Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to Sphynx
wyjatkowy egzemplarz bo calkiem lysy i ma te cudne zielone oczka, bo z niebieskimi mnie przerazaja. a swoja droga to ta sunia chyba byla przeznaczona lysym kotom bo najpierw byla zarezerwowana do Domain du Presidant i tam mieli hodowle sphynxow, ale sie rozmyslilam bo mieli za duzo zwierzat i sie zglosila Sandra... i prosze :evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

nie lubie sie chwalic ale mnie rozpiera :lol:
[SIZE="4"]
Tiili zostala Ksiezniczka międzynarodowego kalendarza Uniteddogs 2009
:multi::multi::multi:

nie dostala sie wprawdzie do finalowej 13, ale jest w pierwszej 100 psow, wybranych przez zwyklych ludzi oraz profesjonalne jury z ponad 4000 zdjec z caaaalego swiata- od Estoni przez Tajlandie, USA, Kolumbie po Egipt ;)

badzo sie ciesze ze jej miniaturka zostala umieszczona na stronie grudniowej, a nie na dodatkowej stronie z miniaturkami, bo latwiej ja zauwazyc :lol:

a tu link do kalendarza, Tiili jak pisalam w grudniu, mozna powiekszysc

Uniteddogs.com - dogs, puppies, doggies - dogs' home on the web

no i z tego co zauwazylam jest jedynym psem z Polski

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

i Calypso w dniu swojej pierwszej wystawy :D tam sa troche dziwne reguly ale wychodzi na tyle ze dostala dosk, CK, II Najlepszy Junior (nie ma lokat w klasach tylko wszystkie psy z oc dosk wychodza do porownania o caca-jeden na plec lacznie z mlodzieza, a CK to jakby nominacja na caca czyli ze pies nadaje sie na championa, doskonalych daja bardzo malo)

ot co psy mysla o naszych wystawach :diabloti:

Posted

Salsa gratulacje... jakie by zasady nie były to i tak sukces.... brawo.

Fotki jak zwykle piękne... czekamy na twoje... może kogoś zwerbujesz niech foty robi ;).