Agappe Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 moj rok akademicki jak widac zapowiada się baaardzo ciekawie :roll::roll: a teraz odrobinke akitowo.. mój niedźwiadek zmęczony po całonocnym pilnowania dwóch pieskich kolegów i wystawie w Zabrzu moze zajme se w końcu zdjeciami z wystawy ;)
Agappe Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 no i jeszcze Agnieszkowa "ziewacza" z Zabrza ;)
Tomonari Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='Agappe']no i jeszcze Agnieszkowa "ziewacza" z Zabrza ;) DARIA, obawiam się, że to nie jest nasza suka....
Agappe Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Aga i KINGYO napisał(a):DARIA, obawiam się, że to nie jest nasza suka.... łaaaaaaaaaaa ale gafa..:oops::oops::oops::oops::oops::oops: fakt nie byłam pewna czy to Kingyo i po kocykach szukałam na zdjęciach, ale i ten sposób jak widać zawiódł:oops::oops::oops: to co to jest za Halniaczek??????????:roll::roll::roll::roll:
Agappe Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 no to mała zgadywanka ;) kto to?co to? i ile tego? ;) a tak konkretniej ile jest małych akitek i co to za duża akitka? :lol::lol:
Tomonari Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Agappe napisał(a):łaaaaaaaaaaa ale gafa..:oops::oops::oops::oops::oops::oops: fakt nie byłam pewna czy to Kingyo i po kocykach szukałam na zdjęciach, ale i ten sposób jak widać zawiódł:oops::oops::oops: to co to jest za Halniaczek??????????:roll::roll::roll::roll: nie jestem pewna ale wydaje mi się, że jest to suka ze szczeniąt i ta która wygrała klasę. Ale pewności nie mam . Wnioskuję po kocyku i po nogach.
Agappe Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Aville napisał(a):Ja widzę 8 maluchów :) a ta duża akitka??:cool3:
Agappe Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Aga i KINGYO napisał(a):nie jestem pewna ale wydaje mi się, że jest to suka ze szczeniąt i ta która wygrała klasę. Ale pewności nie mam . Wnioskuję po kocyku i po nogach. wygrała U'KOJIN, której właścicielem jest Jola i jak szczerze mówiąc nie wydaje mi się żeby to była ta suczka:roll::roll:
Aville Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Agappe napisał(a):a ta duża akitka??:cool3:A nie mam pojęcia :razz: :lol:
Tomonari Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Agappe napisał(a):wygrała U'KOJIN, której właścicielem jest Jola i jak szczerze mówiąc nie wydaje mi się żeby to była ta suczka:roll::roll: to teraz ja się pomyliłam. Ale chodzi mi o suczkę KIREI, której właścicielką jest Asia z Bielska.
kadziumia Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='Agappe']no to mała zgadywanka ;) kto to?co to? i ile tego? ;) a tak konkretniej ile jest małych akitek i co to za duża akitka? :lol::lol: Oj Daria, a to nie jest przypadkiem Wasza czyli "ANATOWA" młodsza siostra z siostrzeńcami i siostrzenicami ??? :):):) pozdrawiam
Asiunia02 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 To moze byc tylko BU :) Ja widze szczeniaczków 7 :)
Agappe Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Aville napisał(a):Ja widzę 8 maluchów :) kadziumia napisał(a):Oj Daria, a to nie jest przypadkiem Wasza czyli "ANATOWA" młodsza siostra z siostrzeńcami i siostrzenicami ??? :):):) Asiunia02 napisał(a):To moze byc tylko BU :) poprawne odpowiedzi :multi::multi::multi:
Izis Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Agappe napisał(a): no właśnie jak Wam sie podoba taki system nauczania???:roll: Super ;-) Pewnie kiedy już zapomnisz wszystkie tematy wykładów razem z ich wykładowcami tego jednego będziesz nadal pamiętać ;-) hehe
INU Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Ponieważ sądzę, że ten post nie jest już nikomu potrzebny, to proszę Moda o usunięcie go.
Iwona&Wiki Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 [quote name='INU']I czy to prawda , że trzymasz swoje psy w klatkach bo coś takiego gdzieś znalazłam ? Witaj, Inu. Jeśli chodzi o klatki, to jest to jedna z powszechnych metod "przechowywania";):) psa w domu, zwłaszcza pod nieobecność opiekuna czy kiedy np. w domu jest zamieszanie. Poczytaj tutaj tutaj tutaj itd... W wielu książkach traktujących o pozytywnym szkoleniu psa klatka jest proponowana jako miejsce bezpiecznego schronienia i odpoczynku psa i jest to zupełnie oczywiste.
Izis Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Jeśli szczenięta po Tace i RYUU bedą (Taka jeszcze szczeniąt nie miała, a RYUU owszem - nawet u mnie 5 slodkich klusek ma aktualnie) to będzie to podane na stronie. Na razie są to tylko plany a i to dopiero na przyszły rok. Nie będę gdybać jakie mogą być. U mnie na szczeniaka zapisać trzeba się średnio 1-1,5 roku wcześniej tak naprawdę jeśli ktoś sobie coś konkretnego wymarzy - w dodatku jestem bardzo wybredna w wyborze nowego domku dla moich maluchów. Nigdy nikogo nie namawiam, a często wręcz przeciwnie. Od razu mówię, że drogo i że gdzie indziej można kupić tańsze. Szczeniaki mam niezbyt często bo średnio 1 miot na pół roku. KONIEC.
INU Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Tak jak wcześniej - proszę Moda o usuniecie postu.
INU Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Tak jak wcześniej - proszę Moda o usuniecie postu.
Izis Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 No to sprawa się rozwiązała. Bez urazy ale ja nie sprzedaję do kojców czy bud. Moje szczeniaki mają mieszkać z człowiekiem. Więc popytaj w innych hodowlach proszę tam i taniej jest i od ręki. Podaż akit w Polsce jest duża i na pewno wybierzesz coś dla siebie jak się już zdecydujesz...
Izis Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 To może pomyśl nad sprowadzeniem czegoś fajnego z zagranicy. Zresztą po takiej deklaracji będe gotowa zapłacić naprawdę dużo za szczeniaka.to pewnie hodowcy sami zaraz zaczną atakować Cię na priva ;-) i oferować Ci swoje przepiękne i wybitne maluchy po wybitnie utytułowanych rodzicach i przyszłe championy :-)
Recommended Posts