Replies 410
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no dokladnie , bo z tymi hotelikami nie mozemy przesadzic :( , bo jak by nie patrzeć to pieski mało adopcyjnej i trzeba się liczyć,ze trzeba by je utrzymawac moze i do konca ich dni. Teraz jesli się nie mylę w hoteliku są 4 psiaki. :-( i to sukces , ze jeden pojechał do domu.

Posted

ja mu robie allegro ale dzisiaj nie odświeżyłam bo chciala mu koniecznie wyroznione allegro zrobic jedna mlodziutka Pani, ktora najpierw w ogole miala go adoptowac, a pozniej musiala sie wycofac bo mama sie nie zgodzila....
Przeslalam Jej jego zdiecia i niech zrobi.... zobaczymy...kazdy troche inaczej opisuje pieski...może akurat Jej styl poruszy kogoś...

Jeśli nie wystawi swojego allegro dwa dni to ja odnowie moje...

Posted

juz mu allegro nie potrzebne :loveu:
citoka Bella napisala na watku 'bezndziejnych' ze zostal adpotowany. Ciotki macie chyba dobra reke:) ,bo sie ostatnio cuda dziejá, nie wiem jak , ale chcé wiecej takich nowin

Posted

[quote name='EVA2406']Jak to się stało? Podrzućcie linka do tego wątku, bo ja nie umiem znaleźć :oops:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10950688#post10950688
Oto wątek "Beznadziejnych", nie przeczytałam dokładnie, ale zdaje się, że relacji na temat szczegółów adopcji tam nie ma.
Murzynku!!! Już ci nikt nie zagrozi! Teraz będzie mięciutkie posłanko, ciepła micha i codzienne mizianko! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::Dog_run:

Posted

[quote name='sati']wiadomo coś konkretniej??
sati wiadomo tyle, że wzięła Murzynka bardzo fajna młoda para, czy małżeństwo (tego już nie zapamiętałam), która wiedziała o nim z internetu- oczywiście ze strony Negri na stronie schroniska. Chcieli wziąć innego psiaka, który siedzi też długo, ale że tamten trochę za bardzo szczekliwy, nerwowy i wymagający to wzięli kochanego chłopczyka:loveu:
Miło, prawda?;)

Posted

korespondowali ze mna... to chyba tez znali allegro Murzynka, bo tylko tam podany byl moj mail...
:multi::multi:
a dzisiaj nowa Pani napisala tak:

"...Murzynek ma sie dobrze, jest troszke nieśmiały, ale naprawdę przesłodki. Wogóle
po nim nie widać, że tyle czasu spędził w schronisku. Jest grzeczny, nie brudzi, wcale nie szczeka i jest bardzo spokojny. Mamy jeszcze drugiego pieska i martwiłam się, że moga sie nie dogadać, ale jest ok. Murzynek nie wykazuje cienia agresji mimo, że Sara cały czas go męczy o zabawy. Az dziwi mnie to że ponoć nie lubi dzieci,bo jest taki cierpliwy. Nie gryzie, nie warczy - ucieleśnienie spokoju. Na pewno już u nas zostanie, nie można go nie pokochać.
Do schroniska jeszcze wróci, ale tylko na zabieg usunięcia przpukliny ( jest dość duża). No a poza tym to chyba wszystko w porządku. Powoli się aklimatyzuje,jest coraz pewniejszy, ale i tak większość czasu chce spędzać z nami. Nawet teraz śpi pod biurkiem koło mnie. Szkoda że tak długo musiał czekać na dom, to pewnie dlatego,że jest taki nieśmiały. W schronisku nawet nie podszedł do kraty.
Ale teraz jest juz nieco pewniejszy i odważniejszy, no i przyzwycził się już do nas. Myśle że jest mu z nami dobrze. Pozdrawiam...."

ale zuch z tego naszego Maluszka!!!!:loveu: