_anula_ Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Jeszce nie ma domku. Na razie obecny właściciel ma się spotkać z Panią, która chciałaby adoptować pieska. Jak coś już będzie wiadomo to dam znać, teraz trzeba trzymać kciuki. Quote
_anula_ Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 Aron znalazł nowy domek:multi: Teraz tylko poszukujemy kogoś kto mógłby przewieźć go z Torunia do Warszawy;) Quote
_anula_ Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Znalazł sie już transport do nowego domku:multi: Dziękuje wszystkim, zaangażowanym w sprawę Arona, a szczególnie osobie która poleciła go nowym właścicielom. Nie pozostaje nic innego jak przeniesienie tematu do "już w nowym domu" po tym jak Aron znajdzie sie już w domku (tylko muszę dojść jak to zrobić:eviltong:). Quote
_anula_ Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Dostałam zdjęcia Arona z nowego domku, za które bardzo dziękuję. Wierzę razem z jego poprzednimi właścicielami, że będzie miał szczęśliwe życie. Quote
anavilma Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Witajcie, jestem nową właścicielką Arona :) Chciałam Wam pokazać jeszcze kilka fotek z jego nowego życia i bardzo podziękować jaance oraz anuli za to że do trafił do naszego domu :) Będzie u nas na pewno szczęśliwy, bo go już bardzo pokochaliśmy :) Pozdrawiam wszystkich dogomaniakow Ania Quote
ANETTTA Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 miło Cię poznać ..takich ludzi nam tu potrzeba ....a aronek no cóż widac że szczęsliwy jest ,,,i to jest najważniejsze :multi::multi::multi::multi: Quote
psiulka Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Super, ale Aronek sobie trafił :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts