Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

moj rok akademicki jak widac zapowiada się baaardzo ciekawie :roll::roll:

a teraz odrobinke akitowo..
mój niedźwiadek zmęczony po całonocnym pilnowania dwóch pieskich kolegów i wystawie w Zabrzu

moze zajme se w końcu zdjeciami z wystawy ;)

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga i KINGYO napisał(a):
DARIA, obawiam się, że to nie jest nasza suka....

łaaaaaaaaaaa ale gafa..:oops::oops::oops::oops::oops::oops:

fakt nie byłam pewna czy to Kingyo i po kocykach szukałam na zdjęciach, ale i ten sposób jak widać zawiódł:oops::oops::oops:

to co to jest za Halniaczek??????????:roll::roll::roll::roll:

Posted

Agappe napisał(a):
łaaaaaaaaaaa ale gafa..:oops::oops::oops::oops::oops::oops:

fakt nie byłam pewna czy to Kingyo i po kocykach szukałam na zdjęciach, ale i ten sposób jak widać zawiódł:oops::oops::oops:

to co to jest za Halniaczek??????????:roll::roll::roll::roll:

nie jestem pewna ale wydaje mi się, że jest to suka ze szczeniąt i ta która wygrała klasę. Ale pewności nie mam . Wnioskuję po kocyku i po nogach.

Posted

Aga i KINGYO napisał(a):
nie jestem pewna ale wydaje mi się, że jest to suka ze szczeniąt i ta która wygrała klasę. Ale pewności nie mam . Wnioskuję po kocyku i po nogach.

wygrała U'KOJIN, której właścicielem jest Jola i jak szczerze mówiąc nie wydaje mi się żeby to była ta suczka:roll::roll:

Posted

Agappe napisał(a):
wygrała U'KOJIN, której właścicielem jest Jola i jak szczerze mówiąc nie wydaje mi się żeby to była ta suczka:roll::roll:

to teraz ja się pomyliłam. Ale chodzi mi o suczkę KIREI, której właścicielką jest Asia z Bielska.

Posted

[quote name='Agappe']no to mała zgadywanka ;)

kto to?co to? i ile tego? ;)
a tak konkretniej ile jest małych akitek i co to za duża akitka? :lol::lol:

Oj Daria, a to nie jest przypadkiem Wasza czyli "ANATOWA" młodsza siostra z siostrzeńcami i siostrzenicami ??? :):):)

pozdrawiam

Posted

Aville napisał(a):
Ja widzę 8 maluchów :)

kadziumia napisał(a):
Oj Daria, a to nie jest przypadkiem Wasza czyli "ANATOWA" młodsza siostra z siostrzeńcami i siostrzenicami ??? :):):)

Asiunia02 napisał(a):
To moze byc tylko BU :)

poprawne odpowiedzi :multi::multi::multi:

Posted

Agappe napisał(a):

no właśnie jak Wam sie podoba taki system nauczania???:roll:

Super ;-)
Pewnie kiedy już zapomnisz wszystkie tematy wykładów razem z ich wykładowcami tego jednego będziesz nadal pamiętać ;-)
hehe

Posted

[quote name='INU']I czy to prawda , że trzymasz swoje psy w klatkach bo coś takiego gdzieś znalazłam ?
Witaj, Inu.
Jeśli chodzi o klatki, to jest to jedna z powszechnych metod "przechowywania";):) psa w domu, zwłaszcza pod nieobecność opiekuna czy kiedy np. w domu jest zamieszanie.
Poczytaj tutaj tutaj tutaj itd... W wielu książkach traktujących o pozytywnym szkoleniu psa klatka jest proponowana jako miejsce bezpiecznego schronienia i odpoczynku psa i jest to zupełnie oczywiste.

Posted

Jeśli szczenięta po Tace i RYUU bedą (Taka jeszcze szczeniąt nie miała, a RYUU owszem - nawet u mnie 5 slodkich klusek ma aktualnie) to będzie to podane na stronie. Na razie są to tylko plany a i to dopiero na przyszły rok. Nie będę gdybać jakie mogą być.

U mnie na szczeniaka zapisać trzeba się średnio 1-1,5 roku wcześniej tak naprawdę jeśli ktoś sobie coś konkretnego wymarzy - w dodatku jestem bardzo wybredna w wyborze nowego domku dla moich maluchów. Nigdy nikogo nie namawiam, a często wręcz przeciwnie. Od razu mówię, że drogo i że gdzie indziej można kupić tańsze. Szczeniaki mam niezbyt często bo średnio 1 miot na pół roku. KONIEC.

Posted

No to sprawa się rozwiązała. Bez urazy ale ja nie sprzedaję do kojców czy bud. Moje szczeniaki mają mieszkać z człowiekiem.
Więc popytaj w innych hodowlach proszę tam i taniej jest i od ręki. Podaż akit w Polsce jest duża i na pewno wybierzesz coś dla siebie jak się już zdecydujesz...

Posted

To może pomyśl nad sprowadzeniem czegoś fajnego z zagranicy.
Zresztą po takiej deklaracji

będe gotowa zapłacić naprawdę dużo za szczeniaka.
to pewnie hodowcy sami zaraz zaczną atakować Cię na priva
;-) i oferować Ci swoje przepiękne i wybitne maluchy po wybitnie utytułowanych rodzicach i przyszłe championy :-)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...