Izis Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Pewnie tak. To ojciec ostatniego miotu w hodowli Yamamoto.
kadziumia Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 [quote name='Asiaczek']Kadziumia - czy Thorvig jest synkiem Azzisa? Pzdr. Tak Asiaczku , THORVIG vel Dylemat jest synkiem AZZISA. Jutro kończy 10 tygodni a ja nadal nie wiem, czy go sprzedać, czy tez zostawić sobie .... On się qrde zapowiada jeszcze lepiej niż jego tatuś ....., no ale "mama, tata i synek" pod jednym dachem to chyba niezbyt mądre, jeśli się myśli o hodowli perspektywiczne ....., no ale tak z drugiej strony, to "tata" kończy INTERA no i "na emeryturkę", to z czym ja na te wystawy będe jeździła ..... No i w ten oto sposób piesek został "Dylematem", a ja jak ten Topol vel Thevie w "Skrzypku na dachu" chodzę kolejny dzień i rozważam wszelkie "za i przeciw"..... mfg Katarzyna
Kasia_i_Łukasz Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 KOCHANI AKICIARZE I NIE TYLKO! :lol: Nadejszła wiekopomna chwiła :lol: Jutro z samego rana startujemy na upragniony urlopik w Zakopcu :multi: w niedziele wystawka, więc napewno zrobię dla Was fotoreportaż, pewnie i tak mnie ktoś ubiegnie, bo ja wrócę z urlopu po 15tym :) ale i tak wrzucę na dogo swoje fotki :) Wszystkim startującym w Sopocie akitką (a naliczyłam ich aż 36) życzymy sukcesów :lol: Nie ukrywam, że ja osobiscie najbardziej kibicuję mojej ulubienicy RYOKO Halne Wzgórze :lilangel: , więc zamawiam u fotoreporterów z Sopotu, jej fotki :) pozdrówka :hand:
Asiunia02 Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Dzieki Kasiu !! Zycze Wam milego wypoczynku i oby wolne dni uciekaly. Ja natomiast zrobie fotoreportaz z Legnicy z ta niedziele a w nastepna porobie zdjecia mojej rywalki Ryoko :) Ciekawe czy ona jest we wlosie :) Chciałabym bardzo ja zobaczyc na zywo w pełni formy :) A troche pozniej wstawie kilka zdjec z dzisiejszej sesji zdjeciowej naszergo pregusa :) Pozdrawiam Dozobaczenia :)
Asiaczek Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 [quote name='kadziumia'][quote name='Asiaczek']Kadziumia - czy Thorvig jest synkiem Azzisa? Pzdr. Tak Asiaczku , THORVIG vel Dylemat jest synkiem AZZISA. Jutro kończy 10 tygodni a ja nadal nie wiem, czy go sprzedać, czy tez zostawić sobie .... On się qrde zapowiada jeszcze lepiej niż jego tatuś ....., no ale "mama, tata i synek" pod jednym dachem to chyba niezbyt mądre, jeśli się myśli o hodowli perspektywiczne ....., no ale tak z drugiej strony, to "tata" kończy INTERA no i "na emeryturkę", to z czym ja na te wystawy będe jeździła ..... No i w ten oto sposób piesek został "Dylematem", a ja jak ten Topol vel Thevie w "Skrzypku na dachu" chodzę kolejny dzień i rozważam wszelkie "za i przeciw"..... mfg Katarzyna No to rzeczywiście masz dylemat z Dylematem :fadein: Ale może warto, w sumie to psiak z Twojej hodowli, a wiadomo, jak to jest z wystawianiem psów przez inne osoby. Tobie zależy na prezentowaniu psiaków, a innym - niekoniecznie, prawda? A tutaj masz pewność, że przynajmniej jeden pies z tego miotu będzie prezentowany. :klacz: Pzdr.
Asiaczek Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 A swoją drogą jestem b.ciekawa tej suni RYOKO Halne Wzgórza. Bo z jednej strony to faworytka Kasi i Łukasza, z a drugiej - konkurencja dla Asiuni02. Wstawcie zdjęcia tej dziewczynki-akitki; bardzo proszę. Pzdr.
Asiunia02 Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Ja Ryoko nie mam zadnego zdjecia ale juz byla kilka razy na dogo pokazywana w relacjach z wystaw. Moze ktos wkrotce wklei jakies jej zdjecie.
