MoNiSiA:) Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 [quote name='Matagi'][quote name='MoNiSiA:)']Kasia_i_Łukasz to nie jest przypadkiem wasz Asztar?? Nie jestem pewna ale wydaje mi sie ze jest to fotka z czestochowskiej wystawy...a teraz ucze sie wklejac zdjecia...to wam troche moich akitowych fotek przedstawie ;) No,nareszcie!!!Gratki,Monika :D To wcale nie takie trudne te wstawianie :D Ja sie też nauczyłam :wink: Ale mi to zajelo strasznie duzo czasu:( teraz jak umiem to heheh...duzo zdjec wstawie..ale jestem z siebie dumna :lol: Gratuluje malej slicznotki Kasi i Lukaszowi..ja tez bym taka chciala...
Matagi Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 [quote name='Izis']A ja mam śliczne zdjęcia TADY z powrotu z wystawy ;-) Jak widać rudy jest na 102 :-) no i jak to facet zaczyna się zbroić. Znaczy się będą pancerne akity! :lol: a za Szarika kto będzie robił? :wink: :lol: :wink: :lol: Fajna fotka! Jak ty tam Izyda zalazłaś? :wink: I jak Tadeusz? :wink: :lol:
Izis Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 A ponieważ rodzeństwo zawsze razem to TAKA też wstąpiła do pancernych ;-)
MoNiSiA:) Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Znowu mam Bimbo... tym razem z Wloclawka...ale sie ciesze ze wychodzi mi to wklejanie ;) :multi:
MoNiSiA:) Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 no prawie rok temu..szukam zdjec i tak cos najwiecej mam Bimbo 8) chyba sie czesto spotykalysmy na wystawach :P :lol:
Matagi Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Dawaj dalej,Monika! :P Te starsze też fajne,brakowało tu czasami fotek z wystaw i nie tylko! :D :D :D
MoNiSiA:) Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 ale z wystaw to ja mam raczej takie malo ciekawe...bo ja nerwus jestem..i mi sie raczki zawsze trzesa :( a tak poza tym..jak bylo widac w Wawie..to siedze w cieniu tatusia ktory zostawia mnie z psim skarbem,a sam biega nie wiadomo gdzie :-? ...wiec tez nie mam zbyt duzo mozliwosci na robienie fot... ;)
Daisunia Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 [quote name='Matagi'][quote name='Izis']A ja mam śliczne zdjęcia TADY z powrotu z wystawy ;-) Jak widać rudy jest na 102 :-) no i jak to facet zaczyna się zbroić. Znaczy się będą pancerne akity! :lol: a za Szarika kto będzie robił? :wink: :lol: :wink: :lol: Fajna fotka! Jak ty tam Izyda zalazłaś? :wink: I jak Tadeusz? :wink: :lol: ŚWIETNE ZDJĘCIE ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Matagi Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 MoNiSiA:) napisał(a):ale z wystaw to ja mam raczej takie malo ciekawe...bo ja nerwus jestem..i mi sie raczki zawsze trzesa :( a tak poza tym..jak bylo widac w Wawie..to siedze w cieniu tatusia ktory zostawia mnie z psim skarbem,a sam biega nie wiadomo gdzie :-? ...wiec tez nie mam zbyt duzo mozliwosci na robienie fot... ;) To się nie nerwuj :P spox i wklejaj takie fotki jakie masz! :D I wstaw też tutaj sama,proszę,tę fotkę parapetową,jest.....WSPANIAŁA!!!! :D :D :D
donya Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Matagi napisał(a): I wstaw też tutaj sama,proszę,tę fotkę parapetową,jest.....WSPANIAŁA!!!! :D :D :D Ooooooooooo, ja też proszę o tę fotkę :P
Izis Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 [quote name='Matagi'][quote name='Izis']A ja mam śliczne zdjęcia TADY z powrotu z wystawy ;-) Jak widać rudy jest na 102 :-) no i jak to facet zaczyna się zbroić. Znaczy się będą pancerne akity! :lol: a za Szarika kto będzie robił? :wink: :lol: :wink: :lol: Fajna fotka! Jak ty tam Izyda zalazłaś? :wink: I jak Tadeusz? :wink: :lol: No wiesz ja jakoś tam wlazłam a jak ja już tam byłam to akity też dołączyły. A jak? hmm Cóż tak się składa, że znam kilka fajnych osób :-) A właśnie oba te cudne zdjęcia zawdzięczamy TAKATUCE, której to na łamach dogomanii chciałam ślicznie podziękować za tak "odjazdowe" fotki ;-) chociaż czołg mobilny nie był ;-) Zaraz dołącze je do galerii akit na mojej stronie :-)
MoNiSiA:) Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 [quote name='donya'][quote name='Matagi'] I wstaw też tutaj sama,proszę,tę fotkę parapetową,jest.....WSPANIAŁA!!!! :D :D :D Ooooooooooo, ja też proszę o tę fotkę :P Panie chcialy...Panie maja :lol:
carotina Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 [quote name='MoNiSiA:)'][quote name='donya'][quote name='Matagi'] I wstaw też tutaj sama,proszę,tę fotkę parapetową,jest.....WSPANIAŁA!!!! :D :D :D Ooooooooooo, ja też proszę o tę fotkę :P Panie chcialy...Panie maja :lol: świetna ta fota :lol: :D :lol:
MoNiSiA:) Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Skoro jest noc to wstawie jak moja Eni za mlodu pozwalala spac swemu przyjacielowi;) Widok nie czesty...obydwa najpiekniejsze brzydale spaly;) Ale Eni....zaraz po przebudzeniu doszla do wniosku ze Gaibi ma brudne uszka...i postanowila je wyczyscic Obudzony Gaibun podniosl glowe...a malutka stwierdzila ze stan zebow tez nie jest taki jak powinien byc...wiec zajela sie jama ustna... Po dokonaniu wszystkich niezbednych zabiegow kosmetycznych, ponownie polozyla sie spac...ale biedny Gaibun, w obawie przed malym pedantem,nie polozyl juz glowy, dopoki estetka nie odeszla...
