Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

Ciąg dalszy moich zaległości.
Kasia i Łukasz oraz Asiunia - na moim zdjęciu "trofea", czy coś w tym rodzaju, to nie haczyki, tylko po prostu ogniwa łańcuszka - niekoniecznie ze sklepu zoologicznego...

Kolejne zdjęcia z Krakowa
Co psy robią w upały? Asztar, Utsukushii, Amai

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Matagi']Słówko się rzekło :wink: szczeniaczki dzisiejsze :D :D :D

Wspaniała fotka :lol: :lol: :lol:
Więcej! Więcej! Więcej!
:wink:

Posted

[quote name='Matagi']Słówko się rzekło :wink: szczeniaczki dzisiejsze :D :D :D

To mi się podoba najbardziej :P :P
Kiedy miśki zobaczą świat?

Posted

[quote name='donya'][quote name='Matagi']Słówko się rzekło :wink: szczeniaczki dzisiejsze :D :D :D

To mi się podoba najbardziej :P :P
Kiedy miśki zobaczą świat?

Swiat zaczną widzieć i słyszeć ok.12-14 dnia życia,na początku słabiutko,ale później.....ojjjjjjjjjjj będzie wesoło. :lol: :wink: :lol: :wink: Poznają tatusia,ciotki,wujka,drób domowy :wink: :lol: ,ważnych człowieków..... :wink: :lol:

Posted

donya napisał(a):
Szczególnie chętnie poznają ten drób domowy :wink:
Bimbo baardzo lubi poznawać drób...

Hmmm.... :wink: Tatuś maluchów ma przydomek "kurołamacz",po tym kiedy odwiedził wiosną kurnik sąsiada i połamał łapy i skrzydła ku.....estwu :evil: Ale od papug i gwarka Okii trzyma się z daleka :lol: Kiedyś wyglądał przez okno obok klatki Franka,podszedł za blisko i stracił spory kłak z ucha i kawałek naskórka :wink: Reszta psów również unika domowego drobiu,poznały co jest dziób żako ,znaja też wisk gwarka /rozsadza uszy :wink: /.Mam nadzieję,że małolaty szybko się nauczą żyć z resztą inwentarza w zgodzie i nie będą chodzic po sąsiadach /płot zreszta podwyższony :wink: / :lol: :lol:

Posted

Hej, na tym topiku piszę po raz pierwszy. Nie wiem, czy dobrze wybrałam temat, najwyżej Administrator mnie wyrzuci. Zobaczymy.

Otóż 18 i 19 czerwca br. byłam u znajomych w Gdańsku i tam podczas spaceru zobaczyliśmy suczkę akitę. Nie orientuję się zbyt dobrze w akitach, tak więc może Wy pomożecie zidentyfikować sunię. A może ona nie jest "dogomaniacka"?
Oto ona:

Suczka była na spacerze ze starszą panią. A zwróciłam na nią uwagę, bo bardzo lubię kolor pręgowany u psiaków (dlatego mam basenji Gusia-pręgusia). Nie wiem, w jakim jest wieku, starsza pani wołała na nią chyba Eni, Emi...?
Aha, spacer miał miejsce na Osiedlu "Zaspa" w Gdańsku.
Pzdr.

Posted

Dzisiaj przeglądając DGM zobaczyłam, że zdjęcie pregowanej suczki "nie wskoczyło". Próbowałam je wstawić, ale chyba moje umiejetności komputerowe tu się kończą. Sorki. Chyba nie dam rady. Ale jeszcze będę próbowała wieczorem.
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Aha, spacer miał miejsce na Osiedlu "Zaspa" w Gdańsku.
Pzdr.

Jasne. Zupełnie przypadkiem spacerowałaś na Zaspie, zupełnie przypadkiem zrobiłaś tam zdjęcie czyjegoś psa i zupełnie przypadkiem bez zgody właściciela i z ukrycia ;-) Strasznie to grubymi nićmi szyte biorąc pod uwagę, że przecież mieszkasz w Warszawie. Hehe dziwną mają ludzie dzisiaj mentalność słowo daję. Nie wspominasz nic, żeby starsza Pani pozwoliła Ci sfotografować ową suczkę i dodam może, iż wiem na 100%, iż nie miałaś na to jej zgody, bo osobiście ją o to spytałam.

Posted

[quote name='christoph']Kasia i Łukasz oraz Asiunia - na moim zdjęciu "trofea", czy coś w tym rodzaju, to nie haczyki, tylko po prostu ogniwa łańcuszka - niekoniecznie ze sklepu zoologicznego...

chris dzięki za wyjaśnienia :wink:
pozdrówka :hand:

Posted

Asiaczku, najpierw zdjęcie trzeba umieścić gdzieś w necie, a następnie zlinkować je na forum dogomani ;):) Zatem jako już "dyżurne pogotowie zdjęciowe" :o spieszę Tobie z pomocą i zamieszczam przesłane mi zdjęcie.

Lilka, gratuluje szczeniaczków, są śliczniuuuuuuuuuuuuuuuuusie :):):):):)

mfg

Posted

[quote name='kadziumia']Asiaczku, najpierw zdjęcie trzeba umieścić gdzieś w necie, a następnie zlinkować je na forum dogomani ;):) Zatem jako już "dyżurne pogotowie zdjęciowe" :o spieszę Tobie z pomocą i zamieszczam przesłane mi zdjęcie.

Lilka, gratuluje szczeniaczków, są śliczniuuuuuuuuuuuuuuuuusie :):):):):)

mfg

Dzięki Kasia!!!!!!!!! :P :P :P Dzięki też dla Kasi i Łukasza!!!! :P :P :P
Ja zdjęcie tej pręgowanej akity mam u siebie w komputerze!Ktoś jakiś czas temu przesłał mi je,ale bez podpisu kto to jest.Wstawiłam też kilka dni temu kilka fotek akitowych tu,w galerii,a wśród nich tę pręgowaną też.Patrzę,że to jakaś "tajemnicza" akita :wink:
Izyda :P Piszesz,że znasz właścicielkę-spowiadaj się,kto jest :wink: :wink: :wink:

Posted

[quote name='adda']Szalenie tajemnicza i intrygująca ta historia z pręgowaną akitą :roll:
Matagi jak maluszki? 8)

Maluszki ważyłam 5 minut temu :lol: Ważą po 1,10 kg :lol: :wink: Jedzą,marudzą coś pod nosami,śpią .To czwórka czołgistów :wink: Jak czołgi suną do Sakowej mleczarni :wink: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...