Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ta śliczna, młoda sunia szuka domu ! Posiadamy o niej dość mało informacji, jednak wiadomo, że jest bardzo fajna, sympatyczna, nie gryzie... Ma ponad pół roku, posiada już drugie ząbki. Po prostu wesołe szczeniątko, które liczy na wspaniały dom :)

A teraz fotki psinki :

Sunia ma ciekawe umaszczenie (szczególnie na pyszczku), a także jest nieco podobna do ONka :loveu:

Sprawę adopcji suni prowadzi FUNDACJA PRO ANIMALS Z CHRZANOWA.

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nawiedzona u ktorej jest sunia, zadzwonila teraz do mnie ze nie moze dluzej malej trzymac, :mad::mad::mad:ale najnormalniej w swiecie odlozylam sluchawke.:angryy::angryy::angryy:

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Nawiedzona u ktorej jest sunia, zadzwonila teraz do mnie ze nie moze dluzej malej trzymac, :mad::mad::mad:ale najnormalniej w swiecie odlozylam sluchawke.:angryy::angryy::angryy:

To jednak ją dzisiaj widziałam przejeżdżając Oswiecimską. To ta sama od mojego Gustawka :-o:-o:-o

Posted

Nie Goniu, twoja mama zgodzila sie przyjac ta czarna sunie ktora jest w lecznicy, i musimy na wyjasnienie poczekac do konca tygodnia. Jezeli sunia ktora jest w lecznicy znajdzie domek to wtedy zwrocimy sie z prosba do mamy o przetrzymanie tej suni ale jeszcze zobaczymy, moze sie wczesniej DS znajdzie. Cierpliwosci bo jutro sroda. :loveu:

Posted

Goniu bedziemy pamietac, tym razem o karmie, szkoda tylko ze mama nam o tym wczesniej nie powiedziala, napewno sie wstydzila :oops: a my jak zwykle majac sto spraw na glowie nie zadalysmy tak prostego pytania.:mad:

Posted

Obiecalam sie jeszcze zdzwonic, bo bylam w trasie i nie wiele moglam od razu ustalic, napewno nie przyjedzie po nia ta pani, domyslam sie ze jest sama i niedawno stracila psa. Jezeli bedzie 100 % pewnosc ze pani daje sunieczce DS to trzeba myslec o transporcie.

Posted

Tym niemniej, ogłoszenia szybko zaczęły działać, skoro już pierwszy telefon był!

Brawo Weroniko, za Twój pierwszy wątek w psach w potrzebie i za szybkie ogłoszenia:)

Posted

Fajnie, że tym razem wszystko poszło dobrze :oops:
A ogłosiłam ją z dosłownie z nudów ! aha, no i oczywiście dam więcej tych ogłoszeń ! ;)

A zdradź, Hanek, jaki był ten telefon ??? Godzien uwagi ??? :cool3:

PS. A czy można by jej już jakieś imię wymyślić ???

Posted

Weronika13 napisał(a):

A zdradź, Hanek, jaki był ten telefon ??? Godzien uwagi ??? :cool3:

To ten o którym pisała Ada-jeje.

Pewnie, że można jej wymyślać imię:)

Posted

No więc ja proponuję imionka :loveu: :

Emma, Lara, Dosia, Toska, Magja, April, Besa, Bianka, Szanel,
Fanta, Neska, Kulka, Mamba, Molly, Nana, Popi, Sisi, Suzi,
Tesa .... :cool3:

Może coś wybierzecie :loveu: Z tych propozycji imion, można też wybrać coś dla suni tej czarnej (chyba, że ona ma już imię ;))