weihaiwej Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Aville, jak zawsz śliczne zdjęcia! Mandor juz taki... dorosły :) Ale wciąż jest przesłodkim puchatkiem!
Aville Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Dzięki :) Faktycznie, wygląda coraz poważniej i doroślej :) ale ciągle jest niezbyt duży i chyba tak już zostanie... chociaż w jego przypadku może to i lepiej :)
Iwona&Wiki Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Racja, pikne zdjątka i sliczny, rudy Mandorek. Aville, ale masz krewkiego kociaczka:evil_lol: To następny puchatek. Puchatek - tropiciel::) I ma na sobie tropiące szelki:) Widać, mam nadzieję:p Oczywiście, jest juz po tropieniu.:razz: Na koniec dwa portreciki:)
Aville Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 :crazyeye: Mandor jest łysy przy Wiki :placz: śliczna jest :loveu: A kociaczek... no cóż, on już chyba namolności Mandora nigdy nie zaakceptuje :shake:
Agappe Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='Jussi'] ale o co chodzi?? kto to??jak to??:roll: :roll: :roll:
Agappe Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='Aville'] Tak pięknie piesek waruje ;) Sliczny niedźwiadek!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Agappe Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='Stitch'] Troche zabawy z mlodzieza kto tu komu próbuje odgryźć ucho?????:diabloti:
Agappe Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Iwona&Wiki napisał(a):http://www.imagic.pl/files/3384/kojec/Trop_Wiki_03.jpg Kuferek Wiki wszystkie inne bije na głowe!!!!!!! jej ileż Ona ma tego futra!!!!!!!!!!!!!:crazyeye: :crazyeye:
Agappe Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 chyba czas dokończyć zdjęcia z lipcowego spacerku ;) cdn.
Agappe Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 i ostatnia partyjka i Ineczkowe dzieci w swoim środku transportu THE END :))
ewcik Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 jeju!! Daria,dzieki Tobie widze dopiero jak moj Kirus rosnie!! dawno sie nie widzialysmy... moze to juz czas na jakis spacer po polach mokotowskich?? a tak wogole to dzieki za udostepnienie fotek... tak malo ich mam i tak niewiele czasu na ich pstrykanie..:oops: a teraz smutna informacja.. kirofunek w zeszlym tygodniu mial ogromne bole w stawach i w kosciach. dostawal zastrzyki przeciwboleowe i pomoglo. we wtorek bedzie mial wszystkie niezbedne rtg-ny i mam nadzieje,ze dowiem sie ,iz to nic powaznego.. :placz: bo szkoda by bylo pieska,choc juz od dawna widze,ze koslawi tylne lapki. a mial byc taki czempionek.......:roll:
Agappe Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 ewcik napisał(a):jeju!! Daria,dzieki Tobie widze dopiero jak moj Kirus rosnie!! dawno sie nie widzialysmy... moze to juz czas na jakis spacer po polach mokotowskich?? a tak wogole to dzieki za udostepnienie fotek... tak malo ich mam i tak niewiele czasu na ich pstrykanie..:oops: a teraz smutna informacja.. kirofunek w zeszlym tygodniu mial ogromne bole w stawach i w kosciach. dostawal zastrzyki przeciwboleowe i pomoglo. we wtorek bedzie mial wszystkie niezbedne rtg-ny i mam nadzieje,ze dowiem sie ,iz to nic powaznego.. :placz: bo szkoda by bylo pieska,choc juz od dawna widze,ze koslawi tylne lapki. a mial byc taki czempionek.......:roll: jeśli byłaś grzeczna to może Ci zgram zdjecia na płytke przed następnym spotkaniem :evil_lol: <ostatnio nie było mnie 2 tyg w wwie, we wtorek wyjeżdzam znowu, potem wyjeżdża Ineczka, wiec nie wiem jak to bedzie ze spacerkiem - mam nowege akiciego kolege do towarzystwa - 7 miesieczny rudzielec, obrobie jego zdjęcia i zaraz coś może wstawie) Fumi też podobno strasznie wyrosła mam nadzieje, że Kirofunkowi nic poważnego nie jest!!!!!!!!!!!! bidulek mały!! coś ostatnio wszyscy robią rtg.. moja Ruda też miała niedawno cały kręgosłup i łapke.. ale się dziewczyna zestresowała :shake: trzymamy kciuki, zeby to nie było nic poważnego!!!!!!!!!
Agappe Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 no to dzisiaj kilka Yamamotków.. zdjecia z wczoraj.. przedstawiam Państwu małoletniego MUSHI Yamamoto
Agappe Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 no i troche wspólnych zdjęć i zabaw przyjaźń Mushiego i Anaty krótka, ale zapowiada się ciekawie :evil_lol: :evil_lol:
Agappe Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Asiunia a teraz coś specjalnie dla Ciebie ;) piękny akici kawaler :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
sylwekw Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Agappe napisał(a): .... przedstawiam Państwu małoletniego MUSHI Yamamoto Hmmm, no to nam się nowa gwiazdka pojawia ...... tylko jaki on małolat - już prawie większy od Anaty :-)
Agappe Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 sylwekw napisał(a):Hmmm, no to nam się nowa gwiazdka pojawia ...... tylko jaki on małolat - już prawie większy od Anaty :-) małolat ma 7 miesięcy, więc jeszcze troche mu brakuje do pełnoletności (do wzrostu Rudej równiez:evil_lol: )
sylwekw Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Agappe napisał(a):małolat ma 7 miesięcy, więc jeszcze troche mu brakuje do pełnoletności (do wzrostu Rudej równiez:evil_lol: ) No to jak 7 miesięcy to pewnie nam się pokaże na klubówce w Łodzi ??
Agappe Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 sylwekw napisał(a):No to jak 7 miesięcy to pewnie nam się pokaże na klubówce w Łodzi ?? przykro mi, ale nie :shake: zresztą ja również się nie wybieram
Recommended Posts