GR Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 a kto w ogole wygral psy? POI?, to chyba byla niezla stawka, a jak suczki? :roll: :roll: :roll:
donya Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Wygrał 2631 Yumenoshima No OKUNINUSHI GO V1 CACIB, ES, VDH-CAC, CAC-AC
christoph Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Cierpliwości! Może jeszcze dzisiaj wszystko się wyjaśni. Dla niecierpliwych wyniki podałem w pierwszym dzisiejszym poście.
christoph Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Suki Młodzież - lokaty (44 jest z polskiej hodowli!) 47,44,46
Matagi Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 [quote name='AKITY-HalneWzgórze'] Witaj Jola na DGM!!! :P :P :P
Matagi Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Jola :P Jutro ,jak wstanę,to zrobię Ci emblemacik z tej fotki! :D :D :D
AKITY-HalneWzgórze Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Ups! To była próba generalna i troszkę się udało,następnym razem będzie już może zupełnie dobrze. Witam wszystkich b.serdecznie,pomocowalam sie troche najpierw żeby sie tu zalogować,a potem by nauczyc się wysylac fotki i nie męczyć Lili,Marka i Chrisa. Skojarzył mi sie przy okazji wierszyk niejakiego Załuckiego -"z kilograma kawy bym wypił silny napar i tak w sobie się zawział i tak w sobie się zaparł,ze umarłbym a pojął o co chodzi w tych wierszach,które piszą dziś młodzi" No i się tak zaparłam i udało mi się tu zaistnieć. a zadebiutowałam fotką naszej RYOKO -Białej Wilczycy,Białej Księżniczki,która balansuje między wilkiem a kotem i mam/y nadzieję,że spodoba się w świecie akitmaniaków, a fotkę tę "poczyniła" raczkująca akitomanka Agata "Wejwej",którą mieliście okazję poznać na forum dogs.pl. Mam nadzieję Agatko,iż nie pogniewasz się,ze właśnie Twoją fotkę tu wkleiłam jako mój debiut forumowy? i b.najmocniej przepraszam wszystkich.że wpadłam przysłowiowo między wódkę a zakąskę-robiąc pauzę między wyświetlaniem tak wiekopomnych fotek czcigodnego Chrisa- Chris i wszyscy zainteresowani -wybaczą? Wy-baczcie -proszę! A ja tylko dodam, jak tu już tak nagle wpadłam(żeby pozostać w temacie) cos,co wiem o akicich wyczynach w Dortmund-otóż całą stawkę wygrała,czyli BOB-suczka ASAYAKE Shun You Kensha z Hiszpanii wł. pani Sylvie,suczka po KAKUSUI Go Tezuka Kensha i po SAKURANOKAORI (z hodowli Kajitsu No Kennel). A Chrisowi brawo,że odważył się na tak szerokie wody i narobił tyle fotek- jeszcze trochę a Bóg jeden raczy wiedzieć,gdzie dotrą nasi akiciarze-i to jest wspaniałe! :roll:
AKITY-HalneWzgórze Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Witaj Lilka! i wszyscy witajcie!-ależ sie ciesze,że mi sie to udało -Jezu ,jak się cieszę z tych niewinnych wskrzeszeń...kiedy pełną kieszeń pięknych fotek mam!... i będę mogła od czasu do czasu się nimi podzielić Może za szybko na emblemacik? moze jeszcze poczekaj,ja bardzo chętnie chcieć mieć emblemacik,ale mam tak wiele propozycji emblemacików,że wybór trudny,bo i ten, iten i tamten i jeszcze owen, sama nie wiem. " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt="">
Recommended Posts