Agappe Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 to sie ciesze Asiaczku :)) spacerk już LIPCOWY ;) trzy pupki ;) troche galopu :) Fumi poszła sobie w krzaki.. ciekawe po co??:roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Agappe Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='cropka']hmm..coś więcej o moim pręgusie :p miyamoto to domowe imię, oficjalnie to ashim thai z przydomkiem kiss me & love me ajaj a gdzie miesci się ta hodowla???:-o bo pierwszy raz słysze:roll: :oops:
Asiaczek Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='cropka']hmm..coś więcej o moim pręgusie :p miyamoto to domowe imię, oficjalnie to ashim thai z przydomkiem kiss me & love me, ma pięć miesięcy i kawał z niego łobuza, poniekąd kochanego ale jednak łobuz jak się patrzy :diabloti: ku mojej niezmiernej radości jednak powoli zmniejsza się jego pasja do demolowania domu :roll: jego wielką pasją stały się za to rowery :lol:, na zdjęciu właśnie ogląda wyścigi rowerowe w terenie i kibicuje oczywiście ;) A nie odwrotnie z oficjalnym imieniem i przydomkiem? Pzdr.
Agappe Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Asiaczek napisał(a):A nie odwrotnie z oficjalnym imieniem i przydomkiem? Pzdr. juz znalazlam :cool3: Hodowla "Kiss me & love me"(FCI). Ojciec Akuma Akairo(importowany Czechy)H-D-A utytułowany 3xCWC N.P.W.R.Matka Kazuma z Robertowej Chatki H-D-A zawsze doskonała, zawsze medalistka
Izis Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='cropka']hmm..coś więcej o moim pręgusie :p miyamoto to domowe imię, oficjalnie to ashim thai z przydomkiem kiss me & love me, ma pięć miesięcy i kawał z niego łobuza, poniekąd kochanego ale jednak łobuz jak się patrzy :diabloti: ku mojej niezmiernej radości jednak powoli zmniejsza się jego pasja do demolowania domu :roll: jego wielką pasją stały się za to rowery :lol:, na zdjęciu właśnie ogląda wyścigi rowerowe w terenie i kibicuje oczywiście ;) Witaj Kamila :-)
Agappe Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 i ostatnia część zdjęć z tego spacerku.. teraz już tylko ubiegły weekend mi został (+ maj :p) [SIZE="3"]THE END uff na dzis to koniec ;)
cropka Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Izis napisał(a):Witaj Kamila :-) Witaj Izis, jak tam maleństwo które poznałam, kiedy się spotkałyśmy? :loveu: No po prostu boski misiak był. A propos akit i orzeszków :p to już marzę o białej akicie, normalnie sama z soba nie wytrzymuję :roll: , czas zarobic na dom, żeby w razie czego mieć gdzie pomieścić owoce moich marzeń :evil_lol:
cropka Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Agappe napisał(a):juz znalazlam :cool3: Hodowla "Kiss me & love me"(FCI). Ojciec Akuma Akairo(importowany Czechy)H-D-A utytułowany 3xCWC N.P.W.R.Matka Kazuma z Robertowej Chatki H-D-A zawsze doskonała, zawsze medalistka No gratuluję szczerze dociekliwości :p hihi, mi by się nie chciało chyba szukać :roll:
Izis Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='cropka']Witaj Izis, jak tam maleństwo które poznałam, kiedy się spotkałyśmy? :loveu: No po prostu boski misiak był. A propos akit i orzeszków :p to już marzę o białej akicie, normalnie sama z soba nie wytrzymuję :roll: , czas zarobic na dom, żeby w razie czego mieć gdzie pomieścić owoce moich marzeń :evil_lol: Mała ruda od kilku dni mieszka w USA w stanie Arizona. A tam do towarzystwa ma pręgowanego akitę japońskiego troszkę starszego od niej, więc ma się z kim bawić... bo bidulka jedynaczka była :-) to zamęczała mamę i AIKO ;-) Czekam na kontakt w sprawie spaceru :-)
cropka Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='Asiaczek']A nie odwrotnie z oficjalnym imieniem i przydomkiem? Pzdr. No odwrotnie, ale mi się jakos kiss me & love me ashim thai nie podoba, więc napisałam po swojemu :razz: A zresztą dla mnie to po prostu mój kochany miyamoto :loveu:
Izis Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='cropka']No odwrotnie, ale mi się jakos kiss me & love me ashim thai nie podoba, więc napisałam po swojemu :razz: A zresztą dla mnie to po prostu mój kochany miyamoto :loveu: Kiedy Miyamoto dokładnie kończy 6 miesięcy? Bo wkrótce należałoby o jego karierze wystawowej pomyśleć ;-)
cropka Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='Izis']Mała ruda od kilku dni mieszka w USA w stanie Arizona. A tam do towarzystwa ma pręgowanego akitę japońskiego troszkę starszego od niej, więc ma się z kim bawić... bo bidulka jedynaczka była :-) to zamęczała mamę i AIKO ;-) Czekam na kontakt w sprawie spaceru :-) Pogadam z Miyamoto co myśli o sobotnim spacerze w miłym towarzystwie :p, myslę, że czas wreszcie wprowadzić plan spaceru w życie. A co do małej rudej to myślałam, że zobaczę jeszcze misiaka :-(. Te różowe łapki mnie po prostu rozbroiły:loveu:, jak poznałam swojego to był to już kawał pręgusa. 6 misięcy skończymy 16 sierpnia, no wiem, że czas pomyśleć o wystawach no i poćwiczyć trochę z maluchem...
Izis Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 cropka napisał(a):Pogadam z Miyamoto co myśli o sobotnim spacerze w miłym towarzystwie :p, myslę, że czas wreszcie wprowadzić plan spaceru w życie. A co do małej rudej to myślałam, że zobaczę jeszcze misiaka :-(. Te różowe łapki mnie po prostu rozbroiły:loveu:, jak poznałam swojego to był to już kawał pręgusa. 6 misięcy skończymy 16 sierpnia, no wiem, że czas pomyśleć o wystawach no i poćwiczyć trochę z maluchem... Szkoda ze nie kilka dni wcześniej. Załapałby się na Sopot do klasy szczeniąt. Ale co się odwlecze to nie uciecze :cool1: To czekam na kontakt :-)
cropka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Izis napisał(a):Szkoda ze nie kilka dni wcześniej. Załapałby się na Sopot do klasy szczeniąt. Ale co się odwlecze to nie uciecze :cool1: To czekam na kontakt :-) dopiero wróciłam z urlopu z podlasia :cool1:, więc nie wpadliśmy do Sopotu, choć zamierzaliśmy, następnym razem miyamoto się pokaże :cool3:
Izis Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 cropka napisał(a):dopiero wróciłam z urlopu z podlasia :cool1:, więc nie wpadliśmy do Sopotu, choć zamierzaliśmy, następnym razem miyamoto się pokaże :cool3: Sopot dopiero w sierpniu jest, wiec towarzysko jeszcze zdążysz iść. Teraz była Gdynia. Ale Miyamoto za młody jeszcze będzie bo Sopot jest chyba 12-tego jakoś tak a on później kończy 6 mies (to minimalny wiek do zgłoszenia w klasie szczeniąt)
bety Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Po serii fotek japońców kolej na amerykańce :) Psiaki i fotki Marzeny. Zewa gimnastyczka Ciekawe jak daleko jest do Szwecji? Trzeba to sprawdzić Zatroskany Anubis - Zewa nie wygłupiaj się wracaj!!!!!!!!! Marzena - nie mogłam się powstrzymać żeby nie dodać do tych fotek komentarza, mam nadzieję że się nie obrazisz :) ;) Pzdr
Iwona&Wiki Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Bety, zdjęcia z Twoim opisem nie tylko piękne, ale i niebywale urokliwe:loveu:. No i cóż Zewa - wróciła????!!!!;) :cool3: A jeszcze ten ogon!:loveu: Zewa jest niesamowita:loveu: i jak ona w ogóle zrobiła ten wykop?????!!!!:crazyeye:
bety Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 O to wszystko to trzeba zapytać Marzenę (autorkę fotek i właścicielkę Zewy i Anubisa)- ja tu tylko robię za wstawiacza fotek :user: . No ale chyba Zewa wróciła ;) bo inaczej bym tu wstawiała list gończy :czytaj: a nie fotki z próby ucieczki :scared: :evil_lol: . Pzdr
Izis Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Kapitalne te zdjęcia a opisy tylko dodają im uroku :-):multi:
Franka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Tak zdjecia piekne jak widac wykorzystaly amerykance pobyt nad morzem i kapiel w solance:evil_lol: na maksa :loveu: Pzdr.
Recommended Posts