Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a kto w ogole wygral psy? POI?, to chyba byla niezla stawka, a jak suczki? :roll: :roll: :roll:

Posted

Ups! To była próba generalna i troszkę się udało,następnym razem będzie już może zupełnie dobrze.
Witam wszystkich b.serdecznie,pomocowalam sie troche najpierw żeby sie tu zalogować,a potem by nauczyc się wysylac fotki i nie męczyć Lili,Marka i Chrisa. Skojarzył mi sie przy okazji wierszyk niejakiego Załuckiego -"z kilograma kawy bym wypił silny napar i tak w sobie się zawział i tak w sobie się zaparł,ze umarłbym a pojął o co chodzi w tych wierszach,które piszą dziś młodzi"
No i się tak zaparłam i udało mi się tu zaistnieć. a zadebiutowałam fotką naszej RYOKO -Białej Wilczycy,Białej Księżniczki,która balansuje między wilkiem a kotem i mam/y nadzieję,że spodoba się w świecie akitmaniaków, a fotkę tę "poczyniła" raczkująca akitomanka Agata "Wejwej",którą mieliście okazję poznać na forum dogs.pl.
Mam nadzieję Agatko,iż nie pogniewasz się,ze właśnie Twoją fotkę tu wkleiłam jako mój debiut forumowy?
i b.najmocniej przepraszam wszystkich.że wpadłam przysłowiowo między wódkę a zakąskę-robiąc pauzę między wyświetlaniem tak wiekopomnych fotek czcigodnego Chrisa- Chris i wszyscy zainteresowani -wybaczą?
Wy-baczcie -proszę!
A ja tylko dodam, jak tu już tak nagle wpadłam(żeby pozostać w temacie) cos,co wiem o akicich wyczynach w Dortmund-otóż całą stawkę wygrała,czyli BOB-suczka ASAYAKE Shun You Kensha z Hiszpanii wł. pani Sylvie,suczka po KAKUSUI Go Tezuka Kensha i po SAKURANOKAORI (z hodowli Kajitsu No Kennel).

A Chrisowi brawo,że odważył się na tak szerokie wody i narobił tyle fotek- jeszcze trochę a Bóg jeden raczy wiedzieć,gdzie dotrą nasi akiciarze-i to jest wspaniałe! :roll:

Posted

Witaj Lilka! i wszyscy witajcie!-ależ sie ciesze,że mi sie to udało -Jezu ,jak się cieszę z tych niewinnych wskrzeszeń...kiedy pełną kieszeń pięknych fotek mam!... i będę mogła od czasu do czasu się nimi podzielić
Może za szybko na emblemacik? moze jeszcze poczekaj,ja bardzo chętnie chcieć mieć emblemacik,ale mam tak wiele propozycji emblemacików,że wybór trudny,bo i ten, iten i tamten i jeszcze owen, sama nie wiem.
" class="ipsImage" alt="">
" class="ipsImage" alt="">

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...