Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wiem, że jest u R.
powiedziałam panu jak to wygląda i podałam nr naszej ulubionej :diabloti: "pani z banku", z nią może pan prędzej się dogada.

no i "pani z banku" ma okazję też coś zdziałać, a nie tylko marudzić.

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam zmienić tytuł, żeby bardziej rzucał się w oczy ?? Może szanse na adopcje wtedy wzrosną, sama nie wiem.. Ale spróbować nie zaszkodzi ;) Np. 'Pokocha Cię bezwarunkowo - Molly - młoda, piękna, cudowna sunia...' albo
'Molly - sunia, która pragnie człowieka' ;) Może Ula coś dorzuci, bo ona to ma smykałkę do rzucających się w oczy tytułów :eviltong:

Posted

Piekna sunia Molly juz od soboty w nowym DS, :multi::multi::multi: jest posluszna zaprzyjaznila sie z Kolorowa i biegaja razem po podworku a Molly dodatkowo potrzebuje duzo przebywania na swiezym powietrzu zeby mogla zgubic nieprzyjemne zpachy. :evil_lol:

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Molly dodatkowo potrzebuje duzo przebywania na swiezym powietrzu zeby mogla zgubic nieprzyjemne zpachy. :evil_lol:

Ło matko;) Ale jej się udało!:multi:

Posted

:multi:
ależ pan sobie wybiera zwierzaczki :loveu: "pospolite kundle", "stare koty" i "śmierdzące psy", i robi z nich szczęśliwe kochane stworki :loveu:

Molly wygrała w psim totolotku :loveu:

Posted

Ulaa napisał(a):
:multi:
ależ pan sobie wybiera zwierzaczki :loveu: "pospolite kundle", "stare koty" i "śmierdzące psy",

No to walnęłaś subtelnym podsumowaniem :lol:, oby jej tam dobrze było to będzie git majonez :cool3:. Będzie jakaś foto-relacja z nowego domku?

Posted

Ruth napisał(a):
No to walnęłaś subtelnym podsumowaniem :lol:, oby jej tam dobrze było to będzie git majonez :cool3:. Będzie jakaś foto-relacja z nowego domku?

Możesz się wybrać i zrobić :) To twoje terytorium :eviltong: