Asiunia02 Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 Chachiko ma 3 miesiace :) jeszcze pod tata przejdzie (oczywsice schylajac głowe) , bo tatus troche wysoki :) moglaby wreszcie wyrosnac ale z mani gryzienia :) ale gryzie tylko u siebie jak ja gdzies wezmiemy to jest spokojniutka i grzeczniutka :)
Agappe Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 szczeniaczki są urokliwe :))) Chachiko zostaje u Was czy szuka domku??
cleo2000 Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 witamy myslimy intensywnie -rodzinnie i na 99.9% Hachiko zostanie u nas moze bedzie godnie zastepowac Chikake na ringach :-) tej siostra !!!!!!!! HACHIKO a nie CHachiko
Matagi Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 cleo2000 napisał(a):witamy myslimy intensywnie -rodzinnie i na 99.9% Hachiko zostanie u nas moze bedzie hgodnie zastepowac Chikake na ringach :-) tej siostra !!!!!!!! HACHIKO a nie CHachiko Noooo....ja się też pomyliłam w pisowni imienia,ale napisałam przez samo H :lol: :lol: :lol:
Agappe Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 cleo2000 napisał(a):witamy myslimy intensywnie -rodzinnie i na 99.9% Hachiko zostanie u nas moze bedzie hgodnie zastepowac Chikake na ringach :-) tej siostra !!!!!!!! HACHIKO a nie CHachiko qrcze ja tam pisałam tak jaki Asiunia :p
cleo2000 Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 a ktos jeszcze jedzie na jakas wystawe inna lub do sopotu oprocz nas
Agappe Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 ja z Anatką (też klasa championów) i rhodesianem jadę do Sopotu, donya z BIMBEM też się wybierają
cleo2000 Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 to juz 4 akity mamy pewnie jeszcze kilka z wybrzeza i bydgoszczy
Agappe Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 do Sopotu to wiecej zazwyczaj przyjeżdża.. pożyjemy zobaczymy.. dobra ja mykam do domku
Matagi Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 cleo2000 napisał(a):a ktos jeszcze jedzie na jakas wystawe inna lub do sopotu oprocz nas Ja jestem uziemiona przez szczeniaczki,muszę sobie Sopot odpuścić :( ,to kawałek drogi z Białegostoku,młoda wyjeżdża 29.07 do Belgii,ja nie kierowajca,musielibyśmy jechać we dwoje z Darkiem,a nie ma komu zostać w domu z małymi i resztą inwentarza :( .24.07 mamy Augustów,to nasza oddziałowa wystawa,więc wypada być /98 km od Białegostoku/.Póżniej zrobimy sobie Białystok /ostatnia niedziela sierpnia/ ,we wrześniu klubówka,ale nie wiadomo z kim,bo Ojosan powinna mieć cieczkę i będzie kryta,wobec tego nie wiadomo jak będzie też z Poznaniem.....tak,że ten rok jest bardziej szczeniakowy niż wystawowy :wink: A za rok...ŚWIATÓWKA! :lol: :lol: :lol:
Matagi Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 Przed chwilą wstawiłam na dogs wyniki z Gdyni :lol: I stawkę akitową na Koszalin :wink:
donya Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 cleo2000 napisał(a):a ktos jeszcze jedzie na jakas wystawe inna lub do sopotu oprocz nas Tak jak napisała Daria, Bimbusiek jedzie do Sopotu a potem zostajemy jeszcze tydzień nad morzem :P
cleo2000 Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 my tez zostajemy napewno do 15.07 a pozniej zobaczymy jeszcze my bedziemy w Sobiszewie podobno bedzie tam duzo wlascicieli psów tym czasie
donya Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 cleo2000 napisał(a):my tez zostajemy napewno do 15.07 a pozniej zobaczymy jeszcze my bedziemy w Sobiszewie podobno bedzie tam duzo wlascicieli psów tym czasie O!!! My też będziemy w Sobieszewie w pensjonacie Artur, do 18.08
cleo2000 Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 my chyba w jak dobrze pamietam w Neptunie ale moze sie spotkamy gdzies tam po wystawie
