Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

Agappe napisał(a):
jeszcze Ewcik z nami była. czyli Kiro i Tajga. Yoko i Anaty nie ma.

z lewj moj Kirus, dalej Mushi i pewnie Fumisia...
pozdrawiam!! :):):)

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewcik napisał(a):
z lewj moj Kirus, dalej Mushi i pewnie Fumisia...
pozdrawiam!! :):):)

brawoooo!!!!!:multi::multi::multi::multi: <może uda mi się kilka fotek jeszcze dziś przed jutrzejszą wystawą>

Posted

[quote name='cropka']Przedstawiamy szczeniora w wersji jesiennej :cool3:
Tu zaraz po zabawie ze swoim jamnikiem

Pełne miłości spojrzenie(tak sobie wmawiam :loveu:)

Nie wiem jak Wy ale ja tu widze podobieństwo do tatusia. Mój Akumek jest z siebie dumny :)
Juz nie moge sie doczekac Poznania jak zobaczymy sie na zywo :)

PS. Dziś juz jest późno, ale jutro wstawie nowe zdjęcia z hodowli Pa - Lis.

A tak troche z innej beczki:
Musze przyznac, że FUMI wygląda na żywo 10000000000 razy lepiej. Aż go w Łodzi nie poznałam. Jeszcze zawołuje na ringach i to nie tylko polskich. TRZYMAM MOCNO KCIUKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Asiunia02 napisał(a):

A tak troche z innej beczki:
Musze przyznac, że FUMI wygląda na żywo 10000000000 razy lepiej. Aż go w Łodzi nie poznałam. Jeszcze zawołuje na ringach i to nie tylko polskich. TRZYMAM MOCNO KCIUKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Go???? chyba ją ;) :evil_lol: na razie właściciele Fumi "walczą" poza polską z piękną pogodą:evil_lol::evil_lol: i widokiem na lagune z łózka, więc dopiero za jakeis 2 tygodnie Ineczka bedzie mogła coś napisać :lol:

ludzie też bywają fotogeniczni i nie :roll::roll:

Posted

no to teraz proszę o pomoc w podpisaniu psiaków:oops::oops::oops::oops:

wiec tak : z tylu Fumisia, ze smyczka to Mushi a z przodu moj |Kiryś.... tak mi sie wydaje..

Posted

ewcik napisał(a):

wiec tak : z tylu Fumisia, ze smyczka to Mushi a z przodu moj |Kiryś.... tak mi sie wydaje..

z Mushim i Kirusiem sie zgadzam w 100%, ale coś ten łepek z tyłu nie do końca Fumisiowy mi sie wydał, Anatowy, Aikowy też nie.:oops::oops:

Posted

No to teraz czas na Kidori :) Juz niestety nie jest takim słodkim szczeniaczkiem, ale i tak jest boska :)

\

Jak sie wyrobie z czasem to wstawie wiecej zdjec z zycia codziennego :)

Posted

Agappe napisał(a):
fajnie sie zapowiada:loveu::loveu:, ale chyba też wyłysiała??:roll::roll: w jakim jest wieku???

To jest jeszcze szczeniaczek :) Jej futerko było nie rozczesane, a do tego bardzo kocha sią kąpać w kazdej wodzie kazdej wielkości i dlatego jest brudnawa. Jej motto życiowe: Gdy Ci się nudzi, wejdz do wody :)

Posted

[quote name='Asiunia02']No to teraz czas na Kidori :) Juz niestety nie jest takim słodkim szczeniaczkiem, ale i tak jest boska :)

[quote name='Asiunia02']To jest jeszcze szczeniaczek :)

Asia coś kręcisz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ;);) w jakim mała jest wieku?(ile miesięcy):evil_lol:

Posted

Agappe napisał(a):
Asia coś kręcisz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ;);) w jakim mała jest wieku?(ile miesięcy):evil_lol:

urodziła się 18 lutego 2007 czyli 9 miesięcy kończy 18 listopada 2007, czyli w Poznaniu i dziś jeszcze szczeniaczek :)

Posted

niby to fotki z wystawy, ale nie bardzo wystawowe, wiec wstawie je tutaj
rodzeństwo z Migoto Inu
pierwszy miot tej hodowli:
ojciec: Akita u Izis (FCI) UTSUKUSHI
matka: REN'AI SABI Halne Wzgórze FCI

Posted

Asiunia02 napisał(a):
O jejku, ale słodko spotkojnie siędzą :) Az to nie możliwe, ze trzy akity chwile ustały w miejscu :) I to młode akity :)

powiedziałabym nawet, że same prawie tak usiadły i nie trzeba było je jakoś mocno przestawiać i mocno prosić zeby zostały w tym samym miejscu. Aniołki :loveu::loveu::loveu: (chociaż pewnie lepiej by jeszcze wyglądało zdjęcie gdyby białaska była w środku)

Posted

Agappe napisał(a):
z Mushim i Kirusiem sie zgadzam w 100%, ale coś ten łepek z tyłu nie do końca Fumisiowy mi sie wydał, Anatowy, Aikowy też nie.:oops::oops:

to,ze niby moja suka to jest??? a jakos o niej zapomnialam.. no no pani gapa! :shake:

Posted

ewcik napisał(a):
to,ze niby moja suka to jest??? a jakos o niej zapomnialam.. no no pani gapa! :shake:

no właśnie nie wiem co to za kawałek łepka albo Fumi albo Tajga:roll::roll::roll::roll: <mówiłam,ze bede miała problem z podpisaniem ;) >

Posted

Aga i KINGYO napisał(a):
http://i193.photobucket.com/albums/z265/pgaborek/kolderka.jpg

a kto to ??co to??? bo to chyba nie Wasza Kingyo??????:roll::roll::roll::roll:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...