Weronikaa Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Ta śliczna, młoda sunia szuka domu ! Posiadamy o niej dość mało informacji, jednak wiadomo, że jest bardzo fajna, sympatyczna, nie gryzie... Ma ponad pół roku, posiada już drugie ząbki. Po prostu wesołe szczeniątko, które liczy na wspaniały dom :) A teraz fotki psinki : Sunia ma ciekawe umaszczenie (szczególnie na pyszczku), a także jest nieco podobna do ONka :loveu: Sprawę adopcji suni prowadzi FUNDACJA PRO ANIMALS Z CHRZANOWA. Quote
hanek Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Taki poczciwy ma pycholek. Wysłałam jej ogłoszenie do Przełomu na ten tydzień. Quote
Weronikaa Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Ode mnie też hopek, maleńka :loveu::loveu: Quote
Ada-jeje Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Nawiedzona u ktorej jest sunia, zadzwonila teraz do mnie ze nie moze dluzej malej trzymac, :mad::mad::mad:ale najnormalniej w swiecie odlozylam sluchawke.:angryy::angryy::angryy: Quote
IKA & SONIA Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Ada-jeje napisał(a):Nawiedzona u ktorej jest sunia, zadzwonila teraz do mnie ze nie moze dluzej malej trzymac, :mad::mad::mad:ale najnormalniej w swiecie odlozylam sluchawke.:angryy::angryy::angryy: To jednak ją dzisiaj widziałam przejeżdżając Oswiecimską. To ta sama od mojego Gustawka :-o:-o:-o Quote
Ada-jeje Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Tak to ta sama :diabloti: od twojego Gustawka.:angryy::angryy::angryy: Quote
gonia1985 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 czy to właśnie tę suczkę zdecydowała sie przyjąć moja mama na DT?:razz: Quote
Ada-jeje Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Nie Goniu, twoja mama zgodzila sie przyjac ta czarna sunie ktora jest w lecznicy, i musimy na wyjasnienie poczekac do konca tygodnia. Jezeli sunia ktora jest w lecznicy znajdzie domek to wtedy zwrocimy sie z prosba do mamy o przetrzymanie tej suni ale jeszcze zobaczymy, moze sie wczesniej DS znajdzie. Cierpliwosci bo jutro sroda. :loveu: Quote
gonia1985 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 ok :) Moja mama chciała zapytać czy mogłaby dostać karmę dla tej suczki, bo ciężko jej wyżywić wszystkie zwierzęta Quote
Ada-jeje Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Goniu bedziemy pamietac, tym razem o karmie, szkoda tylko ze mama nam o tym wczesniej nie powiedziala, napewno sie wstydzila :oops: a my jak zwykle majac sto spraw na glowie nie zadalysmy tak prostego pytania.:mad: Quote
gonia1985 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 nic nie szkodzi ;) Dobrze, więc teraz czekamy do końca tygodnia :) Pozdrawiam Quote
Weronikaa Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Ogłosiłam sunię ( jak na razie tylko ) na trzech stronkach : animalia.pl kupiepsa.pl ogloszenia.aleokazja.pl Podałam nr telefonu do Ady-jeje. Quote
Ada-jeje Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Byl dzisiaj pierwszy telefon w sprawie suni ale az z okolic Lodzi :placz: Quote
hanek Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Ada-jeje napisał(a):Byl dzisiaj pierwszy telefon w sprawie suni ale az z okolic Lodzi :placz: A są gotowi po nią przyjechać? Quote
Ada-jeje Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Obiecalam sie jeszcze zdzwonic, bo bylam w trasie i nie wiele moglam od razu ustalic, napewno nie przyjedzie po nia ta pani, domyslam sie ze jest sama i niedawno stracila psa. Jezeli bedzie 100 % pewnosc ze pani daje sunieczce DS to trzeba myslec o transporcie. Quote
hanek Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Tym niemniej, ogłoszenia szybko zaczęły działać, skoro już pierwszy telefon był! Brawo Weroniko, za Twój pierwszy wątek w psach w potrzebie i za szybkie ogłoszenia:) Quote
Weronikaa Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Fajnie, że tym razem wszystko poszło dobrze :oops: A ogłosiłam ją z dosłownie z nudów ! aha, no i oczywiście dam więcej tych ogłoszeń ! ;) A zdradź, Hanek, jaki był ten telefon ??? Godzien uwagi ??? :cool3: PS. A czy można by jej już jakieś imię wymyślić ??? Quote
hanek Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Weronika13 napisał(a): A zdradź, Hanek, jaki był ten telefon ??? Godzien uwagi ??? :cool3: To ten o którym pisała Ada-jeje. Pewnie, że można jej wymyślać imię:) Quote
Ada-jeje Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Sunia ma tylko do jutra DT a co dalej :placz: Quote
Jade_Natalia Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Ogłosiłam sunie jeszcze na: www.kupsprzedaj.pl www.ogloszenia.aleokazja.pl www.4lapy.info www.ogloszenia.adverts.pl www.krakow.gumtree.pl www.drobne.pl/ Quote
Weronikaa Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 No więc ja proponuję imionka :loveu: : Emma, Lara, Dosia, Toska, Magja, April, Besa, Bianka, Szanel, Fanta, Neska, Kulka, Mamba, Molly, Nana, Popi, Sisi, Suzi, Tesa .... :cool3: Może coś wybierzecie :loveu: Z tych propozycji imion, można też wybrać coś dla suni tej czarnej (chyba, że ona ma już imię ;)) Quote
IKA & SONIA Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Ja bym optowała za Molly albo Susi:loveu: Quote
Recommended Posts