Reksiu21 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Wlasnie pare tych zagrozonych jest juz w hotelikach, i ciezko nawet ich oplaty splacac, co miesiac to problem na nowo. Mysle ze wszyscy juz maja rezerwy wyczerpane, poprostu niema z czego placic.:shake: Quote
GoskaGoska Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 no dokladnie , bo z tymi hotelikami nie mozemy przesadzic :( , bo jak by nie patrzeć to pieski mało adopcyjnej i trzeba się liczyć,ze trzeba by je utrzymawac moze i do konca ich dni. Teraz jesli się nie mylę w hoteliku są 4 psiaki. :-( i to sukces , ze jeden pojechał do domu. Quote
GoskaGoska Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 cioteczki dzis zrobialam mu gumtree wroclaw, widziałam, ze allegro mu się skonczyło, odnowicie mu? Quote
kikou Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 ja mu robie allegro ale dzisiaj nie odświeżyłam bo chciala mu koniecznie wyroznione allegro zrobic jedna mlodziutka Pani, ktora najpierw w ogole miala go adoptowac, a pozniej musiala sie wycofac bo mama sie nie zgodzila.... Przeslalam Jej jego zdiecia i niech zrobi.... zobaczymy...kazdy troche inaczej opisuje pieski...może akurat Jej styl poruszy kogoś... Jeśli nie wystawi swojego allegro dwa dni to ja odnowie moje... Quote
GoskaGoska Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 juz mu allegro nie potrzebne :loveu: citoka Bella napisala na watku 'bezndziejnych' ze zostal adpotowany. Ciotki macie chyba dobra reke:) ,bo sie ostatnio cuda dziejá, nie wiem jak , ale chcé wiecej takich nowin Quote
Kamila_s Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 :multi::multi::multi::multi: moj Boze..murzynek znalazla domek??????????? Quote
Ola164 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Ojej! Tylko skakać z radości :multi: Quote
EVA2406 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Jak to się stało? Podrzućcie linka do tego wątku, bo ja nie umiem znaleźć :oops: Quote
Slomka22 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 no prosze caly dzien mialam ograniczony dostep a tu taka nowina MURZYNKU SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPER Quote
Asia_Klero Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 JAK SIĘ CIESZĘ!!!!Jakies wiesci?:loveu: Quote
mru Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 aaaaaaaa :multi: jak to? :loveu::loveu::loveu: Quote
GoskaGoska Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 a ja nic wiecej nie wiem, bo to Bella1 napisala, ze zostal adpotowany i tyle . Ale mam nadziejé, ze mu bedzie dobrze. Quote
Ninti Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='EVA2406']Jak to się stało? Podrzućcie linka do tego wątku, bo ja nie umiem znaleźć :oops: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10950688#post10950688 Oto wątek "Beznadziejnych", nie przeczytałam dokładnie, ale zdaje się, że relacji na temat szczegółów adopcji tam nie ma. Murzynku!!! Już ci nikt nie zagrozi! Teraz będzie mięciutkie posłanko, ciepła micha i codzienne mizianko! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::Dog_run: Quote
Kamila_s Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Murzynko badz szczesliwy!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu: to takie szczescie czytac o adopcjach i uratowanych bidulkach..!!!!:multi::multi::multi: Quote
JustynaM. Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 :multi::multi::multi::multi::multi: Ciesze sie Murzynku,powodzenia!!!!!!!!!!!!! Quote
kikou Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 dziewczyny przedstawiam kolejnego czarnuszka jakby braciszek blizniak Murzynka i rownie bez szans na dom albo nawet troche gorzej bo jest starszy.... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10966069#post10966069 moze i temu uda sie pomoc? Quote
EVA2406 Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Ninti, dzięki za linka :calus:. Kikou :loveu:, promuj te staruszki. One mają takie małe szanse, że bez takiego wsparcia nikt ich nie przygarnie do domku i do srduszka :-( Quote
Ola164 Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 A Murzunio był niby bez szans... :multi: Quote
sati Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 ale wiadomość super!!! wiadomo coś konkretniej?? Quote
Koperek Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [quote name='sati']wiadomo coś konkretniej?? sati wiadomo tyle, że wzięła Murzynka bardzo fajna młoda para, czy małżeństwo (tego już nie zapamiętałam), która wiedziała o nim z internetu- oczywiście ze strony Negri na stronie schroniska. Chcieli wziąć innego psiaka, który siedzi też długo, ale że tamten trochę za bardzo szczekliwy, nerwowy i wymagający to wzięli kochanego chłopczyka:loveu: Miło, prawda?;) Quote
kikou Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 korespondowali ze mna... to chyba tez znali allegro Murzynka, bo tylko tam podany byl moj mail... :multi::multi: a dzisiaj nowa Pani napisala tak: "...Murzynek ma sie dobrze, jest troszke nieśmiały, ale naprawdę przesłodki. Wogóle po nim nie widać, że tyle czasu spędził w schronisku. Jest grzeczny, nie brudzi, wcale nie szczeka i jest bardzo spokojny. Mamy jeszcze drugiego pieska i martwiłam się, że moga sie nie dogadać, ale jest ok. Murzynek nie wykazuje cienia agresji mimo, że Sara cały czas go męczy o zabawy. Az dziwi mnie to że ponoć nie lubi dzieci,bo jest taki cierpliwy. Nie gryzie, nie warczy - ucieleśnienie spokoju. Na pewno już u nas zostanie, nie można go nie pokochać. Do schroniska jeszcze wróci, ale tylko na zabieg usunięcia przpukliny ( jest dość duża). No a poza tym to chyba wszystko w porządku. Powoli się aklimatyzuje,jest coraz pewniejszy, ale i tak większość czasu chce spędzać z nami. Nawet teraz śpi pod biurkiem koło mnie. Szkoda że tak długo musiał czekać na dom, to pewnie dlatego,że jest taki nieśmiały. W schronisku nawet nie podszedł do kraty. Ale teraz jest juz nieco pewniejszy i odważniejszy, no i przyzwycził się już do nas. Myśle że jest mu z nami dobrze. Pozdrawiam...." ale zuch z tego naszego Maluszka!!!!:loveu: Quote
GoskaGoska Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 No to super , ze juz wiem coś więcej. Masz kikou szczęsliwą ręką, naprawdę :loveu:.To super , ze Murzynek trafił do takich super ludzi :multi: Quote
Recommended Posts