Asiunia02 Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 No to wklejam fragment sesji Akumy :) tutaj niestety "fotograf" sie nie spisał i obciał nozki :)
weihaiwej Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 [quote name='Asiaczek']A swoją drogą jestem b.ciekawa tej suni RYOKO Halne Wzgórza. Bo z jednej strony to faworytka Kasi i Łukasza, z a drugiej - konkurencja dla Asiuni02. Wstawcie zdjęcia tej dziewczynki-akitki; bardzo proszę. Pzdr. Oto piękna Ryoko Halne Wzgórze na wystawie w Opolu!
weihaiwej Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 I jeszcze jedno zdjęcie Ryoko z Opola (miala wtedy 9 miesięcy):
Asiunia02 Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Jednak trzeba przyznac, ze białe jest piekne :)
weihaiwej Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Asiunia02, fajnie, że będziesz w Legnicy - czekamy na zdjęcia i relację :) :) A znasz może stawkę?
Daisunia Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 ja postaram sie w sopocie zrobić fotki akitom :) tylko na którym są ringu ?? :)
Agappe Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Piotr_32 napisał(a):MAM pytanko co ile czeszecie swoje pupile aktualnie co 2-3 dni wsześniej miałam z pół roku przerwy bo wolałam nie dotykać Anatowego włosa przed wystawą
Agappe Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 [quote name='Agappe'][quote name='yahoo']hejki! Było pytanko o wynik Yahoo... Biegł sam, więc: I dosk. Fotki z wystawy zamieścimy jeszcze dziś... :D dziś minęło i jest już jutro a fotek jak ni było tak ni ma :(( a Yahoo dostał CWC??i wiesz ktoś albo może ktoś inny coś wie na temat ocen : KOZUTSU Vadus CELIA Porażynianka HAIKU z Wilczego Dworu ??? Ponawiam pytanie yahoo czy yahoo w Koszalinie dostał CWC?? Lila wiesz co z Kozutsu Vadus i Haiku z Wilczego Dworu??
Agappe Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 [quote name='Izis']Pewnie tak. To ojciec ostatniego miotu w hodowli Yamamoto. apropo to jego dwa maluchy, które jeszcze nie znalazły domu Fukuro i mokry Fude (po ulewie, zresztą widać, ze podłoże też mokre), ale szczerze mówiąc ja się w tym maleństwie zakochałam.. a pyszczek maluch ma po ojcu, gdyby nie ten długi włos toświetnie by rokował na wystawach
Daisunia Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 ten długowłosy ma super radarki ! :D :lol: :lol: :lol:
Matagi Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 [quote name='Agappe'][quote name='Agappe'][quote name='yahoo']hejki! Było pytanko o wynik Yahoo... Biegł sam, więc: I dosk. Fotki z wystawy zamieścimy jeszcze dziś... :D dziś minęło i jest już jutro a fotek jak ni było tak ni ma :(( a Yahoo dostał CWC??i wiesz ktoś albo może ktoś inny coś wie na temat ocen : KOZUTSU Vadus CELIA Porażynianka HAIKU z Wilczego Dworu ??? Ponawiam pytanie yahoo czy yahoo w Koszalinie dostał CWC?? Lila wiesz co z Kozutsu Vadus i Haiku z Wilczego Dworu?? Niestety nie wiem :( Tzn.ja wiedziałam,miałam zapisane nawet ,ale gdzieś mi wcięło.... :oops:
Agappe Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 grr Ty bałaganiaro :((.. a jak będziesz w związku to możesz coś podpytać czy ni bardzo??
sh_maniak Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Asiunia02 napisał(a):Ja natomiast zrobie fotoreportaz z Legnicy z ta niedziele W takim razie do zobaczenia koło ringu :D
Matagi Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Agappe napisał(a):grr Ty bałaganiaro :((.. a jak będziesz w związku to możesz coś podpytać czy ni bardzo?? Nooooo mogę..... :wink: :lol:
cleo2000 Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Witam!! Niestety nie znam stawki w Legnicy :) Bardzo mi sie podoba ten piesek na sprzedaz.
Asiaczek Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 [quote name='weihaiwej']I jeszcze jedno zdjęcie Ryoko z Opola (miala wtedy 9 miesięcy): Ostatnio była duzo mowy o białych akitach. No i proszę, RYOKO też jest biała; czyli jest na topie!!! Pzdr.
Matagi Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 I znowu trochę takich fajnych akitowych różności :
Recommended Posts