Kasia_i_Łukasz Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 [quote name='MoNiSiA:)']Kasia_i_Łukasz to nie jest przypadkiem wasz Asztar?? Nie jestem pewna ale wydaje mi sie ze jest to fotka z czestochowskiej wystawy...a teraz ucze sie wklejac zdjecia...to wam troche moich akitowych fotek przedstawie ;) MoNiSiA zgadza się na tym zdjeciu jest ASZTARek a zdjęcie rzeczywiście zrobione na naszej wystawie :) Dzięki :) malawaszka , yahoo, Matagi Aszi dziękuje za uznanie :D Matagi oczywiście że chcemy zdjęcia malusiej Aszi, chyba każdy chciałby mieć takie zdjęcia swojego pieska :lol: jak możesz to podeślij nam na ten e-mail: lukaszobi@tenbit.pl z góry dziękujemy :Rose: pozdrówka :hand:
Kasia_i_Łukasz Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Teraz już wiemy dlaczego Iwonka wybrała dla niej imię ARASHI - "burza" ono dokładnie oddaje jej charakterek :D w pracy wszyscy robią takie gały :shocked!: jak opowiadam co wyczynia w domu bo przecież tutaj zachowuje się jak :angel: a w domu wstępuje w nią istny :baddevil: wykopuje ziemię z kwiatków, wszystkie mniejsze dywaniki przestawia po całym mieszkaniu, obgryza meble, szarpie nas za ubrania a jak złapie za rękę albo nogę to ma taki uścisk szczęki jak mały amstafek :D Łukasz stwierdził że dopiero teraz zobaczymy co to znaczy mała akitka :wink: ASZTARek w porównaniu z nią to :lilangel: trzymajcie za nas kciuki :wink:
Kasia_i_Łukasz Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 A teraz pomęczymy :wink: Was kolejnymi zdjeciami naszej Aszki :D tutaj :lilangel: a tu wyraźnie widać że coś poszło nie po jej myśli :wink: czasami uda się ją czymś zająć a czasami sama znajdzie sobie zajęcie :wink: do obróżki jeszcze się przyzwyczaja i coraz odważniej podchodzi do schodów pozdrówka :hand:
Asiunia02 Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Kasia i Łukasz Malutka jest piekna !!!! teraz Asztarek dostanie popalic. Nasze akity, a rowniez my uciekamy od naszego malego preguska bo ona uwielbia gryzc. ja wygladam jak bym caly dzien w rozach grzebała :) takie uroki maluchow :) Ale w domu zachowuje sie super, nic nie gryzie, jedynie jeszcze lubie w ogródku buszowac :) Zdjecia bialych maluchow sa na stronie Tajgety.
Asiunia02 Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 [quote name='"takatuka"']c.d. Czy moge prosic te 3 zdjecia w orginalnych rozmiarach na adres akitaspalis2@wp.pl. Jesli nie posidasz juz to czy moge sobie sciagnac z serwera dogo aby zamiescic na naszej stronie.
Asiunia02 Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Donya: Czy Ciebie rowniez moge prosic o przesłanie foteczki Fumika z Wawy :)
donya Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 [quote name='Asiunia02']Donya: Czy Ciebie rowniez moge prosic o przesłanie foteczki Fumika z Wawy :) Oczywiście :P
donya Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Kasia_i_Łukasz napisał(a):Teraz już wiemy dlaczego Iwonka wybrała dla niej imię ARASHI - "burza" ono dokładnie oddaje jej charakterek :D w pracy wszyscy robią takie gały :shocked!: jak opowiadam co wyczynia w domu bo przecież tutaj zachowuje się jak :angel: a w domu wstępuje w nią istny :baddevil: wykopuje ziemię z kwiatków, wszystkie mniejsze dywaniki przestawia po całym mieszkaniu, obgryza meble, szarpie nas za ubrania a jak złapie za rękę albo nogę to ma taki uścisk szczęki jak mały amstafek :D Łukasz stwierdził że dopiero teraz zobaczymy co to znaczy mała akitka :wink: ASZTARek w porównaniu z nią to :lilangel: trzymajcie za nas kciuki :wink: Nie wiem, czy was pocieszę. Bimbo ma prawie dwa lata i też przestawia dywaniki - trzepiąc je przy okazji, obgryza nogi od krzeseł - jak nikt nie patrzy, łapie za rękę lub nogę albo za tyłek albo jeszcze za coś innego. Także siniaki to normalka. :P Wiecej zdjęć poproszę :P :P
Recommended Posts