ewcik Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Agappe napisał(a):jeszcze Ewcik z nami była. czyli Kiro i Tajga. Yoko i Anaty nie ma. z lewj moj Kirus, dalej Mushi i pewnie Fumisia... pozdrawiam!! :):):)
Agappe Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 ewcik napisał(a):z lewj moj Kirus, dalej Mushi i pewnie Fumisia... pozdrawiam!! :):):) brawoooo!!!!!:multi::multi::multi::multi: <może uda mi się kilka fotek jeszcze dziś przed jutrzejszą wystawą>
Agappe Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Aiko w objęciach swojej ukochanej pańci no to teraz proszę o pomoc w podpisaniu psiaków:oops::oops::oops::oops:
Asiunia02 Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='cropka']Przedstawiamy szczeniora w wersji jesiennej :cool3: Tu zaraz po zabawie ze swoim jamnikiem Pełne miłości spojrzenie(tak sobie wmawiam :loveu:) Nie wiem jak Wy ale ja tu widze podobieństwo do tatusia. Mój Akumek jest z siebie dumny :) Juz nie moge sie doczekac Poznania jak zobaczymy sie na zywo :) PS. Dziś juz jest późno, ale jutro wstawie nowe zdjęcia z hodowli Pa - Lis. A tak troche z innej beczki: Musze przyznac, że FUMI wygląda na żywo 10000000000 razy lepiej. Aż go w Łodzi nie poznałam. Jeszcze zawołuje na ringach i to nie tylko polskich. TRZYMAM MOCNO KCIUKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Agappe Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Asiunia02 napisał(a): A tak troche z innej beczki: Musze przyznac, że FUMI wygląda na żywo 10000000000 razy lepiej. Aż go w Łodzi nie poznałam. Jeszcze zawołuje na ringach i to nie tylko polskich. TRZYMAM MOCNO KCIUKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Go???? chyba ją ;) :evil_lol: na razie właściciele Fumi "walczą" poza polską z piękną pogodą:evil_lol::evil_lol: i widokiem na lagune z łózka, więc dopiero za jakeis 2 tygodnie Ineczka bedzie mogła coś napisać :lol: ludzie też bywają fotogeniczni i nie :roll::roll:
Asiunia02 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Oj przepraszam, pewnie ze JĄ :) W Poznaniu bedziemy razem w ringu :) Ja juz sie nie moge doczekac tej wystawy.
ewcik Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 no to teraz proszę o pomoc w podpisaniu psiaków:oops::oops::oops::oops: wiec tak : z tylu Fumisia, ze smyczka to Mushi a z przodu moj |Kiryś.... tak mi sie wydaje..
Agappe Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 ewcik napisał(a): wiec tak : z tylu Fumisia, ze smyczka to Mushi a z przodu moj |Kiryś.... tak mi sie wydaje.. z Mushim i Kirusiem sie zgadzam w 100%, ale coś ten łepek z tyłu nie do końca Fumisiowy mi sie wydał, Anatowy, Aikowy też nie.:oops::oops:
Asiunia02 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 No to teraz czas na Kidori :) Juz niestety nie jest takim słodkim szczeniaczkiem, ale i tak jest boska :) \ Jak sie wyrobie z czasem to wstawie wiecej zdjec z zycia codziennego :)
Agappe Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='Asiunia02']No to teraz czas na Kidori :) Juz niestety nie jest takim słodkim szczeniaczkiem, ale i tak jest boska :) http://img73.imageshack.us/img73/4015/kaga1lk2.jpg http://img222.imageshack.us/img222/8031/kaga2xk5.jpg\ Jak sie wyrobie z czasem to wstawie wiecej zdjec z zycia codziennego :) fajnie sie zapowiada:loveu::loveu:, ale chyba też wyłysiała??:roll::roll: w jakim jest wieku???
Asiunia02 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Agappe napisał(a):fajnie sie zapowiada:loveu::loveu:, ale chyba też wyłysiała??:roll::roll: w jakim jest wieku??? To jest jeszcze szczeniaczek :) Jej futerko było nie rozczesane, a do tego bardzo kocha sią kąpać w kazdej wodzie kazdej wielkości i dlatego jest brudnawa. Jej motto życiowe: Gdy Ci się nudzi, wejdz do wody :)
Agappe Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='Asiunia02']No to teraz czas na Kidori :) Juz niestety nie jest takim słodkim szczeniaczkiem, ale i tak jest boska :) [quote name='Asiunia02']To jest jeszcze szczeniaczek :) Asia coś kręcisz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ;);) w jakim mała jest wieku?(ile miesięcy):evil_lol:
Asiunia02 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Agappe napisał(a):Asia coś kręcisz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ;);) w jakim mała jest wieku?(ile miesięcy):evil_lol: urodziła się 18 lutego 2007 czyli 9 miesięcy kończy 18 listopada 2007, czyli w Poznaniu i dziś jeszcze szczeniaczek :)
weihaiwej Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Fajna dziewczynka :) Bardzo podobna do Donci!
Agappe Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 niby to fotki z wystawy, ale nie bardzo wystawowe, wiec wstawie je tutaj rodzeństwo z Migoto Inu pierwszy miot tej hodowli: ojciec: Akita u Izis (FCI) UTSUKUSHI matka: REN'AI SABI Halne Wzgórze FCI
Asiunia02 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 O jejku, ale słodko spotkojnie siędzą :) Az to nie możliwe, ze trzy akity chwile ustały w miejscu :) I to młode akity :)
Asiunia02 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 weihaiwej napisał(a):Fajna dziewczynka :) Bardzo podobna do Donci! Dziekuje !!!! To prawda, z daleka widać ze to córka Dony.
Agappe Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Asiunia02 napisał(a):O jejku, ale słodko spotkojnie siędzą :) Az to nie możliwe, ze trzy akity chwile ustały w miejscu :) I to młode akity :) powiedziałabym nawet, że same prawie tak usiadły i nie trzeba było je jakoś mocno przestawiać i mocno prosić zeby zostały w tym samym miejscu. Aniołki :loveu::loveu::loveu: (chociaż pewnie lepiej by jeszcze wyglądało zdjęcie gdyby białaska była w środku)
ewcik Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Agappe napisał(a):z Mushim i Kirusiem sie zgadzam w 100%, ale coś ten łepek z tyłu nie do końca Fumisiowy mi sie wydał, Anatowy, Aikowy też nie.:oops::oops: to,ze niby moja suka to jest??? a jakos o niej zapomnialam.. no no pani gapa! :shake:
Agappe Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 ewcik napisał(a):to,ze niby moja suka to jest??? a jakos o niej zapomnialam.. no no pani gapa! :shake: no właśnie nie wiem co to za kawałek łepka albo Fumi albo Tajga:roll::roll::roll::roll: <mówiłam,ze bede miała problem z podpisaniem ;) >
Agappe Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Aga i KINGYO napisał(a):http://i193.photobucket.com/albums/z265/pgaborek/kolderka.jpg a kto to ??co to??? bo to chyba nie Wasza Kingyo??????:roll::roll::roll::roll:
Tomonari Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Agappe napisał(a):a kto to ??co to??? bo to chyba nie Wasza Kingyo??????:roll::roll::roll::roll: Na pewno nie KINGYO ;)
Recommended Posts