Agappe Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 nie mam pojęcia czy dobrze braciszków podpisałam:roll::oops: zajęcia w podgrupach :evil_lol: przerwa na patyczek romansowanie:loveu:
Agappe Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 i ostatnia partyjka moich zdjęć cztery ogonki i ostatni zryw na pożegnanie ;)
wani Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Oby wiecej tego typu spacerkow. Emiko jak wczoraj padla to tylko na szybki spacerek sie podniosla. Kolacji nawet nie tknela, a dodam, ze to najwiekszy znany mi lakomczuch ;) Milego dnia wszystkim zycze, a sama lece ciut pocwiczyc :p
Druchna Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Dziękujemy Fotografom :multi: za zdjęcia, są superowe. Czyli miałam racje odpowiedając na pytanie ;) -"a co wy na tych polach robicie?" - "spuszczamy psy i się śmiejemy :)"
ania_wawa Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Witam w piękny poniedziałkowy poranek!! Dziękuję wszystkim za wczorajszy spacerek i czekam z niecierpliwością na kolejny :). Właśnie obejrzałam zdjęcia i siedzę dzięki nim z wielkim uśmiechem na buzi:lol:. Nie ma to jak w taki sposób zacząć tydzień :multi:. Bardzo mi się podobają:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: !!!!!!!!! Dajuś po spacerku szczęśliwy i zmęczony. Daria i Wani i Veene dzieki, że chciało wam się wklejać tyle fotek. Postaram się następnym razem też wziąć aparat i was wspomóc. A na razie zaczynam oglądać po raz kolejny :loveu::lol:. Miłego dzionka kochani!!
ania_wawa Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='Izis']A w nawiązaniu do bodyguardów to Akita u Izis FCI ERIKO też miała dwóch pod kolor ;-) obaj przystojni, że hej, to nie wiedziała któremu dać swój nowy nr. tel. ;-) No to wyliczała ;-) http://www.akita.pl/szczeniaki/miot-e/eriko/pregusy-trzy.jpg Przystojniak z lewej to Kiss Me and Love Me ASHIM THAI a z prawej Akita u Izis FCI BUSHI :-) Super !! A Eriko jest po prostu IDENTYCZNA :) jak Emiko. Szkoda, że są tak daleko od siebie i prawdopodobieństwo że się spotkają jest raczej znikome. Pewnie nawet pańciom trudno byłoby je odróżnić :)
Izis Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 ania_wawa napisał(a):Super !! A Eriko jest po prostu IDENTYCZNA :) jak Emiko. Szkoda, że są tak daleko od siebie i prawdopodobieństwo że się spotkają jest raczej znikome. Pewnie nawet pańciom trudno byłoby je odróżnić :) Różnią się różnią. Na pyszczkach mają strzałki z rożnych stron i ERIKO ma mniej czerwieni. Ale faktycznie najbardziej podobne do siebie były z całej piątki :-)
Druchna Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Z tym odróżnianem to nie jest tak łatwo (jak widać po podpisach ;)) zdjęć ze spacerku. Dobrze że obroże były różnokolorowe. :razz: Emiko jest przesłodka i taka grzeczna, nie to co mój głuchnący Taro (oczywiście głuchnie tylko kiedy mu wygodnie). Wczoraj zwiedził prawie całe Pola na własną rękę :mad: dlatego jest go stosunkowo najmniej na fotkach.
