Ulaa Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 wiem, że jest u R. powiedziałam panu jak to wygląda i podałam nr naszej ulubionej :diabloti: "pani z banku", z nią może pan prędzej się dogada. no i "pani z banku" ma okazję też coś zdziałać, a nie tylko marudzić. Quote
Ada-jeje Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Ulka blad, w sprawie adopcji Molly prosze o kontakt do mnie. Quote
Ulaa Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Nr tel do pana znajduje się na umowie adopcyjnej Kolorowej (Łatki). Quote
Ada-jeje Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Juz po rozmowie z panem, teraz pozostaje czekac na decyzje malzonki pana, po czym przystapimy do dzialania. Quote
Weronikaa Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Mam zmienić tytuł, żeby bardziej rzucał się w oczy ?? Może szanse na adopcje wtedy wzrosną, sama nie wiem.. Ale spróbować nie zaszkodzi ;) Np. 'Pokocha Cię bezwarunkowo - Molly - młoda, piękna, cudowna sunia...' albo 'Molly - sunia, która pragnie człowieka' ;) Może Ula coś dorzuci, bo ona to ma smykałkę do rzucających się w oczy tytułów :eviltong: Quote
Ada-jeje Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Nie Weroniko, :shake: w chwili obecnej Molly ma juz prawie nowy DS, pozostaje tylko pytanie czy sie dogada z pozostalym stadkiem.:-o Quote
Ulaa Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Weronika, w tej sytuacji tytuł nie ma absolutnie żadnego znaczenia :roll: Zwłaszcza dla pana :evil_lol: Quote
Weronikaa Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Ok, zmienię jak wypali jakiś DS ;) Quote
Ada-jeje Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Jeszcze w tym tygodniu Molly zamieszka w DS, oby tylko zaakceptowaly sie z Kolorowa ktora juz jest pania tego domu. :loveu: Quote
hanek Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Czy Molly trafiła do nowego domu? A jeśli tak, to czy się przyjęła? Macie jakieś wieści? Quote
Ada-jeje Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Mial pan ja odebrac jak bedzie mial samochod i wstepnie bylo ustalone na przyszly tydzien. Quote
Ada-jeje Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Piekna sunia Molly juz od soboty w nowym DS, :multi::multi::multi: jest posluszna zaprzyjaznila sie z Kolorowa i biegaja razem po podworku a Molly dodatkowo potrzebuje duzo przebywania na swiezym powietrzu zeby mogla zgubic nieprzyjemne zpachy. :evil_lol: Quote
hanek Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Ada-jeje napisał(a):Molly dodatkowo potrzebuje duzo przebywania na swiezym powietrzu zeby mogla zgubic nieprzyjemne zpachy. :evil_lol: Ło matko;) Ale jej się udało!:multi: Quote
Weronikaa Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Super !!! :loveu::multi: Zmieniam tytuł :lol: Quote
Ulaa Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 :multi: ależ pan sobie wybiera zwierzaczki :loveu: "pospolite kundle", "stare koty" i "śmierdzące psy", i robi z nich szczęśliwe kochane stworki :loveu: Molly wygrała w psim totolotku :loveu: Quote
Ruth Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Ulaa napisał(a)::multi: ależ pan sobie wybiera zwierzaczki :loveu: "pospolite kundle", "stare koty" i "śmierdzące psy", No to walnęłaś subtelnym podsumowaniem :lol:, oby jej tam dobrze było to będzie git majonez :cool3:. Będzie jakaś foto-relacja z nowego domku? Quote
Ulaa Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Ruth napisał(a):No to walnęłaś subtelnym podsumowaniem :lol:, oby jej tam dobrze było to będzie git majonez :cool3:. Będzie jakaś foto-relacja z nowego domku? Możesz się wybrać i zrobić :) To twoje terytorium :eviltong: Quote
Ruth Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Załatw mi maszynkę to expresowego klonowania to wtedy obstawię sobą całe moje terytorium :lol:. A w którym miejscu jest dokładnie? Quote
Recommended Posts