asl Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 agusiazet napisał(a):Zajrzałam, zalicytowałam! Mam nadzieję, że przesyłka już dotarła :) Quote
Zofija Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/175537-Charlie-porzucony-wychudzony-teraz-zbieramy-fundusze-na-HOTEL-i-szukamy-domku Quote
Dea Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 PILNE! Szukamy DT lub DS dla tego psa! Ma około 1,5 - 2 lata, to pies w typie rasy Briard. Trafił do kolejnego, już trzeciego czy czwartego domu w swoim życiu. Członek rodziny przyprowadził go do domu "po wódce", bo ktoś inny się go pozbył. Jeśli go stamtąd nie zabierzemy pozbędą się go w inny sposób... Jest u nich trzy tygodnie:-( Pies jest łagodny, sympatyczny, ufny, i wesoły. Proszę o pomoc w znalezieniu dla niego miejsca. Z moich informacji wynika, że już kiedyś innego psa pozbyli się w okrutny sposób. NICO Quote
Dea Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Jacek - to ten piesek w hoteliku, ma 15 lat a nnieźle się trzyma dziadzio.... Dea napisał(a):JACEK - całe życie w pijackiej melinie, teraz stary, bezdomny i opuszczony Jacek choć na to nie wyglada ma już 15 lat! Mimo swojego wieku jest sprawny, wesoły, i raczej zdrowy. No może poza ogonem, który prawdopodobnie został złamany przez przytrzaśnięcie drzwiami. Jacek całe życie spędził w melinie, jego pan nieraz zostawiał go kolegom spod budki, bo sam szedł na odwyk. Czasem pies trafiał do schroniska. Przed świętami Bożego Narodzenia pan miał wypadek. Trafił do szpitala, a pies przez wiele dni był zamknięty w domu, bez wody i jedzenia. W końcu sąsiedzi zmęczeni wyciem zaalarmowali policję, a ona nas. Umieścliliśmy psa w hoteliku, bo rodzina tego człowieka odmówiła pomocy. Teraz Jacek mieszka sobie bezpiecznie w wygodnym boksie, i ma dobrą opiekę. Jego pan zmarł nie odzyskawszy przytomności, a pies pozostał bezdomny i samotny. Został mu tylko ten hotelik. Szukamy dla niego domu na dobrą, pogodną starość, aby mógł być jeszcze szczęśliwy w życiu. A także pomocy w utrzymaniu Jacka w hoteliku. Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 czy coś wiadomo więcej o tym psie? może byc w budzie zimą? czy ucieka? Quote
Recommended Posts