Niesia Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Witajcie![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]I ja jestem szaloną cavisiomaniaczką, która nie wyobraża sobie życia bez swoich trzech wspaniałych cavisiowych panienek:loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Zapraszam do obejrzenia naszej strony internetowej[/FONT][FONT=Comic Sans MS] i poznania każdej z nich oddzielnie:multi:[/FONT] Quote
brazowa1 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 witaj,a moze załozysz fotobloga na Dogomani?warto pokazac takie cuda :) Quote
Niesia Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Założę, pewnie :lol: Niech tylko znajde chwilę :multi: Quote
Niesia Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Chciałabym przedstawić Wam nasze długo oczekiwane Maluszki, które urodziły się 05-08-2008r.:loveu: Sweet Alabama Agjavi's Petit Safari Rose Agjavi's Petit San Antonio Agjavi's Petit Quote
Anecioreczek Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 śliczne maleństwaaa :loveu: i Tri...Boże...Marzenieeee:loveu: Quote
Niesia Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 Anecioreczek napisał(a): i Tri...Boże...Marzenieeee:loveu: Wszystko przed Tobą :lol: Quote
Anecioreczek Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Niesia napisał(a):Wszystko przed Tobą :lol: Byle jak najszybciej:evil_lol: Już cała 3-czka ma państwo swoje?Ta trojka jest tak przecudna że podejrzewam że było chętnych aż w nadmiarze:loveu: Quote
Niesia Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Nie :lol: Dla dziewczynek szukam nadal odpowiedzialnych właścicieli ;) Quote
Anecioreczek Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Niesia napisał(a):Nie :lol: Dla dziewczynek szukam nadal odpowiedzialnych właścicieli ;) Wiadomo! Dla takich cudownych pannienek muszą być najlepsze domki i najlepsi własciciele! Ja sie zakochałam w Alabamie,ten 'pieprzyk' nad nochalem jest uroczy!:loveu: Quote
Niesia Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Życzymy Wam Wesołych Świąt!! Agnieszka i Jacek Quote
Anecioreczek Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 A no wzajmenie! Wielu sukcesów na wystawach itd itp :evil_lol: Quote
Niesia Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Oj, jak długo nas tu nie było :crazyeye: Witamy po przerwie! W tym roku, w czerwcu, Agjavisie doczekały się swojego kolejnego miotu - tym razem w kolorach ruby i black & tan. Na świat przyszło trzech rubinkowych chłopców i malusia czarna dziewuszka. Mamą szczeniąt jest nasza VICKY ROGERS du chateau noblesse, tatą BLACK FRODO Dobry Rok. Dzidziulki kończą dziś równo 7 tygodni! A oto nasze malce: TINO VALENTINO Agjavi's Petit TEDDY BAKER Agjavi's Petit TEENY FRODO Agjavi's Petit Quote
Niesia Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 I kolejne zdjęcia ;) TEENY FRODO Agjavi's Petit TIA ROGERS Agjavi's Petit Zdjęcie do ramki :loveu: Quote
Karolina i Farez Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Agnieszka gratuluję wspaniałego miotu.!! Malce są cudowne. :jumpie: Quote
Cavalierkaa Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 http://images48.fotosik.pl/176/082440ef2217b8c9.jpg Przeecudny szczylek! Normalnie się zakochałam :loveu: :evil_lol: Quote
Recommended Posts