Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

--------------------
biedny zestresowany i zdominowany przez starszego kolege Kiro poszedł szukać u Rudej oparcia

ale Anata była zajęta czym innym :lol:

THE END

Posted

Aville napisał(a):
Uwielbiam te twoje sesje spacerowe, tyle rudego naraz :loveu:

ciesze się, że Ci sie podobają:)))
skończyłam z zaległosciami spacerowymi i nie mam wiecej takich "rudych" zdjęć :shake::shake: tylko jakies zaległe Anatowe z maja :evil_lol::evil_lol: ale to zostawie na czarną godzine jakby jakiś znowu mały ruch był w galerii :lol:

Posted

No podobają mi się strrrasznie :loveu:
...tym bardziej, że ja nie widziałam jeszcze rudej krótkowłosej akity na żywo :oops: w Toruniu same białasy spotykamy, i to takie, z którymi się raczej nie da takich zdjęć porobić :-(

Posted

Aville napisał(a):
No podobają mi się strrrasznie :loveu:
...tym bardziej, że ja nie widziałam jeszcze rudej krótkowłosej akity na żywo :oops: w Toruniu same białasy spotykamy, i to takie, z którymi się raczej nie da takich zdjęć porobić :-(

no to jeszcze jeden powód żeby przyjechać do warszawy :lol::lol::lol:

Posted

Taa, z Kirofunkiem i Mushim to zabawa na całego by była :diabloti: Dziś na spacerze jak Misia obszczekał dalmatyńczyk, to mu odpowiedział takim wielkim zębatym "wrrrr", że mnie zamurowało :oops: inna sprawa, że poza warknięciem nic nie zrobił, nawet nie ruszył w jego stronę :roll:

Posted

Aville napisał(a):
Taa, z Kirofunkiem i Mushim to zabawa na całego by była :diabloti: Dziś na spacerze jak Misia obszczekał dalmatyńczyk, to mu odpowiedział takim wielkim zębatym "wrrrr", że mnie zamurowało :oops: inna sprawa, że poza warknięciem nic nie zrobił, nawet nie ruszył w jego stronę :roll:

Kiro i Mushi spotkali się raz i chyba wiecej probować nie bedziemy, bo panowie co chwile się żarli:shake::diabloti:, wiec trzeba teraz wybierać towarzyszy do spacerków. ostatnio była Anata, Aiko, Fumi i Mushi, wcześniej Anata, Aiko, Fumi i Kiro, więc jakoś trzeba sobie radzić.
ja i Ineczka w każdym razie z przyjemnością się z Wami spotkamy a to już 3 krótkowłose akitki ;) i to panienki, więc Mandor powinien być zachwycony :)

Posted

Kiedy ja Mandorowi to niezależnie od płci innego psa to niekoniecznie ufam :oops: niby na ogół się ładnie z dziewczynami bawi, ale... no, na ogół będzie tu kluczowe :cool3: ostatnio strasznie bojowo był nastawiony do nowo poznanej labradorki na szkoleniu, co prawda to jak dotąd jedyny taki przypadek, może po prostu coś "nie zagrało", nie wiem :roll:

Po przeprowadzce będziemy mieć trochę więcej czasu, więc może się zmobilizujemy, to jednak cała eskapada... ;) w każdym razie, to pewnie po nowym roku, ale z chęcią Was odwiedzimy :D

Posted

Agappe napisał(a):
oooooooooooooooo :multi::multi::multi: a przedstawisz nową kitkę?????:roll::roll:

(wszyscy mają drugą akitkę, a ja nie:placz::placz::placz::placz: chyba musze zmienić strategie postępowania z moimi rodzicami:roll::roll:)

Myślę, że się wkrótce poznacie.
Też chcielibyśmy następną i następną i następną i....akitkę ale nie wiem co na to nasi rodzice :stupid::stupid:

Posted

Aga i KINGYO napisał(a):
Myślę, że się wkrótce poznacie.
Też chcielibyśmy następną i następną i następną i....akitkę ale nie wiem co na to nasi rodzice :stupid::stupid:

ale jestes tajemnicza:cool3::cool3:
a co oznacza wkrótce???:>

Posted

Agappe napisał(a):
ale jestes tajemnicza:cool3::cool3:
a co oznacza wkrótce???:>

Powiedzmy za jakieś 48 godzin;)
Daria lubisz zagadki, więc imię naszej akitki będzie przez ten czas dla Ciebie zagadką. Wytrzymasz?:evil_lol:

Posted

Aga i KINGYO napisał(a):
Powiedzmy za jakieś 48 godzin;)
Daria lubisz zagadki, więc imię naszej akitki będzie przez ten czas dla Ciebie zagadką. Wytrzymasz?:evil_lol:

48 h tzn ze dowiem się w Zabrzu??:roll::roll: a inni dalej bedą czekać??:evil_lol::evil_lol::evil_lol::roll::eviltong:

Posted

Agappe napisał(a):
48 h tzn ze dowiem się w Zabrzu??:roll::roll: a inni dalej bedą czekać??:evil_lol::evil_lol::evil_lol::roll::eviltong:

A ja też wiem :) To znaczy imienia Nie, ale cóż to za maleństwo :) hehe

Posted

weihaiwej napisał(a):
A ja wiem :) Ale nie powiem :evil_lol:

Asiunia02 napisał(a):
A ja też wiem :) To znaczy imienia Nie, ale cóż to za maleństwo :) hehe

taaa.. to sie nazywa sprawiedliwość :roll::lol::lol::mad:

Posted

Na każdego przyjdzie odpowiednia pora :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Słuchajcie !!! mam problem.

Poszukuje suczki która zgłoszona jest do klas championów na wystawę w Poznaniu. Może o jakieś zapomniałam i moze Wam coś wpadnie do głowy.

A wiec tak, napisze te o których wiadomość już mam"
- Daichi Omono - Gawa,
- Inazuma,
- Halniaczki bedące nadal na Halnym,
- Anata,
- Chikaka Pa - Lis
- Bu,
- suczka z Tajgeta, która również nadal jest w hodowli (nie pamiętam imienia),
- Aite Yamamoto

Wiem, że mogę jakieś nie znać ale spróbować mozna.

Jak to ustale bede ustalać dalej. Nie mam jeszcze wieści o psach z Akita u IZIS, oprócz tych forumowych.

Pani Izydo, czy poda mi Pani jakie pieski są zgłoszone do Poznania ?? oprocz Ryy bo tutaj chyba mam pewność że bedzie, bo tak Pani zapowiadała.
Może Tada, Taka, Utsukushii, Umon, Lika, Biki czy może jakieś inne ??
Nie musi byc tutaj jeśli nie chce Pani aby narazie wiadomość ta pojawiła sie na forum, może być priv lub mail.
Jeżeli nie chce Pani podać imion to prosze o wiadomość ilościową w jakich klasach, to bede miec świadomość, że nie musze dalej szukac.
Bardzo prosze o odpowiedz !!!!!!!!!!!

Posted

championki, które pominełaś
- AKIKO-IZUMI Agrus -Urada (była rok temu na światówce)
- BONARI Omono Gawa (była rok temu na światówce)
- YUKARIHIME Tajgeta (była rok temu na światówce)
- ARASHI Tajgeta jest championką, ale nie wiem jak tam u niej ze szczeniakami
- BUNKA Yamamoto (ale nie sądze, do kilku lat na zadnej wystawie nie była)
- BARA Yamamoto
- OJOSAN Matagiinu pl

na razie nic wiecej mi do głowy nie przychodzi:roll:

Posted

Agappe napisał(a):
Asia a tak poza tym to pytanie chyba bardziej do wątku wystawowego by pasowało ;)

Ale tam miały być same wyniki :) wiec napisałam tutaj :) w sumie sama nie wiem dlaczego.

Posted

Agappe napisał(a):
championki, które pominełaś
- AIKO-IZUMI AgrKus -Urada (była rok temu na światówce)
- BONARI Omono Gawa (była rok temu na światówce)
- YUKARIHIME Tajgeta (była rok temu na światówce)
- ARASHI Tajgeta jest championką, ale nie wiem jak tam u niej ze szczeniakami
- BUNKA Yamamoto (ale nie sądze, do kilku lat na zadnej wystawie nie była)
- BARA Yamamoto
- OJOSAN Matagiinu pl

na razie nic wiecej mi do głowy nie przychodzi:roll:

Bonari i Bonatsu Omono - Gawa też nie
Arashi też nie
Bara też nie
Yukarihime też nie bo ja miałam na myśli pisząc o suczce z Tajgety.

czyli zostaja mi do sprawdzenia:
- AKIKO-IZUMI Agrus -Urada
- OJOSAN Matagiinu pl (o kurcze zapomniałam o Matagi, ale z tego co pamiętam to się nie wybiera)
no i Bunka, ale jak mówisz ze jej nie wystawiaja to juz nie wiem.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...