Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aville']Tak odsypialiśmy razem z Mandorem upały :D To takie zielone w lewym górnym rogu zdjęcia to psie legowisko :diabloti:

A teraz Mandor je spóźnioną kolację nie ruszając się nawet z łóżka :cool3: Rozleniwiła się bestia potwornie ostatnio ;)

Cudne zdjęcie :loveu: :loveu: :loveu:
A w związku z upałami - nasz kot Bazyli dzisiaj trafił pod nożyczki :diabloti: Śmiertelnie sie obraził na nas - siedzi teraz przodem do sciany i udaje, że coś szalenie interesujacego w niej widzi - kompletnie głuchy na nasze wołanie :evil_lol:

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pańcia jest permanentnie zmęczona pilnowaniem tej włochatej paskudy :diabloti: A tak w ogóle, to korzystam z wakacji :D

Mój kot dla odmiany "trafił pod grzebień", co w jego stanie skołtunienia (tak to jest jak przez cały czas przebywa na dworze i trzeba go siłą ściągać na noc do domu :shake:) jest praktycznie równoznaczne z użyciem nożyczek ;) Też nie mogę powiedzieć, żeby był jakoś specjalnie zadowolony :evil_lol:

Posted

[quote name='weihaiwej']Aville, super zdjęcie!

Biedne koty, tak naruszać ich dobra osobiste :evil_lol:[/quote]

Ja dziś naruszyłam dobra osobiste Ambry (czytaj: brud) i wyczyściłam jej uszy.... :evil_lol: O dziwo aż tak bardzo się nie obraziła... Ale gdybym jeszcze teraz ją wykąpała, to już w ogóle chyba byłabym dla Ambry skreślona. :diabloti:

Posted

[quote name='Aville']Tak odsypialiśmy razem z Mandorem upały :D To takie zielone w lewym górnym rogu zdjęcia to psie legowisko :diabloti:

A teraz Mandor je spóźnioną kolację nie ruszając się nawet z łóżka :cool3: Rozleniwiła się bestia potwornie ostatnio ;)
cudowne!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
kapitalne ujęcie!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

witam,
dawno mnie tu nie było... o tym za chwilę ;)
z wielką przyjemnością obejrzałam dawno nieodwiedzaną galerię, wszystkie fotki, jak zawsze boskie!!!

my również przyłączamy się do trzymania kciuków za kosmatego Mandorka!!!!

a teraz parę słów na temat tak długiej nieobecności na forum.. hm.. myślę ze fotki dużo wyjaśnią ;)

przedstawiam Wam małą rudą małpę:

za chwilę ciąg dalszy

Posted

[quote name='ineczka']

dwie dziewczyny i ich wygibasy :eviltong:

drzemka w samochodzie

Ooooooooooo widzę, że dziewczynki się dogadały - a miałaś tyle obaw. Jak poszło przy pierwszym spotkaniu? Słodki maluszek z tego rudzielca.
Pzdr

Posted

witaj bety,
co do dziewczyn to bywa różnie.... mała jest strasznym harpaganem i w wieku 8 tygodni ustawiała mi dorosłego bordera :roll:
3 tygodnie, bo tyle jest już z nami, dała nam nieźle popalić!!!!
Aiko przy niej to anioł!!!! przy pierwszej suczce nie było prawie żadnych problemów, a przy tej małej, to nie wiem w co mam ręce włożyć!!! Trudne dziecko!!! Szatan w pełnym znaczeniu tego słowa!!!
Niestety dziewczyny wymagają ciężkiej pracy.
Aiko czasami bezsensu pokazuje małej za mocno ze ja tu rządzę, a małą wcale nie daje sobie w kaszę dmuchać... te zabawy na zdjęciach owszem są i to bardzo często, jednak muszą byc non stop kontrolowane.

Posted

Cudny Rudzielec!!! :loveu::loveu::loveu: Wygląda na taką słodziutką i grzeczniutką....:diabloti:
Aville, super fotka! Zgrana z Was para...
Agappe, no super te Twoje słoneczka!
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Posted

[quote name='ineczka']witaj bety,
co do dziewczyn to bywa różnie.... mała jest strasznym harpaganem i w wieku 8 tygodni ustawiała mi dorosłego bordera :roll:
Aiko przy niej to anioł!!!! przy pierwszej suczce nie było prawie żadnych problemów, a przy tej małej, to nie wiem w co mam ręce włożyć!!! Trudne dziecko!!! Szatan w pełnym znaczeniu tego słowa!!!
Aiko czasami bezsensu pokazuje małej za mocno ze ja tu rządzę, a małą wcale nie daje sobie w kaszę dmuchać... te zabawy na zdjęciach owszem są i to bardzo często, jednak muszą byc non stop kontrolowane.

Hi hi hi jakbym czytała swoje słowa - Inari to też był niepokorny diabełek :diabloti: starający się zdominować Gabiśkę. Czasem to wygladało niesamowicie, ale jak widać teraz panuje pełna zgoda. Myślę, że u Ciebie też tak będzie - no ale swoje musisz pocierpieć :evil_lol: nie ma tak lekko :p ;)
Pzdr

Posted

A to zdjecia braciszka AIKO (Akita u Izis FCI YOKO) Akita u Izis FCI YORITO z międzynarodowej Szczecinie - CWC i Res-CACIB u sędziny Janiki Steinbock (ISR)

ZDJĘCIE

hehe Dzieki Daria juz poprawiam.

