bety Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Ja tak trochę nie w akicim temacie. Nie wiem czy zauważyliście - ale straciliśmy moderatora w naszym dziale. Wogóle przez ostatnie dni nastąpiły rewolucyjne zmiany na Dogomanii - zniknął dział Administracja, a kilku moderatorów straciło "posady", nasz dział także zmienił się pod względem zawartości i nazwy. Z tego co się doczytałam od 12 czerwca mają być przeprowadzane jakieś prace na dogo - więc pewnie znowu nie będzie można się tu dostać. Ciekawe co nowego przyniosą nam te zmiany?????????? Pozdrawiam
Agappe Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Kasia&Wojtek napisał(a): bardzo poważna mała obywatelka kito :loveu::loveu::loveu::loveu: a co to za śliczna nowa obywaletlka??? :roll: :roll: :loveu: :loveu:
Kasia&Wojtek Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 kitunia to cudeńko z halnego wzgórza :loveu::loveu::loveu: niestety nie udało nam się jej porwać :placz::placz::placz::placz: jola się nie dała :eviltong::eviltong::eviltong:
Asiaczek Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Ależ Kito powazna, pomyślałby kto, że to prawda... Pzdr.
cavallo Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Rozkładają mnie takie maluchy, śliczna!:loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa
ewcik Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 cavallo napisał(a):Rozkładają mnie takie maluchy, śliczna!:loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa sliczna??!! ona jest cudowna!!!:loveu: :loveu: :loveu: moje nowe malenstwo tez juz pewnie tak wyglada i tez z halnego! ... oby do 20stego :):):)
Iwona&Wiki Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='Kasia&Wojtek'] Racja - malutka i śliczna i cudowna:loveu: :loveu: :loveu: Ale coraz więcej tu tych, którzy COŚ odliczają!:evil_lol: Aville, a Wam to chyba tylko 4 dni:razz:! Mam nadzieję, że nic nie wydłużyło się?!:cool3: Jak tam Misiaczak?
Akitka Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 ewcik napisał(a):sliczna??!! ona jest cudowna!!!:loveu: :loveu: :loveu: moje nowe malenstwo tez juz pewnie tak wyglada i tez z halnego! ... oby do 20stego :):):) Pamiętam, jak rok temu tak sobie odliczałam... A tu już rok minął. ;) Z tym, że Ambra przybyła do mnie 12 czerwca. :cool3: Iwona&Wiki napisał(a): Jak tam Misiaczak? No właśnie... Jak tam Mandorek? :cool3:
Aville Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Widzę, że halniaczków nam przybywa wśród forumowiczów :)[quote name='Akitka']No właśnie... Jak tam Mandorek? :cool3:[quote name='Iwona&Wiki']Aville, a Wam to chyba tylko 4 dni:razz:! Mam nadzieję, że nic nie wydłużyło się?!:cool3: Jak tam Misiaczak? Miło że ktoś o nas pamięta ;) [nieaktualne]
bety Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Jak to dobrze, że Mandorek ma się lepiej i że humorek mu dopisuje. :multi: :multi: :multi: Eeeeeeeeee to na pewno wszystko będzie dobrze na kontroli - trzymamy wszystkie łapy i ręce jakie mamy za Misia. :lol: :lol: :lol: Pzdr
Akitka Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 :kciuki: za Mandorka!!! Z niego taki przytulasty Miś, mówisz? :loveu: A Ambra to jest taka jak ona chce to przyjdzie i niby przypadkiem się przytuli. :p Ale jak przyjdę i się przytulę, to ma minę pt. "no już... skończ z tymi czułościami. Jeszcze ktoś zobaczy..." :evil_lol:
Aville Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Jak dotąd jest strasznie przytulasty :) W tej chwili śpi przytulony do mnie :loveu: i co jakiś czas uderza mnie łapą żeby go pogłaskać, bo co on tak będzie leżał ;) Generalnie on jest naprawdę przekochany, dla swojej rodziny, dla wszystkich kotów, dla innych psów... tylko z obcymi ludźmi raczej się nie spoufala, delikatnie rzecz ujmując ;)
Asiaczek Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Pomyślnymi wiesciami rozpoczął mi się dzięń! Ciesze się, że i w przypadku Mandorka i kota sprawy zmierzają/zmierzyły w dobrym kierunku. Miłego dnia! Pzdr.
weihaiwej Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Co dwie akity... :lol: Co tam masz...? Wspólny odpoczynek :) Moja Księżniczka :loveu:
weihaiwej Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Asiaczek napisał(a):Fotki jakby do konkursu...:loveu: Pzdr. Ty Asiaczku masz zdolność wypatrywania takich fotek, więc kto wie... :eviltong:
Asiaczek Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Haha, już kilku osobom (nie tylko z Waszego forum) to przepowiedziałam... Mnie najbardziej podoba się "Wspólny wypoczynek". Słodkie Brudaski!
Mori No Kodomo Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 To jeszcze podokladam fotek z tej samej wyprawy Idziecie czy nie !!! Przerwa na lyczek wody Kazali mi plywac...
Aville Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Ostatnie zdjęcie jest przecudne :D jaka minka :loveu: A Iru ma fantastyczne szeleczki, tak swoją drogą :) Mandor niedługo będzie musiał się porządnie wziąć za pływanie (rehabilitacja). Oj będzie się działo :shake:
lady_m Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='Aville'] Mandor niedługo będzie musiał się porządnie wziąć za pływanie (rehabilitacja). Oj będzie się działo :shake: Taki puchaty piesek to pewno sie dlugo suszy co? ;) A rehabilitacja napewno mu dobrze pojdzie :multi:
Aville Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Z wysychaniem jakoś tragedii nie ma... gorzej że puchaty piesek się wody boi ;)
lady_m Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Aville napisał(a):gorzej że puchaty piesek się wody boi ;) Taki odwazny Mis, a wody sie boi? :crazyeye: Moze z czasem mu przejdzie, jak bedzie mial do czynienia z woda na codzien ;) Moja mala tez kapac sie nie lubi ale do stawu ostatnio sama wlazla (dwoma nogami, ale zawsze :loveu:) ;)
Aville Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Oo, sama dwie łapy wsadziła do wody? Ale masz dzielnego psa :cool3: ;) Ja żałuję że nie miałam aparatu jak w największy upał próbowałam Mandora zwodować :razz: stało niescęście na sztywnych łapach, w wodzie około 10 cm głębokości, i nie wiedziało co ma zrobić - ani na brzeg, ani dalej - tylko takie przerażenie i niesmak na pysku :lol:
lady_m Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Aville napisał(a):Oo, sama dwie łapy wsadziła do wody? Ale masz dzielnego psa :cool3: ;) No mala po raz pierwszy miala do czynienia z taka dziura pelna wody :evil_lol: Mozesz zajrzec do nas do galeryjki to zobaczysz jak to wygladalo dokladnie ;)
Akitka Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='Stitch'] Kazali mi plywac... Wszystkie zdjęcia śliczne, ale najlepsze jest to właśnie... :cool3:
Recommended Posts