Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

Ja tak trochę nie w akicim temacie. Nie wiem czy zauważyliście - ale straciliśmy moderatora w naszym dziale. Wogóle przez ostatnie dni nastąpiły rewolucyjne zmiany na Dogomanii - zniknął dział Administracja, a kilku moderatorów straciło "posady", nasz dział także zmienił się pod względem zawartości i nazwy. Z tego co się doczytałam od 12 czerwca mają być przeprowadzane jakieś prace na dogo - więc pewnie znowu nie będzie można się tu dostać. Ciekawe co nowego przyniosą nam te zmiany??????????
Pozdrawiam

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasia&Wojtek napisał(a):

bardzo poważna mała obywatelka kito :loveu::loveu::loveu::loveu:

a co to za śliczna nowa obywaletlka??? :roll: :roll: :loveu: :loveu:

Posted

kitunia to cudeńko z halnego wzgórza :loveu::loveu::loveu:
niestety nie udało nam się jej porwać :placz::placz::placz::placz: jola się nie dała :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

cavallo napisał(a):
Rozkładają mnie takie maluchy, śliczna!:loveu:
Pozdrawiam, Agata&Alpa

sliczna??!! ona jest cudowna!!!:loveu: :loveu: :loveu: moje nowe malenstwo tez juz pewnie tak wyglada i tez z halnego! ... oby do 20stego :):):)

Posted

[quote name='Kasia&Wojtek']

Racja - malutka i śliczna i cudowna:loveu: :loveu: :loveu:

Ale coraz więcej tu tych, którzy COŚ odliczają!:evil_lol:

Aville, a Wam to chyba tylko 4 dni:razz:!
Mam nadzieję, że nic nie wydłużyło się?!:cool3:
Jak tam Misiaczak?

Posted

ewcik napisał(a):
sliczna??!! ona jest cudowna!!!:loveu: :loveu: :loveu: moje nowe malenstwo tez juz pewnie tak wyglada i tez z halnego! ... oby do 20stego :):):)

Pamiętam, jak rok temu tak sobie odliczałam... A tu już rok minął. ;) Z tym, że Ambra przybyła do mnie 12 czerwca. :cool3:

Iwona&Wiki napisał(a):

Jak tam Misiaczak?

No właśnie... Jak tam Mandorek? :cool3:

Posted

Widzę, że halniaczków nam przybywa wśród forumowiczów :)[quote name='Akitka']No właśnie... Jak tam Mandorek? :cool3:[quote name='Iwona&Wiki']Aville, a Wam to chyba tylko 4 dni:razz:!
Mam nadzieję, że nic nie wydłużyło się?!:cool3:
Jak tam Misiaczak?
Miło że ktoś o nas pamięta ;)

[nieaktualne]

Posted

Jak to dobrze, że Mandorek ma się lepiej i że humorek mu dopisuje. :multi: :multi: :multi: Eeeeeeeeee to na pewno wszystko będzie dobrze na kontroli - trzymamy wszystkie łapy i ręce jakie mamy za Misia. :lol: :lol: :lol:
Pzdr

Posted

:kciuki: za Mandorka!!! Z niego taki przytulasty Miś, mówisz? :loveu: A Ambra to jest taka jak ona chce to przyjdzie i niby przypadkiem się przytuli. :p Ale jak przyjdę i się przytulę, to ma minę pt. "no już... skończ z tymi czułościami. Jeszcze ktoś zobaczy..." :evil_lol:

Posted

Jak dotąd jest strasznie przytulasty :) W tej chwili śpi przytulony do mnie :loveu: i co jakiś czas uderza mnie łapą żeby go pogłaskać, bo co on tak będzie leżał ;) Generalnie on jest naprawdę przekochany, dla swojej rodziny, dla wszystkich kotów, dla innych psów... tylko z obcymi ludźmi raczej się nie spoufala, delikatnie rzecz ujmując ;)

Posted

Pomyślnymi wiesciami rozpoczął mi się dzięń! Ciesze się, że i w przypadku Mandorka i kota sprawy zmierzają/zmierzyły w dobrym kierunku.
Miłego dnia!
Pzdr.

Posted

Ostatnie zdjęcie jest przecudne :D jaka minka :loveu:
A Iru ma fantastyczne szeleczki, tak swoją drogą :)

Mandor niedługo będzie musiał się porządnie wziąć za pływanie (rehabilitacja). Oj będzie się działo :shake:

Posted

[quote name='Aville']

Mandor niedługo będzie musiał się porządnie wziąć za pływanie (rehabilitacja). Oj będzie się działo :shake:

Taki puchaty piesek to pewno sie dlugo suszy co? ;)

A rehabilitacja napewno mu dobrze pojdzie :multi:

Posted

Aville napisał(a):
gorzej że puchaty piesek się wody boi ;)

Taki odwazny Mis, a wody sie boi? :crazyeye: Moze z czasem mu przejdzie, jak bedzie mial do czynienia z woda na codzien ;) Moja mala tez kapac sie nie lubi ale do stawu ostatnio sama wlazla (dwoma nogami, ale zawsze :loveu:) ;)

Posted

Oo, sama dwie łapy wsadziła do wody? Ale masz dzielnego psa :cool3: ;)
Ja żałuję że nie miałam aparatu jak w największy upał próbowałam Mandora zwodować :razz: stało niescęście na sztywnych łapach, w wodzie około 10 cm głębokości, i nie wiedziało co ma zrobić - ani na brzeg, ani dalej - tylko takie przerażenie i niesmak na pysku :lol:

Posted

Aville napisał(a):
Oo, sama dwie łapy wsadziła do wody? Ale masz dzielnego psa :cool3: ;)

No mala po raz pierwszy miala do czynienia z taka dziura pelna wody :evil_lol:
Mozesz zajrzec do nas do galeryjki to zobaczysz jak to wygladalo dokladnie ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...