Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

Kasia_i_Łukasz napisał(a):
A teraz panowie: :loveu:
...
Pozdrawiamy Was cieplutko! :loveu:

Ojeju... Kasiu... Ty mi nie pokazuj takich zdjęć, bo ta Częstochowa tak blisko... :eviltong: :p

Taishi napisał(a):
Małe cudeńka, a później tak szybko rosną, nasz już przekracza 10kg a dopiero co był taką małą kulką... Gratulacje!

Oj rosną... Moja będzie mieć 18-ego 2 latka i w porywach waży już prawie 30 kg. :cool3: A taką była kluseczką małą... :loveu: Jedyne co Jej jeszcze po tamtych czasach zostało to jeszcze takie "szczeniaczkowe witanie i przymilanie, cieszenie się". :lol:

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Eh kurka jak wam zazdroszczę tych waszych spotkanek, wspólnych spacerków i psich wygłupianek. My pokończymy szczepienia i pewnie do jakiegoś psiego przedszkola uderzymy co by młody mógł poszaleć z rówieśnikami :loveu:

Posted

no i jednak udało mi się z kimś spotkać:

trzeba było się przywitać

potem można było się nawet napić razem

mały się tak wpychał, że Anata w końcu ustąpiła i poczekała aż dziecko się napije

Tashi nasłu****e.. ;)

Posted

a już się ucieszyłam Daria, że zrobiłaś cenzurę zdjęć w Galerii Taishiego, a tu w publicznym miejscu...takie rzeczy na światło dzienne...ale dobrze, że filmu nie ma...to dopiero byłoby komiczne...

Posted

śliczne zdjęcia. Jak zawsze zresztą :). Taisz to dzielny malec. I baaardzo odważny :). Kiedy byliśmy na wspólnym spacerku ani na jotę nie dał się spacyfikować naszym dużym chłopakom, a jak mu się coś nie podobało to się jeszcze odgryzał :diabloti:. Marta mam do Ciebie prośbę!! Robiliście z Łukaszem zdjęcia i chętnie bym je zobaczyła.Czy moglibyście mi kilka na maila przesłać? Mój adres pepta@poczta.onet.pl. pleeeeeease:loveu:

Posted

[quote name='Kasia_i_Łukasz']Ps. Izis, raz jeszcze dziękujemy :)

Nie ma za co :-) Oby te słodkie maluszki dobrze się chowały i trafiły do wspaniałych domków :-)

Jak patrzę na te białaski to przypomina mi się moja TAKA taka maluśka a teraz już 4 latka ma. Jak ten czas leci... Zastanawiam się jak się to rozłoży u niej z kolorami i płciami ;-)

Posted

Agappe napisał(a):
wybieram się za chwile na pola mokotowskie, może ktoś ma czas i ochote na taki spontaniczny spacerek? jeśli tak to zapraszam

Nastepnym razem chetnie sie pisze na taki spacer;)

Posted

witaj Veene :)
Ja też się piszę na wspólny spacerek, zwłaszcza że nasze pieski są poniekąd (poprzez hodowlę) rodziną :multi:. Mieszkam na Gocławiu, a Ty w jakich okolicach urzędujesz??

Posted

No proszę mała EMIKO i tutaj :-)
Niniejszym przedstawiam Akita u Izis FCI EMIKO
(stronka niuni wyświetla się po kliknięciu na jej imię)

a tu dla przypomnienia jak była zupełnie malusią księżniczką u mnie na ręce sobie zasnęła :-)

Posted

Witam wszystkich cieplo rowniez tutaj :)

A noz uda sie jakis spacerek skombinowac... My mieszkamy w okolicach M1, a najchetniej wybralibysmy sie w wiosenny dzien na PolaM :)

Posted

witaj Wani :)
Spacer na Polu Mokotowskim też jak najbardziej mi pasuje, czekam więc na propozycje :multi:. Wasza sunia jest już spora więc Daichi miałby z kim uprawiać zapasy :). A jako akitka nie da się tak łatwo spacyfikować jak inne pieski:evil_lol:. Lekcja pokory Dajutowi jak najbardziej się przyda. Jak tylko będziecie wiedzieli kiedy możecie się tam wybrać piszcie a myślę że i taichi i taro a moze też inne akitki się zbiorą :). Byłoby super tyle kitek na raz zobaczyć:loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...