donya Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 cleo2000 napisał(a):my chyba w jak dobrze pamietam w Neptunie ale moze sie spotkamy gdzies tam po wystawie Może nad morzem :wink:
Matagi Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 Dostałam przed chwilą kilka zdjęć akitowych :D Część jest z wystawy w Gdyni,kilka nie,nie na wszystkich wiem kto jest kto :) mam nadzieję,że może ktoś podpowie ....albo znowu przyjdzie dedektyf.... :evil: :wink: :evil: :wink: Izyda! :P Gratki dla Ciebie i Tadzia!!!! :D :D :D
Piotr_32 Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Piękne szczeniaczki a i Chachiko też nie jest gorszy tylko troszke starszy też jest cudowny :lol:
yahoo Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Ja wiem, ja wiem co to za psiaki:) - choć nie wszystkie akity jestem w stanie zidentyfikować... A więc: 1. ? (to nie z wczorajszej wystawy, więc "nie znaju") 2. CHIMIDORI Połkrza 3. MARMUR Puchate Kreple 4. Akita u Izis (FCI) TADA & UMON 5. ? (chyba to CHUSHA Suteki, ale nie jestem pewna) 6. ? 7. Akita u Izis (FCI) UMON 8. UMON raz jeszcze 9. YAHOO Ai Desu 10. YASUMI Ai Desu 11. YASUMI again 12. rodzinne zdjęcie YAHOO & YASUMI pozdrawiam
Izis Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Dzieki Lilka ;-) Faktycznie Akita u Izis FCI TADA, czyli popularnie "Tadunio" ;-) ukonczył wczoraj Mlodziezowy Championat Polski i był Najlepszym Juniorem w Rasie, a na finalach zalapal sie nawet do I eliminacji no ale do finalowej trojki juz nie. Ale stal bardzo grzecznie tam: http://img120.imageshack.us/img120/3919/obraz36579hd.jpg Przywolane tu zdjecie jest autorstwa carotiny z Galerii z wystawy Gdynia - BIS Junior
Kasia_i_Łukasz Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 [quote name='Matagi'] :evil: :evil: :evil: Wywala mi foty program zdjęciowy :evil: będę wstawiała wobec tego ciut później,może coś się naprawi :evil: Na razie jedną wtykam,małe makitki mają dzisiaj 19 dni :D :D :D Matagi prześliczne te małe makiciątka :D szczególnie ten biały rodzyneczek :lol: miodzio :lol: pozdrówka :hand:
Matagi Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 [quote name='Piotr_32']Piękne szczeniaczki a i Chachiko też nie jest gorszy tylko troszke starszy też jest cudowny :lol: Piotr_32! Mam do Ciebie prośbę... :) Czy mógłbyś pisać normalnie, po polsku :-? ?Chodzi mi o znaki interpunkcyjne,których Ty w ogóle nie używasz nigdzie,gdzie piszesz :-? Czasami trudno jest zrozumieć sens tego co napisałeś :wink: Mam gdzieś zdjęcia rodziców Twego psa,mogę je tu wstawić,jeśli chcesz? :lol: :lol: :lol:
Asiaczek Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 [quote name='Matagi'] :evil: :evil: :evil: Wywala mi foty program zdjęciowy :evil: będę wstawiała wobec tego ciut później,może coś się naprawi :evil: Na razie jedną wtykam,małe makitki mają dzisiaj 19 dni :D :D :D A mamuśka to nie zapatrzyła się na jakiegoś "misia-polarnika"? Może w TV akurat leciał jakiś film o Alasce? Pzdr.
Izis Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 [quote name='Matagi'] :evil: :evil: :evil: Wywala mi foty program zdjęciowy :evil: będę wstawiała wobec tego ciut później,może coś się naprawi :evil: Na razie jedną wtykam,małe makitki mają dzisiaj 19 dni :D :D :D Słodkie kluseczki :-) A białasek taki że ojojoj :-)
Matagi Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Ten białasek to ananas straszelny :lol: Ledwo łazi,grubas jeden,ząbki jeszcze nie urosły całkiem,a on już tu usiłuje rządzić :lol: Łapie siostry/też grubaski :wink: / za pyszczki i memła,a jak przy tym warczy..... :wink: gorzej będzie ,jak się siostry zmobilizują i mu nadgryzą co nie co.... :wink: :wink: :wink:
Recommended Posts