Posted

Izis zaraz Cie mod pogoni (o ile taki znowu powrócił do naszego działu:roll: ), że za duże zdjecie.. zdjecie powinno miec max 500x500 pikseli inaczej jak już mod je zauważy zmieni je na link :shake: :shake:

Posted

[quote name='Agappe']tak bawią się moje Słoneczka ;)

Super zdjątka... :cool3: A czy Anata myje Twojemu mężczyźnie głowę? ;)

[quote name='ineczka']witam,
dawno mnie tu nie było... o tym za chwilę ;)
(...)
a teraz parę słów na temat tak długiej nieobecności na forum.. hm.. myślę ze fotki dużo wyjaśnią ;)

Zdjęcia bezwzględnie cudowne... Mała "Małpa" urocza. :loveu: Fajnie, że zdecydowaliście się na drugą akitkę :cool3:, ale czemu nie na faceta? ;)

[quote name='ineczka']witaj bety,

No raz szczeniaka mieliście akitę, ale tak jakbyście mieli aniołka, to teraz musicie odpracować swoje... :cool3:

[quote name='Agappe']jako, że Paulina już przestawiła małą dziewczynkę wstawie filmik z zabaw trzech akicich panienek: Anaty, Aiko i małej Fumi :)

miłego oglądania :)

http://www.youtube.com/watch?v=vfHWeaWFSi8

zdjęć również mam sporo, ale to dopiero za kiiiilka dni

Fajnie się 3 kitki bawią... :loveu:

Posted

[quote name='Akitka']Zdjęcia bezwzględnie cudowne... Mała "Małpa" urocza. :loveu: Fajnie, że zdecydowaliście się na drugą akitkę :cool3:, ale czemu nie na faceta? ;)
[/QUOTE]
rozumiem, że mówisz o facecie psie? ;> :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Agappe']Izis zaraz Cie mod pogoni (o ile taki znowu powrócił do naszego działu:roll: ), że za duże zdjecie.. zdjecie powinno miec max 500x500 pikseli inaczej jak już mod je zauważy zmieni je na link :shake: :shake:

A wrócił, wrócił - a raczej wydelegowano dwóch nowych modów. :cool3:
Pzdr

Posted

[quote name='Akitka']

o raz szczeniaka mieliście akitę, ale tak jakbyście mieli aniołka, to teraz musicie odpracować swoje... :cool3:

[/quote]

No mieli mieli aniołka. Mała była najgrzeczniejsza z całego miotu ;-)

Posted

[quote name='bety']A wrócił, wrócił - a raczej wydelegowano dwóch nowych modów. :cool3:
Pzdr

No już się poprawiłam. Mam nadzieję iż zdjęcie YORITO w dozwolonej wielkości nie zniknie jakimś cudem znów zamieniając się w link ;-)

Takie moze byc?
A więc raz jeszcze brat AIKO, czyli Akita u Izis FCI YORITO :-)
zwycięzca klasy otwartej w Szczecinie :-)

Posted

[quote name='bety']A wrócił, wrócił - a raczej wydelegowano dwóch nowych modów. :cool3:
Pzdr[/QUOTE]

ktrebor pierwszy a kto jeszcze??? :> i gdzie w ogóle sa takie informacje???

aaa już widze / post nieaktualny - można usunąć ;):oops: :oops:

Posted

[quote name='ineczka']z ulubionym misiem:

Aleeeeee, jaaaaaki Krasnoludek:loveu: :loveu: :loveu:
Śliczniutki i taaaki uszasty:loveu: :loveu: :loveu:

Ineczko, a to niespodzianka! :eviltong:
No niesamowite, skąd ten pomysł na malutkie Akiciątko!!!!
Ale ta Fumi to skąd? Kto to? Bo :niewiem: :niewiem: :niewiem:

Posted

[quote name='Aville']

Nic się nie rozleniwiła, przecież gołym okiem widać,
że Misiak dosłownie padł na paszczę!!!;) :cool3: :lol: :loveu:
Oj, Aville, Aville! :shake: ;)

Cześć Izis! :-)

Posted

a więc od początku:

Akitko,
dlaczego nie pies? hm... bo my lubimy wyzwania, he,he a tak serio, byłam świadoma mogących pojawić się problemów w związku z dwoma sukami w domu, ale znając charakter naszej Lali czyt. Aiko, mamy nadzieje, że jakoś damy sobie radę, pomimo, że Fumi jest bardzo charakterną małolatą.
Izis, bardzo fajna fotka naszego braciszka.:loveu:
Agappe,
to ja nie wiedziałam, że Ty filmik kręciłaś :eviltong: bardzo fajny tylko szkoda ze taki krótki.
he,he widzę, że czekałaś na moje przyzwolenie na publikacje spacerowych fotek:eviltong:
czekamy na fotorelację
Iwonko, jak sama widzisz jakoś nie bardzo mi się spieszyło do przedstawienia drugiej gałganicy, zajęło mi to ponad 3 tyg ;)
no więc oficjalnie przedstawiam przyszywaną siostrę naszej Lali
Fumi przyjechała z Niemiec a jej pełne imię, to:
SHITSUKO FUMI of Amayadori ken

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...