Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

Ziemniak napisał(a):

A i o Agnieszce tez nie zapomnialem :lol: , swoja droga; ciekawe jak ten Czech posedziowal by u siebie?

Dziekujemy! Też jestem ciekawa jak. Może kiedyś pojedziemy do niego i się przypomnimy :wink:
Chyba nie wszyscy o tym wiedzą, że byliśmy w Czechach. Sedziowała P. Pavlikowa. Nie bardzo wiedziała co z nami zrobić. Oglądała Bimbka ze wszystkich stron, policzyła zęby - dokładnie. W końcu stwierdziła, że jest piekny ale za młody :o . Zrobił się szum wokół ringu. Jakaś kobieta (Czeszka) zaczęła krzyczeć dlaczego nie ten.
Zobaczyłam na własne oczy, że akity mają kiepskie. Poza pręgowanym Rengoku - psem 4 czy 6-letnim - naprawdę nic ciekawego nie było.

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

donya napisał(a):
Ziemniak napisał(a):

A i o Agnieszce tez nie zapomnialem :lol: , swoja droga; ciekawe jak ten Czech posedziowal by u siebie?

Dziekujemy! Też jestem ciekawa jak. Może kiedyś pojedziemy do niego i się przypomnimy :wink:
Chyba nie wszyscy o tym wiedzą, że byliśmy w Czechach. Sedziowała P. Pavlikowa. Nie bardzo wiedziała co z nami zrobić. Oglądała Bimbka ze wszystkich stron, policzyła zęby - dokładnie. W końcu stwierdziła, że jest piekny ale za młody :o . Zrobił się szum wokół ringu. Jakaś kobieta (Czeszka) zaczęła krzyczeć dlaczego nie ten.
Zobaczyłam na własne oczy, że akity mają kiepskie. Poza pręgowanym Rengoku - psem 4 czy 6-letnim - naprawdę nic ciekawego nie było.

Donay, kiedys im dokopiemy :D 8) :D 8) :D 8) :D 8) :D 8) :D 8) :D

Posted

A teraz w celach rozrywkowych zamieszcze pare zdjec:
Oto jak Shogun sie nudzi w domu:

No i znowu ta sama robota.....

A teraz po skonczonej robocie mozna odpoaczac przy zachodzie slonca

I takie jest moje pieskie zycie :wink:

Posted

donya, malawaszka, Daisunia, Ziemniak nie dziękujemy coby nie zapeszać :wink:

A teraz lecimy z nastepnymi fotkami Aszi :D

Aszi w pościeli :)

Aszi wyprowadza Asztarka na spacerek :wink:

pierwszy wspólny spacerek Aszi i Asztarka...

Aszi i Anim

na schodkach (Aszi w różowej obróżce :)

maxi i mini :D

pozdrówka :hand:

Posted

[quote name='Kasia_i_Łukasz'][quote name='Izis']
Ale w Tajgecie też ładne białe szczeniaki :-)

Izis my nie robiliśmy tajemnicy z tego że suczka będzie z hodowli Tajgeta ;) poprostu nie chcieliśmy zapeszać :)

Czyli zgadlam :-)

Posted

donya napisał(a):

Poza pręgowanym Rengoku - psem 4 czy 6-letnim - naprawdę nic ciekawego nie było.

No a ktore akity byly na tej wystawie? Bo rozumiem, ze piszac o pregowanym Rengoku masz na mysli tatusia moich maluszkow ;-)
A jakie jeszcze startowaly. Mozesz napisac stawke?

Posted

Z tego wszystkiego (czytaj ARASHI Tajgeta :wink: zapomnieliśmy pogratulować, wszystkim wystawianym i wystawiającym w Warszawce, sukcesów tych wiekszych i tych mniejszych :BIG:

Jolu trzymamy kciuki z całych sił za wszystkie 3 suczki :thumbs: to będzie akitowe wydarzenie na skalę światową :laola: trzy mioty akitek w tym samym czasie i w tej samej hodowli :shocked!:

Pozdrówka :hand:

Posted

Izis napisał(a):
donya napisał(a):

Poza pręgowanym Rengoku - psem 4 czy 6-letnim - naprawdę nic ciekawego nie było.

