Druchna Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Psie regaty - super pomysł :p Ale omegę mam taką Więc pieskowi trudno byłoby się utrzymać :eviltong:
ania_wawa Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 a w celu pływania z nią na łódce której jest sternikiem i można rzec właścicielem :). A na omedze którą my pływamy (sportowa) pies raczej by się nie sprawdził :) :). Myślę że przy pierwszym podmuchu wszyscy znaleźlibyśmy się w wodzie. Zdarza się tak nawet jeśli nie ma napokładzie stada upartych kitek :).
Veene2 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Ale fajnie;) Juz wiem dlaczego jezdzicie toyotami;) hehe;)
Druchna Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Przepraszam zo offa ale chciałam zobrazować Ani słowa o podmuchach i kąpielach :p Niestety weszliśmy niechcący na temat żeglarski - a to mój KOŃ (bo nie mogę powiedzieć że konik). :evil_lol:
wani Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Na stronie u Izis Taro ma takie sliczne fotki w kapoczku psim. Poprostu cudo!
Druchna Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Hehehe Tak wyglądał A tak wygląda teraz I jeszcze się obraził - co to ja mu zakładam na grzbiet :-( Kupimy nowy - większy :lol:
Izis Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Buhaha trochę wyrósł z żeglarskiego ubranka ;-) Możecie EMIKO pożyczyć - może jako dziewczyna się jeszcze w nie wciśnie ;-) Proszę nie bierzcie maluchów na te OMEGI - mi samej się słabo robi jak to widzę ;-) i prawie choroby morskiej dostałam ;-) A właśnie dostałam zdjęcia z ERIKO z USA to zaraz wstawię do niej na stronkę. Muszę jeszcze też zdjęcia ERI wrzucić - sliczna niunia jest. Ostatnio cierpię na brak czasu, bo cieplej na dworzu to i spacerki dłuższe bo psiaki wiosnę czują ;-)
Agappe Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 może i ja na taki "jeziorny" spacerek bym wpadła.. moja Niunia kocha wodę
wani Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Jaki maly slodki brzdac :P:P A kapoczek faktycznie do wymiany. Pewnie go lewo co do niego upchnelas. Nie dziwie sie, ze sie obrazil haha ;) Mysle, ze na spacerek "jeziorny" umowimy sie na pewno. Akurat tym razem to my bedziemy mieli rzut beretem nad zalew ;)
Druchna Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Spacerek jeziorny super pomysł :multi: Myślę, że można nawet w tygodniu - dzień już długi a i weekendowych szwędaczo opalaczy mniej (no i trochę samolubnie - bo mamy szkolenia co weekend o 13.30 w samym środku dnia :-(). Nasza miejscówka to tawerna U Bosmana w Pilawie (tam kiełabasa i kaszanka z grilla) a potem spacerek do Emper Yachtu (tuż za płotem) a tam piasek, woda, trawa, patyki - raj po prostu (zdjęcia Taro i Daichi sprzed 2 tygodni są stamtąd). Piszcie kiedy możecie będziemy się organizować (jakby co odpuścimy jedno szkolenie :razz:)
ineczka Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='Druchna']Hehehe Tak wyglądał http://img219.imageshack.us/img219/1713/tarokapoket8.jpg A tak wygląda teraz http://img219.imageshack.us/img219/462/kapokpr3.jpg I jeszcze się obraził - co to ja mu zakładam na grzbiet :-( Kupimy nowy - większy :lol: boże jaki cudowny maluch w kapoku :loveu::loveu::loveu:
Veene2 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Druchna napisał(a):Myślę, że można nawet w tygodniu Niektorzy pracuja... nawet w tygodniu:):):)
Izis Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Akita u Izis FCI ERIKO w wieku 6 miesięcy - zdjęcie już z USA. A tutaj jej siostra Akita u Izis FCI EMIKO: Prawie klony :-)
wani Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Szkoda, ze Eriko opuscila kraj - z checia spotkalabym ja z Emisia :)
Migoto Inu Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Zabawowo :lol: Tak zwana "zwała na mamuśkę ! " :lol: Walka z miską :evil_lol: Zabawa ze starszą siostrą :lol: :loveu::loveu::loveu:
Izis Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Śliczne te dzieciaki Banderaska :-) Ucałowania dla Sabci :-) a ciotka jaka cierpliwa dla małych :-)) ale powinniście chyba pisać w podpisie Akity z "Migoto Inu" bo znowu ktoś Wam przydomek przedłuży ;-) Acha i poproszę mordeczkę mego ulubieńca papuśnego ;-)
wani Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Oj jakie slodziaki...:loveu: Poprosimy o wiecej zdjec!
Migoto Inu Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='Druchna']Hehehe Tak wyglądał http://img219.imageshack.us/img219/1713/tarokapoket8.jpg A tak wygląda teraz http://img219.imageshack.us/img219/462/kapokpr3.jpg I jeszcze się obraził - co to ja mu zakładam na grzbiet :-( Kupimy nowy - większy :lol: Mistrzostwo świata po prostu ! :lol::lol: A więcej zdjęć zaraz powrzucam :) I mordeczka ulubieńca też będzie ;)
Migoto Inu Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Zwała, podejście 2 :) :loveu: Co by tu zbroić ? :cool1: :lol: Szaleństwo :evil_lol::loveu:
Migoto Inu Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 I specjalnie dla Babci Izis - straasznie zaspany wnuczek Yoshii :lol: I buziaki dla Banderasa :)
Agappe Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Druchna napisał(a):Spacerek jeziorny super pomysł :multi: Myślę, że można nawet w tygodniu - dzień już długi a i weekendowych szwędaczo opalaczy mniej (no i trochę samolubnie - bo mamy szkolenia co weekend o 13.30 w samym środku dnia :-(). Nasza miejscówka to tawerna U Bosmana w Pilawie (tam kiełabasa i kaszanka z grilla) a potem spacerek do Emper Yachtu (tuż za płotem) a tam piasek, woda, trawa, patyki - raj po prostu (zdjęcia Taro i Daichi sprzed 2 tygodni są stamtąd). Piszcie kiedy możecie będziemy się organizować (jakby co odpuścimy jedno szkolenie :razz:) jeśli w tygodniu to ja moge w poniedziałki i niektóre czwartki :)
Druchna Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Veene2 napisał(a):Niektorzy pracuja... nawet w tygodniu:):):) Ja też należę do tych niektórych co pracują - miałam na myśli godz 17-18 :oops: Słodkie kluseczki Migotkowe:loveu:
Taishi Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 nad zalew my też bardzo chętnie, może w końcu też pomożecie mi przekonać męża do żagli :multi: bo marudzi i 2 lata już nie pływałam. Aneta....już wiem skąd ta kurtka Slama ;)
Recommended Posts