Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Century Gothic]Murzynek to maleńki, mocnej budowy-może ważyć z8-10 kg, czarny jak wegielek ale z krawacikiem psiak, który trafił do schroniska już w 2006, [/FONT][FONT=Century Gothic]w tej chwili może mieć ok. 8-9 latek. [/FONT]

[FONT=Century Gothic]Piesek przebywa we Wrocławiu.[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Uroczy maluch, który już tak długo czekał na nowy dom, że zaczął sie starzec i trafił do boksu, gdzie psiaki czekają już praktycznie tylko na uśpienie....[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Murzynek bardzo wdzięcznie reaguje na każdy kontakt z czlowiekiem, wielką radoscią wita zarówno pracowników schroniska jak i wolontariuszy.[/FONT]
[FONT=Century Gothic]chociaż raczej nie nadaje sie do domu z małymi dziećmi; [/FONT]
[FONT=Century Gothic]To maluch z charakterem, [/FONT]
[FONT=Century Gothic]mimo niewielkiego wzrostu na pewno bylby dobrym pomocnikiem w stróżowaniu, [/FONT]
[FONT=Century Gothic]jest bardzo czujny i szczekliwy[/FONT]
[FONT=Century Gothic]nie potrzebuje miękkiej kanapy, twardy los zahartowal dostatecznie małe ciałko;[/FONT]
[FONT=Century Gothic]ciepły kącik przy boku kochanego pana na pewno wystarczyłyby by piesek szczęśliwy przeżyl swoją jesień życia....[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Bez domu ta jesień będzie bardzo krótka, pies jest już na liście do uspienia (jeszcze bez konkretnej daty)!!!![/FONT]
[FONT=Century Gothic]Jego numer to: 459/06[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Nr kontaktowy: [FONT=Verdana][SIZE=5]0 660 767 394[/FONT][/FONT]

• Replies 410
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

siedzi już ponad dwa lata... nikt nie zwraca na niego uwagi, nie ma żadnych ogłoszeń oprócz alegratki mojego autorstwa, która niestety nie przyniosła nawet jednego zapytania.....

Posted

Bo ludzie nie umieją patrzeć!!! Mój Mąż świata nie widzi poza swoją Bulcią - maciupeńkim kundelkiem ze śmiesznie zakręconym ogonkiem!!! Zabiera ja nawet do pracy. Ja mam równiez mixika Teo który jest cudownie mądrym psem, nawet Jamole go polubiły. Patrzeć ludziska, patrzeć nie tylko na rodowód!!!!!:mad: