Marzena>> Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Iwona&Wiki']Bety, zdjęcia z Twoim opisem nie tylko piękne, ale i niebywale urokliwe:loveu:. No i cóż Zewa - wróciła????!!!!;) :cool3: A jeszcze ten ogon!:loveu: Zewa jest niesamowita:loveu: i jak ona w ogóle zrobiła ten wykop?????!!!!:crazyeye: Cześć, Dzięki, cieszę się, że podobają Wam się zdjęcia, a Tobie Kasiu dziękuję za komentarze bo są świetne, uśmiałam się co nie miara:loveu: :loveu: :loveu: Muszę Wam powiedzieć, że amerykańce zrobiły furorę nad Bałtykiem, z mojej stony wystarczyło by tylko wystawić czapkę z napisem " zbieram na karmę" i pewnie wyjazd by sie zwrócił. Zewka jest niesamowita. Dla niej cel to cel nie ma to tamto. Można w tym miejscu zacytować słowa piosenki " pokonamy falę " byle dopaść patyk. Nurkowała jak delfin nie ważne było,że fala ją pochłania bez reszty.A jeśli chodzi o wykop to ta linka nieszczęsna jej się wpiła w paznokieć i stąd ta figura. Linki musiały być ze względu bezpieczeństwa innych plażowiczów z pieskami, więc Zewka jest bardzo wytrenowana akrobatycznie może kiedyś wybierzemy się na zawody tańca :evil_lol: Jeśli chodzi o Antka to udzielny ksiażę więc, czekał aż Zewka zrobi brudną robotę, więc jak Zewa wyłowiła patyk z morza, to on się zajmował zabieraniem go z jej pyszczka.:evil_lol: PZDR. Marzena
Asiunia02 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='cropka']a oto moja akita :multi: wielka miość i spełnienie marzeń :p 5-cio miesięczny pies miyamoto Witam serdecznie właścicielke mojego wnusia :) Akuma Akairo po domowemu Tiger lub Rychu (również tak jest znany na galerii) to mój psiak. Jedna z kilku akit ktróre mam, ale jedyna która śpi ze mna w łożku :) Rysiu to moje najwieksze kochanie !!! Nie wiem czy Ania właścicielka mamusi pokazywała Ci jego zdjęcia ale jeśli chcesz zobaczyć to zapraszam na naszą stronę www.akita-palis.com mam nadzieje ze bedziemy w kontakcie :eviltong: :eviltong: :eviltong: Parę dni temu miałam kontakt z rodzeństwem (bratem i siostrą) miyamoto, które wraz z naszą jedną sunią mieszka u naszych znajmomych w Mołdawni i jestem bardzo ciekawa jak teraz wyglądają, bo miyamoto super !!! Jesli możesz to poprosze wiecej zdjęc Miyamoto to pokaze je tatusiowi !!!
cropka Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Witam, Akume oczywiście widziałam :p i mamę Miyamoto też, zdjęcia mam tylko małego Miyamoto, ale jak tylko będą jakieś nowe to wrzucę na forum. Na razie nie mam aparatu :roll: , ale postaram się coś wykombinować. W każdym razie pręgus rośnie zdrowy i szczęśliwy :multi: a do łóżka też chętnie się ładuje :razz:
Agappe Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 cropka napisał(a):a do łóżka też chętnie się ładuje :razz: to moja akita jakas wybrakowana jest :roll: bez opcji łóżkowej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: czekam na zdjęcia :)
Agappe Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 kolejny weekendowy spacerek: wieszanie małego Aniołka :lol: wdrapywanie się na ławke.. wielka miłość :loveu:
Akitka Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 [quote name='ineczka']http://img404.imageshack.us/img404/8/dsc03301wi1.jpg http://img67.imageshack.us/img67/4493/dsc03332pn9.jpg Jejku.... Jakie czułości. :loveu: [quote name='Asiunia02']Pręguski są po Czenaju :) Do tajfunka musiał byc wybrany doświadczony pies bo Hachiko to diabeł wcielony i jedno Czenaj dał rade :) :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: A więc małe pręgusiątka to rodzinka mojej Ambry, ona też córka Czenajowa... :cool3: [quote name='Agappe']wieszanie małego Aniołka :lol: http://img398.imageshack.us/img398/424/dsc03580cq4.jpg A cóż to za śliczny :loveu: Aniołek? :cool3:
Dan Danilo Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Witam Właśnie wróciliśmy z wakacji. Spryte na molo w Chałupach.