No a ktore akity byly na tej wystawie? Bo rozumiem, ze piszac o pregowanym Rengoku masz na mysli tatusia moich maluszkow ;-)
A jakie jeszcze startowaly. Mozesz napisac stawke?

Nie pamiętam. Wystawa była w lutym. Nie wiem gdzie mam katalog. Jesli znajdę to wstawię :fadein:

Posted

[quote name='donya']Nawet imiona pasują Asztar i Aszi. :P :P :P
Tak, coś czerwonego koniecznie potrzebne. :wink:

donya jak rozmawialiśmy z Iwonką jeszcze przed zakupem to nawet nie spytaliśmy jej na jaką literę jest miot więc jak już się na miejscu okazało że na literę "A" i że ARASHI czyli ASZI jest takie podobne do ASZTAR to odrazu wiedziałam że to jest przeznaczenie :iloveyou:

pozdrówka :hand:

Posted

ŁO Yezu!!! Ale nas tu dawno nie było... witka dla wszystkich:)
i po kolei graty dla i za:
1. dla wystawców i wystawianych na wystawkachw W-wie, Ustroniu, i pozostałych...- za sukcesy i ...sukcesy
2. dla Hodowli z Halnego- za ciekawe krycie (trzymamy kciuki)
3. dla Matagi i jej suni - Za szampionat:)
4. dla Kasi i Łukasza - za pikną białą ślicznotkę (cudowne to to, ze hejjj:) )
5. no i w ogóle za te cudne foty w tejże galerii:)))

POZDRAWIAMY 8) :lol: :P :wink: :smilecol:

Posted

Podobno na Zjezdzie FCI przy okazji swiatowki zatwierdzono przeniesienie DJP (jako Amerykanskich Akit) znow do grupy V FCI.
A to sie kuzyni uciesza... o ile to oczywiscie prawda

Posted

Marek! :P super niańkę masz! :wink: :wink: :wink: Pierwsza fota -super ziewanko :wink: A córeczka to :angel: :angel: :angel:

Kasia i Łukasz! :P śliczna białaska :D :D :D nie wiem czy przypadkiem nie mam jej fotki,jak była malutka bardzo :wink: bo mam fotki całego miotu,ale która to ona... :roll: to zapewne nie wie teraz i Iwona... :lol: ale głowy nie dam :wink: Jeżeli chcecie mogę Wam przesłać wszystkie małe białaski Kenjiko :D

Yahoo! :P dzięki :D :D :D

Posted

Kasia_i_Łukasz to nie jest przypadkiem wasz Asztar?? Nie jestem pewna ale wydaje mi sie ze jest to fotka z czestochowskiej wystawy...a teraz ucze sie wklejac zdjecia...to wam troche moich akitowych fotek przedstawie ;)

Posted

Izis napisał(a):
Podobno na Zjezdzie FCI przy okazji swiatowki zatwierdzono przeniesienie DJP (jako Amerykanskich Akit) znow do grupy V FCI.
A to sie kuzyni uciesza... o ile to oczywiscie prawda

Oooooo,ładnie.... :evil:

Posted

A ja mam śliczne zdjęcia TADY z powrotu z wystawy ;-)
Jak widać rudy jest na 102 :-)
no i jak to facet zaczyna się zbroić.

Posted

[quote name='MoNiSiA:)']Kasia_i_Łukasz to nie jest przypadkiem wasz Asztar?? Nie jestem pewna ale wydaje mi sie ze jest to fotka z czestochowskiej wystawy...a teraz ucze sie wklejac zdjecia...to wam troche moich akitowych fotek przedstawie ;)

No,nareszcie!!!Gratki,Monika :D To wcale nie takie trudne te wstawianie :D Ja sie też nauczyłam :wink:

Posted

skoro mi sie udalo to jeszcze mam Agnieszke i jej Bimbo :) z Kielc..te zdjecia to takie lekko zaprzeszle sa...ale wczesniej tio ja gamon bylam i fotek wklejac nie umialam :( :oops:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...