Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trochę zdjęć postrzelonej gromadki ;)

Muniek - po wielokrotnej zmianie imion w końcu został Munkiem

Bazyli i Muniek

Tuptuś - chodzi tak głośno jakby stado koni właśnie przebiegało, dlatego został Tuptusiem

i jaśnie Pan Bazyli - chyba nie był zadowolony z sesji zdjęciowej

Posted

donya napisał(a):

poszedł spać :evil_lol:

oooo jaki kochany Bimbonik :loveu: :loveu: :loveu: chyba jednak chłopczyk był niedomiziany skoro tak leżał :roll: :evil_lol:

Posted

Hihihi, rzeczywiście jakieś to towarzystwo śpiące! Ależ cóż, to pewnie wina ciśnienia. Przy takiej pogodzie to i ja chętnie bym przytuliła się do moich kici i poszła spać. A tu, niestety, trzeba pracować...(aby potem spać!:evil_lol:).
Pzdr.

Posted

Agappe napisał(a):
oooo jaki kochany Bimbonik :loveu: :loveu: :loveu: chyba jednak chłopczyk był niedomiziany skoro tak leżał :roll: :evil_lol:

Może i niedomiziany. Koi na to niepozwala - jak zaczynam głaskać Bimbonka to zaraz przylatuje i go odpycha :evil_lol:

Posted

Agappe, jak zwykle zdjęcia cudne!!!! :loveu::loveu::loveu:

Donya, rozbrajające to Twoje śpiące towarzystwo!!! A Bimbol jest niesamowity!!! Jak on cudnie rączki sobie trzyma!!!:loveu::loveu::loveu: Bomba!!!
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Posted

zasypie Was teraz zdjęciami (mam kolejne 3 nowe spacerki a jeszcze kilka zaległych:oops: :oops: )

ale chyba zdjęć nigdy nie za wiele????:roll: :roll: :roll:

cdn

cavallo ciesze się, że zdjecia się podobają :))

Posted

Oj Daria Daria, masz Ty zdrowie i cierpliwosc do tych fotek!! :):):)
ale milo tak sobie wieczorkiem poogladc! pozdrawiam! pieski sliczne:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Oj Daria Daria, masz Ty zdrowie i cierpliwosc do tych fotek!! :):):)
ale milo tak sobie wieczorkiem poogladc! pozdrawiam! pieski sliczne:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Agappe, jeżeli o mnie chodzi, to nigdy za wiele!!!! :loveu:

Super fotki i świetnie, że psiska razem się bawią!!! :loveu:
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Posted

Donya,
Twoje kociambry bombowe, ale Bimbuś swoją pozą bije wszystko na głowę :loveu::loveu::loveu:

cropka,
o i nowy pregusek w galeri witamy Ciebie i akitkę :multi:

Agappe,

Ewcik ma racje Ty masz zdrowie kobieto z tymi fotkami, he,he spacer jakieś miesiąc temu a Ty jeszcze nas nim maltretujesz he,he :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

teraz czekamy na nowe fotki z zabaw dwóch akitowych dzieciaków

Ewcik,
mam nadzieje ,że Kirofune żyje po takiej dawce tłamtoszenia
bo Fumi poszła w kimono już w samochodzie, he,he

Posted

[quote name='ineczka']
mam nadzieje ,że Kirofune żyje po takiej dawce tłamtoszenia
bo Fumi poszła w kimono już w samochodzie, he,he

Anata też padła szybciutko.. ten upał każdego zbije z nóg.. a odnośnie zdjeć to ja mam jeszcze Anatowe zdjeca z kwietnia/maja :oops: :oops: :oops: i dla Asiaczka miałam jakies roślinki, krajobrazy, itp.. jestem "odrobine" opóźniona:oops: :oops:

Posted

[quote name='cropka']a oto moja akita :multi: wielka miość i spełnienie marzeń :p 5-cio miesięczny pies miyamoto
Ale piękne ujęcie! I następny pręgusek w Galerii...

[quote name='Agappe']Anata też padła szybciutko.. ten upał każdego zbije z nóg.. a odnośnie zdjeć to ja mam jeszcze Anatowe zdjeca z kwietnia/maja :oops: :oops: :oops: i dla Asiaczka miałam jakies roślinki, krajobrazy, itp.. jestem "odrobine" opóźniona:oops: :oops:
Ja mogę jeszcze troszkę poczekać...;)
Pzdr.

Posted

hmm..coś więcej o moim pręgusie :p
miyamoto to domowe imię, oficjalnie to ashim thai z przydomkiem kiss me & love me, ma pięć miesięcy i kawał z niego łobuza, poniekąd kochanego ale jednak łobuz jak się patrzy :diabloti: ku mojej niezmiernej radości jednak powoli zmniejsza się jego pasja do demolowania domu :roll:
jego wielką pasją stały się za to rowery :lol:, na zdjęciu właśnie ogląda wyścigi rowerowe w terenie i kibicuje oczywiście ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...