mosii Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Dzis Stiwi ugryzł mojego Lakusia w nosa:D ostry chłopak jest:D Quote
Charly Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 mosii napisał(a):Dzis Stiwi ugryzł mojego Lakusia w nosa:D ostry chłopak jest:D taaaaa. ostry:evil_lol::evil_lol: Quote
Gem Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 mosii napisał(a):Dzis Stiwi ugryzł mojego Lakusia w nosa:D ostry chłopak jest:D Ostry jak ostry, ale zdolny to być musi ;) Quote
Charly Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 ale się spadło Stiwusiowi. Jak się miewa? dostaniemy nowe zdjęcia?:) Quote
lilith27 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='lilith27']porusza serce up up z drugiej strony na pierwszą mogę ogłosić do na gratce http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1629149_malenki_jak_kotek.html Quote
cardamine Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 podnoszę! Czy ten biedak jest całkiem ślepy? Jak sobie radzi? Quote
mosii Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Stiwi mieszka teraz z Tosią i Wilkiem w ocieplanej i ogrzewanej drewutni. Jako ze jest psem strózującym w drewutni zainstalowałam go z jego budką:eviltong: której pilnuje jak lew:evil_lol: Zdumiewająco radzi sobie posługujac sie głownie słuchem, orientuje sie nasłuchujac szczekania z kojców, codziennie sam lazi po ogrodzie półhektarowym i jest w stanie wrócic do siebie bez problemu. Quote
Charly Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 :) dalej szuka domu czy to już jego przystań ostatnia? Quote
basia0607 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Coś mi sie zdaje, że Stiwi tak pojedzie od Mosi jak moj Gucio o demnie !:evil_lol: Quote
akacha Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Oświadczenie Pomorskiej Fundacji Rottka w sprawie zakończenia współpracy z wolontariuszką 27.03.2009. Niniejszym informujemy, że ze względu na niedostateczne spełnianie warunków umowy o świadczeniu usług wolontarystycznych zawartej dnia 26.02.2007 roku z Panią Moniką T, w marcu b.r. zakończyliśmy ponad dwuletnią współpracę z tą wolontariuszką, używającą na forach internetowych nicku mosii. Osoba ta nie jest upoważniona do jakiegokolwiek reprezentowania Fundacji, do wykorzystywania oraz legitymowania się znakami graficznymi lub jako wolontariusz Fundacji oraz cofnięte zostały wszelkie udzielone pełnomocnictwa, w tym w szczególności do podpisywania umów adopcyjnych oraz reprezentacji przed schroniskami, innymi organizacjami czy lekarzami weterynarii. Quote
Recommended Posts