donya Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='Aville']Tak odsypialiśmy razem z Mandorem upały :D To takie zielone w lewym górnym rogu zdjęcia to psie legowisko :diabloti: A teraz Mandor je spóźnioną kolację nie ruszając się nawet z łóżka :cool3: Rozleniwiła się bestia potwornie ostatnio ;) Cudne zdjęcie :loveu: :loveu: :loveu: A w związku z upałami - nasz kot Bazyli dzisiaj trafił pod nożyczki :diabloti: Śmiertelnie sie obraził na nas - siedzi teraz przodem do sciany i udaje, że coś szalenie interesujacego w niej widzi - kompletnie głuchy na nasze wołanie :evil_lol:
Aville Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Pańcia jest permanentnie zmęczona pilnowaniem tej włochatej paskudy :diabloti: A tak w ogóle, to korzystam z wakacji :D Mój kot dla odmiany "trafił pod grzebień", co w jego stanie skołtunienia (tak to jest jak przez cały czas przebywa na dworze i trzeba go siłą ściągać na noc do domu :shake:) jest praktycznie równoznaczne z użyciem nożyczek ;) Też nie mogę powiedzieć, żeby był jakoś specjalnie zadowolony :evil_lol:
weihaiwej Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Aville, super zdjęcie! Biedne koty, tak naruszać ich dobra osobiste :evil_lol:
Akitka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='weihaiwej']Aville, super zdjęcie! Biedne koty, tak naruszać ich dobra osobiste :evil_lol:[/quote] Ja dziś naruszyłam dobra osobiste Ambry (czytaj: brud) i wyczyściłam jej uszy.... :evil_lol: O dziwo aż tak bardzo się nie obraziła... Ale gdybym jeszcze teraz ją wykąpała, to już w ogóle chyba byłabym dla Ambry skreślona. :diabloti:
Agappe Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Aville']Tak odsypialiśmy razem z Mandorem upały :D To takie zielone w lewym górnym rogu zdjęcia to psie legowisko :diabloti: A teraz Mandor je spóźnioną kolację nie ruszając się nawet z łóżka :cool3: Rozleniwiła się bestia potwornie ostatnio ;) cudowne!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: kapitalne ujęcie!!!!!!!!!!!!!!!
ineczka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 witam, dawno mnie tu nie było... o tym za chwilę ;) z wielką przyjemnością obejrzałam dawno nieodwiedzaną galerię, wszystkie fotki, jak zawsze boskie!!! my również przyłączamy się do trzymania kciuków za kosmatego Mandorka!!!! a teraz parę słów na temat tak długiej nieobecności na forum.. hm.. myślę ze fotki dużo wyjaśnią ;) przedstawiam Wam małą rudą małpę: za chwilę ciąg dalszy
ineczka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 a tu w podróży, ze swoją starszą siostrą Aiko: z ulubionym misiem: po całym dniu szaleństw chwila na odpoczynek:
ineczka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 dwie dziewczyny i ich wygibasy :eviltong: samotny 'rudy żagiel' na plaży :eviltong: ulubiona pozycja do spania drzemka w samochodzie
bety Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='ineczka'] dwie dziewczyny i ich wygibasy :eviltong: drzemka w samochodzie Ooooooooooo widzę, że dziewczynki się dogadały - a miałaś tyle obaw. Jak poszło przy pierwszym spotkaniu? Słodki maluszek z tego rudzielca. Pzdr
ineczka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 witaj bety, co do dziewczyn to bywa różnie.... mała jest strasznym harpaganem i w wieku 8 tygodni ustawiała mi dorosłego bordera :roll: 3 tygodnie, bo tyle jest już z nami, dała nam nieźle popalić!!!! Aiko przy niej to anioł!!!! przy pierwszej suczce nie było prawie żadnych problemów, a przy tej małej, to nie wiem w co mam ręce włożyć!!! Trudne dziecko!!! Szatan w pełnym znaczeniu tego słowa!!! Niestety dziewczyny wymagają ciężkiej pracy. Aiko czasami bezsensu pokazuje małej za mocno ze ja tu rządzę, a małą wcale nie daje sobie w kaszę dmuchać... te zabawy na zdjęciach owszem są i to bardzo często, jednak muszą byc non stop kontrolowane.