ania_wawa Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Druchna napisał(a):Z tym odróżnianem to nie jest tak łatwo (jak widać po podpisach ;)) zdjęć ze spacerku. Dobrze że obroże były różnokolorowe. :razz: Emiko jest przesłodka i taka grzeczna, nie to co mój głuchnący Taro (oczywiście głuchnie tylko kiedy mu wygodnie). Wczoraj zwiedził prawie całe Pola na własną rękę :mad: dlatego jest go stosunkowo najmniej na fotkach. ha ha ha to samo powiedziałam koleżankom z pracy kiedy wspólnie oglądałyśmy zdjęcia. One się zapytały "a gdzie Taro? " a ja na to "pewnie coś zgląda :) w jakiejś odległej części PM" :lol::lol:
Izis Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 No bo chłopaki zaczynają powoli dorastać :gent: i w związku z tym często głuchną (a nawet ślepną) na wszelkie sygnały przewodnika. :placz: Coś w stylu "Na złość babci odmrożę sobie uszy" po prostu powoli wchodzą w wiek młodzieńczego buntu :evil_lol: EMIKO to jeszcze dziecko :-) Chociaż jeśli wdała się w mamusię to taka grzeczna może być jeszcze baardzo długo :-)
Veene2 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Izis napisał(a):Chociaż jeśli wdała się w mamusię to taka grzeczna może być jeszcze baardzo długo :-) Oby...... :)
Veene2 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Ktos wie dlaczego zamiast zdjec pojawily sie u mnie linki? Chodzi o rozmiar zdjec?:):):)
Izis Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Veene2 napisał(a):Ktos wie dlaczego zamiast zdjec pojawily sie u mnie linki? Chodzi o rozmiar zdjec?:):):) Ostrzegałyśmy Cię przecież, że MOD interweniuje. Ale możesz edytować swoje posty i powstawiać tam zdjęcia o wymiarach nie przekraczających tych regulaminowych. Szkoda byłoby, gdyby nie było ich widać tak jak teraz :-( Bo takie śliczne są :lol:
Veene2 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Ehh ci moderatorzy;) Moze jutro w pracy znajde chwile zeby podmienic linki. A teraz krotki fotoreportaz z dzisiejszego spaceru nad Zalewem Zegrzynskim:) Emiko i Curly Coated Retriver - futerko ma jak owca:) Pamietacie Eweline jak zaklinala pieski? Znowu to robila:) Dwie pancie z suczkami Strus czy akita? 3...2...1....start:)
Veene2 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Ej... fajna pilka:p Do wody jeszcze tym razem nie wejde:shake: Cos tu jest:p No przeciez czuje:cool1: Chyba mnie wolaja...:multi:
Izis Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 EMIKO cuuudna jest :multi: a fotki po prostu SUPER :-) hehe ktoś tu narzekał, ze plaży nie ma a tu proszę piasek i woda i zachód słońca w dodatku - wszystko razem :-)
donya Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Ale mam zaległości :placz: Witam wszystkich nowych akitomaniaków - w szczególności siostrzeńców mojego Bimbonka. Kasia i Łukasz - śliczne śniezynki :loveu::loveu:
ania_wawa Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 dzień doberek wszystkim:) Veene koniecznie zrób z tych linków zdjęcia bo będę płakać:placz::placz::placz:. Jeszcze nie wszyscy znajomi je widzieli:evil_lol::evil_lol:, swoją drogą biedni ludzie-muszą ciągle słuchac co robił Daichi:evil_lol:. Zdjęcia znad zalewu śliczne!! W które miejsce jeździcie?? Moze jeszcze przed sezonem żeglarsko-plażowym wybierzemy się razem? Mamy z anetą śliczną miejscówkę z piękną plażą i jak na razie z małą ilością ludzi. Chociaż pewnie długo to nie potrwa :(. W kazdym razie super byłby spacerek gdzieś z dala od spalin i hałasów:cunao:.
Veene2 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Obiecuje, ze zrobie;) Niestety nie teraz w pracy, bo sobie zdjec nie wyslalem na maila:( A te zdjecia znad Zalewu sa zaraz od drogi niedaleko barki, na ktorej daja kielbase i frytki:lol: hehe;) Nie mamy zadnego naszego ulubionego miejsca... Ale chetnie poznamy gdzie Wy sie wybieracie:p A jezdzicie z psiakami na zaglowki? Jak sie sprawuja na wodzie?;)
ania_wawa Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Jak na razie to tylko Taro jako szczeniaczek był na łódce i z tego co wiem był bardzo grzeczny :). Dajut bardzo lubi wodę ale jak na takiej małej przestrzeni by się zachowywał nie wiem. No i czy by dał radę z poruszaniem się po łódce. W końcu trochę jednak buja:). No i te przechyły:diabloti:.
Veene2 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Zawsze mozemy kiedys wziac dwie Omegi i sprobowac:):):) gorzej jak psi balast bedzie sie ustawial nie tak jak trzeba;)
ania_wawa Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 oj joj joj na omegę którą z anetą pływamy to pieska nie da się wziąć:). No ale jest do dyspozycji jeszcze niewielka kabinówka:lol:. Jak zagadacie z anetą to kto wie, kto wie...:) :). Aczkolwiek trzeba byłoby chyba robić trzy tury bo nie wyobrażam sobie wszystkich kit na raz :eek2:
Veene2 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 A w jakim celu nalezy zagadywac Anete?:) Hehe;) No to mozna wziac 3 omegi, na kazdej pies plus trzy osoby (jedna trzyma psa) i regaty;) :eviltong:
Recommended Posts