Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki :) Faktycznie, wygląda coraz poważniej i doroślej :) ale ciągle jest niezbyt duży i chyba tak już zostanie... chociaż w jego przypadku może to i lepiej :)

Posted

Racja, pikne zdjątka i sliczny, rudy Mandorek.
Aville, ale masz krewkiego kociaczka:evil_lol:

To następny puchatek.
Puchatek - tropiciel::)
I ma na sobie tropiące szelki:) Widać, mam nadzieję:p

Oczywiście, jest juz po tropieniu.:razz:

Na koniec dwa portreciki:)

Posted

:crazyeye:
Mandor jest łysy przy Wiki :placz:
śliczna jest :loveu:

A kociaczek... no cóż, on już chyba namolności Mandora nigdy nie zaakceptuje :shake:

Posted

[quote name='Aville']
Tak pięknie piesek waruje ;)

Sliczny niedźwiadek!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Iwona&Wiki napisał(a):
http://www.imagic.pl/files/3384/kojec/Trop_Wiki_03.jpg

Kuferek Wiki wszystkie inne bije na głowe!!!!!!! jej ileż Ona ma tego futra!!!!!!!!!!!!!:crazyeye: :crazyeye:

Posted

jeju!! Daria,dzieki Tobie widze dopiero jak moj Kirus rosnie!! dawno sie nie widzialysmy... moze to juz czas na jakis spacer po polach mokotowskich?? a tak wogole to dzieki za udostepnienie fotek... tak malo ich mam i tak niewiele czasu na ich pstrykanie..:oops:

a teraz smutna informacja.. kirofunek w zeszlym tygodniu mial ogromne bole w stawach i w kosciach. dostawal zastrzyki przeciwboleowe i pomoglo. we wtorek bedzie mial wszystkie niezbedne rtg-ny i mam nadzieje,ze dowiem sie ,iz to nic powaznego.. :placz: bo szkoda by bylo pieska,choc juz od dawna widze,ze koslawi tylne lapki. a mial byc taki czempionek.......:roll:

Posted

ewcik napisał(a):
jeju!! Daria,dzieki Tobie widze dopiero jak moj Kirus rosnie!! dawno sie nie widzialysmy... moze to juz czas na jakis spacer po polach mokotowskich?? a tak wogole to dzieki za udostepnienie fotek... tak malo ich mam i tak niewiele czasu na ich pstrykanie..:oops:

a teraz smutna informacja.. kirofunek w zeszlym tygodniu mial ogromne bole w stawach i w kosciach. dostawal zastrzyki przeciwboleowe i pomoglo. we wtorek bedzie mial wszystkie niezbedne rtg-ny i mam nadzieje,ze dowiem sie ,iz to nic powaznego.. :placz: bo szkoda by bylo pieska,choc juz od dawna widze,ze koslawi tylne lapki. a mial byc taki czempionek.......:roll:

jeśli byłaś grzeczna to może Ci zgram zdjecia na płytke przed następnym spotkaniem :evil_lol: <ostatnio nie było mnie 2 tyg w wwie, we wtorek wyjeżdzam znowu, potem wyjeżdża Ineczka, wiec nie wiem jak to bedzie ze spacerkiem - mam nowege akiciego kolege do towarzystwa - 7 miesieczny rudzielec, obrobie jego zdjęcia i zaraz coś może wstawie)
Fumi też podobno strasznie wyrosła

mam nadzieje, że Kirofunkowi nic poważnego nie jest!!!!!!!!!!!! bidulek mały!! coś ostatnio wszyscy robią rtg.. moja Ruda też miała niedawno cały kręgosłup i łapke.. ale się dziewczyna zestresowała :shake:
trzymamy kciuki, zeby to nie było nic poważnego!!!!!!!!!

Posted

Agappe napisał(a):
....
przedstawiam Państwu małoletniego MUSHI Yamamoto

Hmmm, no to nam się nowa gwiazdka pojawia ...... tylko jaki on małolat - już prawie większy od Anaty :-)

Posted

sylwekw napisał(a):
Hmmm, no to nam się nowa gwiazdka pojawia ...... tylko jaki on małolat - już prawie większy od Anaty :-)

małolat ma 7 miesięcy, więc jeszcze troche mu brakuje do pełnoletności (do wzrostu Rudej równiez:evil_lol: )

Posted

Agappe napisał(a):
małolat ma 7 miesięcy, więc jeszcze troche mu brakuje do pełnoletności (do wzrostu Rudej równiez:evil_lol: )

No to jak 7 miesięcy to pewnie nam się pokaże na klubówce w Łodzi ??

Posted

sylwekw napisał(a):
No to jak 7 miesięcy to pewnie nam się pokaże na klubówce w Łodzi ??

przykro mi, ale nie :shake: zresztą ja również się nie wybieram

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...