cavallo Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Cudny Rudzielec!!! :loveu::loveu::loveu: Wygląda na taką słodziutką i grzeczniutką....:diabloti: Aville, super fotka! Zgrana z Was para... Agappe, no super te Twoje słoneczka! Pozdrawiam, Agata&Alpa
bety Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='ineczka']witaj bety, co do dziewczyn to bywa różnie.... mała jest strasznym harpaganem i w wieku 8 tygodni ustawiała mi dorosłego bordera :roll: 3 tygodnie, bo tyle jest już z nami, dała nam nieźle popalić!!!! Aiko przy niej to anioł!!!! przy pierwszej suczce nie było prawie żadnych problemów, a przy tej małej, to nie wiem w co mam ręce włożyć!!! Trudne dziecko!!! Szatan w pełnym znaczeniu tego słowa!!! Niestety dziewczyny wymagają ciężkiej pracy. Aiko czasami bezsensu pokazuje małej za mocno ze ja tu rządzę, a małą wcale nie daje sobie w kaszę dmuchać... te zabawy na zdjęciach owszem są i to bardzo często, jednak muszą byc non stop kontrolowane. Hi hi hi jakbym czytała swoje słowa - Inari to też był niepokorny diabełek :diabloti: starający się zdominować Gabiśkę. Czasem to wygladało niesamowicie, ale jak widać teraz panuje pełna zgoda. Myślę, że u Ciebie też tak będzie - no ale swoje musisz pocierpieć :evil_lol: nie ma tak lekko :p ;) Pzdr
Agappe Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 jako, że Paulina już przestawiła małą dziewczynkę wstawie filmik z zabaw trzech akicich panienek: Anaty, Aiko i małej Fumi :) miłego oglądania :) http://www.youtube.com/watch?v=vfHWeaWFSi8 zdjęć również mam sporo, ale to dopiero za kiiiilka dni
Izis Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 A to zdjecia braciszka AIKO (Akita u Izis FCI YOKO) Akita u Izis FCI YORITO z międzynarodowej Szczecinie - CWC i Res-CACIB u sędziny Janiki Steinbock (ISR) ZDJĘCIE hehe Dzieki Daria juz poprawiam.
Agappe Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Izis zaraz Cie mod pogoni (o ile taki znowu powrócił do naszego działu:roll: ), że za duże zdjecie.. zdjecie powinno miec max 500x500 pikseli inaczej jak już mod je zauważy zmieni je na link :shake: :shake:
Akitka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Agappe']tak bawią się moje Słoneczka ;) Super zdjątka... :cool3: A czy Anata myje Twojemu mężczyźnie głowę? ;) [quote name='ineczka']witam, dawno mnie tu nie było... o tym za chwilę ;) (...) a teraz parę słów na temat tak długiej nieobecności na forum.. hm.. myślę ze fotki dużo wyjaśnią ;) Zdjęcia bezwzględnie cudowne... Mała "Małpa" urocza. :loveu: Fajnie, że zdecydowaliście się na drugą akitkę :cool3:, ale czemu nie na faceta? ;) [quote name='ineczka']witaj bety, co do dziewczyn to bywa różnie.... mała jest strasznym harpaganem i w wieku 8 tygodni ustawiała mi dorosłego bordera :roll: 3 tygodnie, bo tyle jest już z nami, dała nam nieźle popalić!!!! Aiko przy niej to anioł!!!! przy pierwszej suczce nie było prawie żadnych problemów, a przy tej małej, to nie wiem w co mam ręce włożyć!!! Trudne dziecko!!! Szatan w pełnym znaczeniu tego słowa!!! Niestety dziewczyny wymagają ciężkiej pracy. Aiko czasami bezsensu pokazuje małej za mocno ze ja tu rządzę, a małą wcale nie daje sobie w kaszę dmuchać... te zabawy na zdjęciach owszem są i to bardzo często, jednak muszą byc non stop kontrolowane. No raz szczeniaka mieliście akitę, ale tak jakbyście mieli aniołka, to teraz musicie odpracować swoje... :cool3: [quote name='Agappe']jako, że Paulina już przestawiła małą dziewczynkę wstawie filmik z zabaw trzech akicich panienek: Anaty, Aiko i małej Fumi :) miłego oglądania :) http://www.youtube.com/watch?v=vfHWeaWFSi8 zdjęć również mam sporo, ale to dopiero za kiiiilka dni Fajnie się 3 kitki bawią... :loveu:
Agappe Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Akitka']Zdjęcia bezwzględnie cudowne... Mała "Małpa" urocza. :loveu: Fajnie, że zdecydowaliście się na drugą akitkę :cool3:, ale czemu nie na faceta? ;) [/QUOTE] rozumiem, że mówisz o facecie psie? ;> :evil_lol: :evil_lol:
bety Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Agappe']Izis zaraz Cie mod pogoni (o ile taki znowu powrócił do naszego działu:roll: ), że za duże zdjecie.. zdjecie powinno miec max 500x500 pikseli inaczej jak już mod je zauważy zmieni je na link :shake: :shake: A wrócił, wrócił - a raczej wydelegowano dwóch nowych modów. :cool3: Pzdr
Izis Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Akitka'] o raz szczeniaka mieliście akitę, ale tak jakbyście mieli aniołka, to teraz musicie odpracować swoje... :cool3: [/quote] No mieli mieli aniołka. Mała była najgrzeczniejsza z całego miotu ;-)
Izis Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='bety']A wrócił, wrócił - a raczej wydelegowano dwóch nowych modów. :cool3: Pzdr No już się poprawiłam. Mam nadzieję iż zdjęcie YORITO w dozwolonej wielkości nie zniknie jakimś cudem znów zamieniając się w link ;-) Takie moze byc? A więc raz jeszcze brat AIKO, czyli Akita u Izis FCI YORITO :-) zwycięzca klasy otwartej w Szczecinie :-)
Agappe Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='bety']A wrócił, wrócił - a raczej wydelegowano dwóch nowych modów. :cool3: Pzdr[/QUOTE] ktrebor pierwszy a kto jeszcze??? :> i gdzie w ogóle sa takie informacje??? aaa już widze / post nieaktualny - można usunąć ;):oops: :oops:
Iwona&Wiki Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='ineczka']z ulubionym misiem: Aleeeeee, jaaaaaki Krasnoludek:loveu: :loveu: :loveu: Śliczniutki i taaaki uszasty:loveu: :loveu: :loveu: Ineczko, a to niespodzianka! :eviltong: No niesamowite, skąd ten pomysł na malutkie Akiciątko!!!! Ale ta Fumi to skąd? Kto to? Bo :niewiem: :niewiem: :niewiem:
Iwona&Wiki Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Aville'] A teraz Mandor je spóźnioną kolację nie ruszając się nawet z łóżka :cool3: Rozleniwiła się bestia potwornie ostatnio ;) Nic się nie rozleniwiła, przecież gołym okiem widać, że Misiak dosłownie padł na paszczę!!!;) :cool3: :lol: :loveu: Oj, Aville, Aville! :shake: ;) Cześć Izis! :-)
ineczka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 a więc od początku: Akitko, dlaczego nie pies? hm... bo my lubimy wyzwania, he,he a tak serio, byłam świadoma mogących pojawić się problemów w związku z dwoma sukami w domu, ale znając charakter naszej Lali czyt. Aiko, mamy nadzieje, że jakoś damy sobie radę, pomimo, że Fumi jest bardzo charakterną małolatą. Izis, bardzo fajna fotka naszego braciszka.:loveu: Agappe, to ja nie wiedziałam, że Ty filmik kręciłaś :eviltong: bardzo fajny tylko szkoda ze taki krótki. he,he widzę, że czekałaś na moje przyzwolenie na publikacje spacerowych fotek:eviltong: czekamy na fotorelację Iwonko, jak sama widzisz jakoś nie bardzo mi się spieszyło do przedstawienia drugiej gałganicy, zajęło mi to ponad 3 tyg ;) no więc oficjalnie przedstawiam przyszywaną siostrę naszej Lali Fumi przyjechała z Niemiec a jej pełne imię, to: SHITSUKO FUMI of Amayadori ken
Recommended Posts