Dan Danilo Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 ...i jeszcze jedna fotka Akity dowodnej :loveu: :loveu: :loveu:
Akitka Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='Jussi']...i jeszcze jedna fotka Akity dowodnej :loveu: :loveu: :loveu: http://img410.imageshack.us/img410/6421/spryte44zx8.jpg Świetne zdjęcie... :loveu:
Agappe Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='Jussi']Witam Właśnie wróciliśmy z wakacji. Spryte na molo w Chałupach. http://img211.imageshack.us/img211/4684/spryte22ye8.jpg widze, że biedna mała Spryte już jest męczona pozą wystawową :lol: :lol: , ale na tym zdjęciu wyszła CUDOWNIE !!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Akitka Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Agappe zdradzisz w końcu co to za biały Aniołek? :loveu:
ewcik Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 hej Paulina!!!!!! ja to jednak mam polot! wiesz, dopiero teraz zobaczylam,ze pisalas cos do mnie.... :/:/ jakos mi sie ominela sama ta stronka z odpisem. wiec tak: moj Kiro poszedl spac ,ale niestety tylko do momentu az spotkal sie w domku z Tajgulenka! potem wszystko od nowa!! :):):) psiaki maja zdrowie! pozdrawiam serdecznie i czekam na kolejny spacer.. ;) ineczka napisał(a):Donya, Twoje kociambry bombowe, ale Bimbuś swoją pozą bije wszystko na głowę :loveu::loveu::loveu: cropka, o i nowy pregusek w galeri witamy Ciebie i akitkę :multi: Agappe, Ewcik ma racje Ty masz zdrowie kobieto z tymi fotkami, he,he spacer jakieś miesiąc temu a Ty jeszcze nas nim maltretujesz he,he :evil_lol::evil_lol::evil_lol: teraz czekamy na nowe fotki z zabaw dwóch akitowych dzieciaków Ewcik, mam nadzieje ,że Kirofune żyje po takiej dawce tłamtoszenia bo Fumi poszła w kimono już w samochodzie, he,he
Dan Danilo Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='Agappe']widze, że biedna mała Spryte już jest męczona pozą wystawową :lol: :lol: , ale na tym zdjęciu wyszła CUDOWNIE !!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Witam Spryte stanęła sobie tak od niechcenia...na wystawę ćwiczymy stanie na głowie ... ;) Tak samo jak na tym zdjęciu poniżej...:) Dziękuję za miłe słowa. Krzysiek
donya Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='Akitka']Agappe zdradzisz w końcu co to za biały Aniołek? :loveu: O japońskim białym aniołku już niedługo będzie głośno - cierpliwości :lol:
donya Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Jussi - cudne to ostatnie zdjęcie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Mała oczywiście też - gratuluję!!!! :multi: :multi: :multi:
Akitka Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 donya napisał(a):O japońskim białym aniołku już niedługo będzie głośno - cierpliwości :lol: To nie można już zacząć rozgłaszać teraz? :cool3: Piękny japoński biały aniołeczek. :loveu:
Agappe Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='Asiaczek']Donya - dawaj tego new'sa! :lol: Pzdr. cierpliwości..:cool3: co sie odwlecze to nie uciecze :lol: Jussi ostatnie zdjęcie.. ah brak mi nawet słów :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Asiunia02 Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 A ten mały białek Aniołeczek (dodatkowo sliczny) to nie czasem córeczka Baruni ?? :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3:
Akitka Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Agappe napisał(a):cierpliwości..:cool3: co sie odwlecze to nie uciecze :lol: Uciec nie uciecze... A kiedy można spodziewać się informacji? :cool3:
lady_m Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Fotki z Koszalina ;) SASHIMI Sfora z Krasnego Boru - doskonala, lokata I, CWC, NDPwR, Zw.Rasy DAMARU Dolina Wiązów - obiecujaca Suki klasa mlodziezy AMAYADORI'S OSHINAI Dogutti - doskonala, lokata I BAFI Rilaf - doskonala, lokata II Akita u Izis (FCI) ZAMA - doskonala, lokata III BADZI Bieżynaki - doskonala, lokata I, NDSwR
Akitka Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Lady_M: Gratuluję kolejnego sukcesu wystawowego... :cool3:
Recommended Posts