Agappe Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 nadrabiam kolejne zaległości.. zdjecia ze spacerku Fumi+Anata+Aiko sprzed miesiąca (a mam już nowe zdjęcia z tego weekendu)
donya Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Trochę zdjęć postrzelonej gromadki ;) Muniek - po wielokrotnej zmianie imion w końcu został Munkiem Bazyli i Muniek Tuptuś - chodzi tak głośno jakby stado koni właśnie przebiegało, dlatego został Tuptusiem i jaśnie Pan Bazyli - chyba nie był zadowolony z sesji zdjęciowej
donya Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Dzisiejszy dzień był jakiś śpiący Najpierw Tuptuś spał sam Potem spał wraz z Muńkiem
donya Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Nawet Bimbo po demolce domu ... poszedł spać :evil_lol:
Agappe Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 donya napisał(a): poszedł spać :evil_lol: oooo jaki kochany Bimbonik :loveu: :loveu: :loveu: chyba jednak chłopczyk był niedomiziany skoro tak leżał :roll: :evil_lol:
Asiaczek Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Hihihi, rzeczywiście jakieś to towarzystwo śpiące! Ależ cóż, to pewnie wina ciśnienia. Przy takiej pogodzie to i ja chętnie bym przytuliła się do moich kici i poszła spać. A tu, niestety, trzeba pracować...(aby potem spać!:evil_lol:). Pzdr.
donya Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Agappe napisał(a):oooo jaki kochany Bimbonik :loveu: :loveu: :loveu: chyba jednak chłopczyk był niedomiziany skoro tak leżał :roll: :evil_lol: Może i niedomiziany. Koi na to niepozwala - jak zaczynam głaskać Bimbonka to zaraz przylatuje i go odpycha :evil_lol:
Asiunia02 Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 donya napisał(a): poszedł spać :evil_lol: Zdjęcie fantastyczne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cavallo Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Agappe, jak zwykle zdjęcia cudne!!!! :loveu::loveu::loveu: Donya, rozbrajające to Twoje śpiące towarzystwo!!! A Bimbol jest niesamowity!!! Jak on cudnie rączki sobie trzyma!!!:loveu::loveu::loveu: Bomba!!! Pozdrawiam, Agata&Alpa
cropka Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 a oto moja akita :multi: wielka miość i spełnienie marzeń :p 5-cio miesięczny pies miyamoto
Agappe Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 zasypie Was teraz zdjęciami (mam kolejne 3 nowe spacerki a jeszcze kilka zaległych:oops: :oops: ) ale chyba zdjęć nigdy nie za wiele????:roll: :roll: :roll: cdn cavallo ciesze się, że zdjecia się podobają :))
Agappe Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='cropka']a oto moja akita :multi: wielka miość i spełnienie marzeń :p 5-cio miesięczny pies miyamoto http://th.interia.pl/10,g04c8a9ae2251393/i497519.jpg Witam nowego akitomania!!!!!!!! maluszek śliczny!!! :)) a może coś wiecej powiesz nam o Miyamoto??
ewcik Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Oj Daria Daria, masz Ty zdrowie i cierpliwosc do tych fotek!! :):):) ale milo tak sobie wieczorkiem poogladc! pozdrawiam! pieski sliczne:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
ewcik Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Oj Daria Daria, masz Ty zdrowie i cierpliwosc do tych fotek!! :):):) ale milo tak sobie wieczorkiem poogladc! pozdrawiam! pieski sliczne:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
cavallo Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Agappe, jeżeli o mnie chodzi, to nigdy za wiele!!!! :loveu: Super fotki i świetnie, że psiska razem się bawią!!! :loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa
ineczka Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Donya, Twoje kociambry bombowe, ale Bimbuś swoją pozą bije wszystko na głowę :loveu::loveu::loveu: cropka, o i nowy pregusek w galeri witamy Ciebie i akitkę :multi: Agappe, Ewcik ma racje Ty masz zdrowie kobieto z tymi fotkami, he,he spacer jakieś miesiąc temu a Ty jeszcze nas nim maltretujesz he,he :evil_lol::evil_lol::evil_lol: teraz czekamy na nowe fotki z zabaw dwóch akitowych dzieciaków Ewcik, mam nadzieje ,że Kirofune żyje po takiej dawce tłamtoszenia bo Fumi poszła w kimono już w samochodzie, he,he
Agappe Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='ineczka'] mam nadzieje ,że Kirofune żyje po takiej dawce tłamtoszenia bo Fumi poszła w kimono już w samochodzie, he,he Anata też padła szybciutko.. ten upał każdego zbije z nóg.. a odnośnie zdjeć to ja mam jeszcze Anatowe zdjeca z kwietnia/maja :oops: :oops: :oops: i dla Asiaczka miałam jakies roślinki, krajobrazy, itp.. jestem "odrobine" opóźniona:oops: :oops:
Agappe Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 no to zdjęć ciąg dalszy.. mała Anatowa przedwystawowa wstawka ;)
Asiaczek Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='cropka']a oto moja akita :multi: wielka miość i spełnienie marzeń :p 5-cio miesięczny pies miyamoto Ale piękne ujęcie! I następny pręgusek w Galerii... [quote name='Agappe']Anata też padła szybciutko.. ten upał każdego zbije z nóg.. a odnośnie zdjeć to ja mam jeszcze Anatowe zdjeca z kwietnia/maja :oops: :oops: :oops: i dla Asiaczka miałam jakies roślinki, krajobrazy, itp.. jestem "odrobine" opóźniona:oops: :oops: Ja mogę jeszcze troszkę poczekać...;) Pzdr.
cropka Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 hmm..coś więcej o moim pręgusie :p miyamoto to domowe imię, oficjalnie to ashim thai z przydomkiem kiss me & love me, ma pięć miesięcy i kawał z niego łobuza, poniekąd kochanego ale jednak łobuz jak się patrzy :diabloti: ku mojej niezmiernej radości jednak powoli zmniejsza się jego pasja do demolowania domu :roll: jego wielką pasją stały się za to rowery :lol:, na zdjęciu właśnie ogląda wyścigi rowerowe w terenie i kibicuje oczywiście ;)
Recommended Posts