Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a w celu pływania z nią na łódce której jest sternikiem i można rzec właścicielem :). A na omedze którą my pływamy (sportowa) pies raczej by się nie sprawdził :) :). Myślę że przy pierwszym podmuchu wszyscy znaleźlibyśmy się w wodzie. Zdarza się tak nawet jeśli nie ma napokładzie stada upartych kitek :).

Posted

Przepraszam zo offa ale chciałam zobrazować Ani słowa o podmuchach i kąpielach :p

Niestety weszliśmy niechcący na temat żeglarski - a to mój KOŃ (bo nie mogę powiedzieć że konik). :evil_lol:

Posted

Buhaha trochę wyrósł z żeglarskiego ubranka ;-)
Możecie EMIKO pożyczyć - może jako dziewczyna się jeszcze w nie wciśnie ;-)

Proszę nie bierzcie maluchów na te OMEGI - mi samej się słabo robi jak to widzę ;-) i prawie choroby morskiej dostałam ;-)

A właśnie dostałam zdjęcia z ERIKO z USA to zaraz wstawię do niej na stronkę. Muszę jeszcze też zdjęcia ERI wrzucić - sliczna niunia jest. Ostatnio cierpię na brak czasu, bo cieplej na dworzu to i spacerki dłuższe bo psiaki wiosnę czują ;-)

Posted

Jaki maly slodki brzdac :P:P
A kapoczek faktycznie do wymiany. Pewnie go lewo co do niego upchnelas. Nie dziwie sie, ze sie obrazil haha ;)

Mysle, ze na spacerek "jeziorny" umowimy sie na pewno. Akurat tym razem to my bedziemy mieli rzut beretem nad zalew ;)

Posted

Spacerek jeziorny super pomysł :multi:
Myślę, że można nawet w tygodniu - dzień już długi a i weekendowych szwędaczo opalaczy mniej (no i trochę samolubnie - bo mamy szkolenia co weekend o 13.30 w samym środku dnia :-().
Nasza miejscówka to tawerna U Bosmana w Pilawie (tam kiełabasa i kaszanka z grilla) a potem spacerek do Emper Yachtu (tuż za płotem) a tam piasek, woda, trawa, patyki - raj po prostu (zdjęcia Taro i Daichi sprzed 2 tygodni są stamtąd).
Piszcie kiedy możecie będziemy się organizować (jakby co odpuścimy jedno szkolenie :razz:)

Posted

Akita u Izis FCI ERIKO w wieku 6 miesięcy - zdjęcie już z USA.

A tutaj jej siostra Akita u Izis FCI EMIKO:

Prawie klony :-)

Posted

Śliczne te dzieciaki Banderaska :-) Ucałowania dla Sabci :-)

a ciotka jaka cierpliwa dla małych :-))

ale powinniście chyba pisać w podpisie Akity z "Migoto Inu" bo znowu ktoś Wam przydomek przedłuży ;-)

Acha i poproszę mordeczkę mego ulubieńca papuśnego ;-)

Posted

Druchna napisał(a):
Spacerek jeziorny super pomysł :multi:
Myślę, że można nawet w tygodniu - dzień już długi a i weekendowych szwędaczo opalaczy mniej (no i trochę samolubnie - bo mamy szkolenia co weekend o 13.30 w samym środku dnia :-().
Nasza miejscówka to tawerna U Bosmana w Pilawie (tam kiełabasa i kaszanka z grilla) a potem spacerek do Emper Yachtu (tuż za płotem) a tam piasek, woda, trawa, patyki - raj po prostu (zdjęcia Taro i Daichi sprzed 2 tygodni są stamtąd).
Piszcie kiedy możecie będziemy się organizować (jakby co odpuścimy jedno szkolenie :razz:)

jeśli w tygodniu to ja moge w poniedziałki i niektóre czwartki :)

Posted

Veene2 napisał(a):
Niektorzy pracuja... nawet w tygodniu:):):)

Ja też należę do tych niektórych co pracują - miałam na myśli godz 17-18 :oops:

Słodkie kluseczki Migotkowe:loveu:

Posted

nad zalew my też bardzo chętnie, może w końcu też pomożecie mi przekonać męża do żagli :multi: bo marudzi i 2 lata już nie pływałam.
Aneta....już wiem skąd ta kurtka Slama ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...