Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Stitch']Sorki za Jakosc :)

Keiko ma rewelacyjne podejscie do kotow ...uwielbia sie z nimi bawic :)

Jesoooo, nie mogę! Sunia i kocią teoletą też się zajmuje...Kochany Rudzielec...
pzdr.

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To male rude mi sie strrasznie podoba :loveu:

Jak ja bym chciala zeby Mandor sie tak ladnie z kotem umial bawic :shake: ale nie, ich zabawy polegaja na tym, ze pies lata jak szalony dookola, a kot umiera ze strachu :mad:

Krzywe lapy i chudy lysy tylek Mandora :cool3:

W calej swojej psiej okazałości (dla mnie to on tu jak lama wygląda :lol:)

To troche starsze zdjecie, bo M. jeszcze w majteczkach, ale... tak sie nasz pies stołuje :diabloti:

I nasz kocita :loveu:

I jeszcze raz ruda paskuda:

RTG za tydzień. W naszej nowej lecznicy jest remont, a w starej jak zrobili Mandorowi zdjecie bioder, to mogloby ono startowac w konkursie na najgorzej ulozonego do rentgena psa w historii, a jakiekolwiek przeklamanie teraz to by byla tragedia. Niezaleznie od tego, czy sie dobrze wszystko zroslo czy tez nie - bo tego nikt mi "na oko" nie powie, a juz na pewno nie ja sama - roznice w sposobie poruszania widac, i to duza.

Posted

[quote name='Aville']I jeszcze raz ruda paskuda:

trzymamy kciuki za ślicznego niedźwiadka!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

po raz pierwszy na tym zdjeciu zobaczyłam w Mandroku "dorosłego" psa.. jakoś na chwile utracił swoją szczeniecość :lol: :lol:

Posted

Cieszę się ogromnie, że Mandorek wraca do zdrowia!!! :loveu:

Agappe, sesja Małej Rudej świetna! :loveu::loveu::loveu:
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Posted

[quote name='Agappe']po raz pierwszy na tym zdjeciu zobaczyłam w Mandroku "dorosłego" psa.. jakoś na chwile utracił swoją szczeniecość :lol: :lol:Taak? :diabloti:

:lol: :loveu:

Mandor znalazł nową rozrywkę - włamuje się do sąsiadów i zżera im czereśnie z drzew :evil_lol:

Posted

Aville napisał(a):

Mandor znalazł nową rozrywkę - włamuje się do sąsiadów i zżera im czereśnie z drzew :evil_lol:

Moja niezyjąca już sznaucerka olbrzymka zjadałą jabłka wiszące nisko na drzewie lub spady. I to niestety przyczyniło się do jej wcześniejszego poznania, jak to jest za TM...:placz:
Pzdr.

Posted

[quote name='Agappe']

Te zdjęcia mi się bardzo podobają... :loveu: Raz Aiko zjada Fumi, a raz Fumi Aiko. :p

[quote name='Stitch']Keiko ma rewelacyjne podejscie do kotow ...uwielbia sie z nimi bawic :)

Jakie czułości... :loveu: Niesamowite. :cool3:

[quote name='Aville']

W calej swojej psiej okazałości (dla mnie to on tu jak lama wygląda :lol:)

I jeszcze raz ruda paskuda:

Śliczny Mandorek, ma taką chustkę jak Ambra... :cool3:

Posted

witamy serdecznie znów po dłuższej przerwie.

wszystkim dziękujemy za miłe słowa na temat Naszego Fumiczka :loveu:

co do zdjęć to fajnie zajrzeć na galerię, a tu tyle Aikowo- Fumikowych fotek - dzięki Daria

Mandorek co by nie powiedzie to kawał psiska z niego, my również cieszymy się, że miś wraca do formy!!!!

Posted

ciesze się, że zdjęcia się podobają :) zaraz postaram się o nastepne ;)

Ineczka przyszło to co miało przyjść.. dziekuje :)) śliczne :loveu::loveu:

Posted

Trwalo to lata ale wreszcie sie udalo...

Akita u Izis (FCI) BUSHI

Akita u Izis (FCI) YORITO

AMAYADORI'S OSHINAI Dogutti

KAYO GO Yamamoto

Porownanie. Na gornym zdjeciu od lewej Yorito, Oshinai oraz TATEMITSU GO Dogutti

Posted

[quote name='lady_m']

Porownanie. Na gornym zdjeciu od lewej Yorito, Oshinai oraz TATEMITSU GO Dogutti
jak ładnie trzykolorowo ;) :loveu: :loveu:
Gratuluje jeszcze raz!!

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jak dla mnie Fumiko to po prostu Pluszak!:loveu:Cały czas zadaję sobie pytanie, czy on abyu nie :evil_lol:sztuczny...?
Pzdr.

Fumiko??? hmm o jakim psiaczku mówisz?? jeśli o rudasku Ineczki to Fumi jest dziewczynką :evil_lol: :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...