cavallo Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Iwonko, zdjęcia urocze!!! Mam tylko pytanie, jak czesto musisz ładować bateryjki Kocie, żeby tak pieknie świeciła:eviltong: Myślę Iwonko, że i u Ciebie wreszcie wiosna zawiatała, to może jeszcze wiosenną Wiki nam pokażesz?:loveu::loveu::loveu: Ona jest niezwykłej urody Kudłaczem zakończonym rewelacyjnym pomponikiem! Proszę o foteczki.;) Pozdrawiam, Agata&Alpa
Agappe Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Iwona&Wiki']Skąd ja znam to powitanie?;) :razz: Widze Anata identycznie sie kładzie i robi taki sam ryjek:loveu:, a potem zryw i powiedzmy buziaczki:razz: przy akompaniamencie średnio powitalnych pomruków:evil_lol:! Fajnie, że nie tylko moja Niunia tak miło wita swoich znajomych.:evil_lol: Śliczne psiaki:loveu: :loveu: :loveu: A Samojedzik ma przepiękny pomponik:loveu:... hmm... jakoś dziwnie znajomy:eviltong::evil_lol:! Agappe, przepraszam za niedyskrecję. :oops2: Ale wiesz nadgryza mnie ta babska ciekawość.:oops: Ten Twój TZ, to chyba jakis taki świeżutki?:roll: Prawda? tak Ruda dokładnie tak jak opisałas wita swoich znajomych.. na szczescie własciciele już sie do tego przyzwyczaili i wiedzą, że to u niej normalne i bynajmniej nie chce zjeść swoich kolegów i koleżanek ;) miałam zdjecia wstawic, ale wypadło mi wczoraj nieoczekiwane świeto i dopiero dzis do domu wróciłam (i umieram:evil_lol: ) ... mój braciszek (kuzyn) sie zaręczył!!!!!!!!!!!!! nadal jakoś dziwnie mi z tym faktem (bo sama zupełnie nie mysle jeszcze o takich krokach i wydają mi sie jak na razie mocno abstrakcyjne ;p ) a TZ owszem dość swiezutki (niecałe 4 miesiace) i w dodatku nie Polak :lol: :lol:
Agappe Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Iwona śliczne zdjęcia Koty ;) a zdjęciowa historyjka o obrazku boska!! :loveu: :loveu:
Iwona&Wiki Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Cavallo, dzieki za miłe słowa:loveu:! No wiesz, nie wymieniałam jeszcze ani razu:shake:! Ale teraz co krok to jakaś ładowarka, więc chyba sobie kocinek sam daje radę;) :evil_lol:! Ale pomacam dokładniej diablicę!:eviltong: Oczywiście, że zdjęcia mam. I to z dzisiejszego ranka, Wstawię póxniej, bo właśnie lecę prac Dziewczynę. Agrappe, moje serdeczne gratulacje i wszystkiego najlepszego na tej Nowej Drodze! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: kwiatuszki z mojego ogródka:loveu:
cavallo Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Iwonko, kwiatuszki też są śliczne, ale poczekam na zdjęcia Kudłatej Dziewczyny.:loveu: Agappe, no, no to super, gratuluję i życzę wszystkiego najlepszego!!! A skoro TZ nie mieszka w Polsce to chyba nie jest łatwo....;) Dobrze, że masz Rudą i zawsze można jej do tego pluszowego uszka coś powiedzieć.:loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa
Agappe Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 cavallo napisał(a):Iwonko, kwiatuszki też są śliczne, ale poczekam na zdjęcia Kudłatej Dziewczyny.:loveu: Agappe, no, no to super, gratuluję i życzę wszystkiego najlepszego!!! A skoro TZ nie mieszka w Polsce to chyba nie jest łatwo....;) Dobrze, że masz Rudą i zawsze można jej do tego pluszowego uszka coś powiedzieć.:loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa ajaj.. chwila chwila, ale to nie ja sie zaręczyłam tylko mój braciszek :evil_lol: :evil_lol: ale dziekuje za zyczenia i sliczne kwiatuszki :oops: :oops: a mój TZ mieszka w Polsce.. studiuje ze mna :lol: :lol: ale że swieta były to wyjechał do rodzinki
Iwona&Wiki Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Uffff.... no i chwała Bogu!:lol: :lol: :lol: Bo to by było za wcześnie, zdecydowanie za wcześnie!;) :lol: Ale każdy TZ - to taka Nowa Droga:eviltong:, bo na pewno nie należy wspominac Poprzedniej;):evil_lol:! Więc życzenia z wielką przyjemnoscią i tym razem juz bez żadnych obaw - ponawiam, bo jak najbardziej na miejscu:lol:! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: I cieszę się, że kwiatki:loveu:! A powiedz jeszcze, by zaspokoić do końca tę moją? (naszą?) ciekawość:oops: skąd ten Twój swiezutki TZ?:loveu: Cavallo, wczoraj nie zdążyłam:oops:, ale dzis to na bank!:lol:
donya Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Iwona & Wiki - Kota suuuuper jest ;) Moje koty jak narozrabiają to wychodzą (nie uciekają tylko powoli wychodzą) z pokoju jakby nic sie nie stało - i udają, że nigdy ich tam nie było, nie one napsociły - samo spadło :evil_lol:
cavallo Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Agappe, no ja zrozumiałam, że zręczyny to u Szanownego Kuzyna, ale ja gratuluję Tobie TZ! :loveu: Iwonko, ja wciąż czekam na zdjęcia....:cool1: Pozdrawiam, Agata&Alpa
Daisunia Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 "eeej kto mi pomoże zejsć ? No co mam tu tak siedzieć?" :loveu: Kota jest de best :loveu:
Iwona&Wiki Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Daisunia napisał(a):"eeej kto mi pomoże zejsć ? Na tę Wielką z dywanu w dole, na jej miejscu bym nie liczyła!:evil_lol: :evil_lol: donya napisał(a):Moje koty jak narozrabiają to wychodzą (nie uciekają tylko powoli wychodzą) z pokoju jakby nic sie nie stało - i udają, że nigdy ich tam nie było, nie one napsociły - samo spadło :evil_lol: Dokładnie:p :lol:. I pewnie za każdym razem, kiedy własnie spsocą, to patrzą taaaakie zdziwione, jakby mówiły "Ooooooooo... spadło?!":shake: :lol: Ale oczywiście nic a nic nie są winne:evil_lol:! Wiecie, Kota rzeczywiście jest super! Dzięki!:loveu: I wydaje mi się, ze ma dwie osobowości:razz:, co generalnie bardzo mi sie podoba:lol:. Choć do nocnego jej wcielenia podchodze z duzo mniejszym entuzjazmem szczególnie o 3-ciej nad ranem:p:lol:!
Iwona&Wiki Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Widzę, Agappe ociąga się ze zdjęciami, to ja mam swoje - z wczorajszego spaceru:lol:! Cavallo, u mnie wiosna dopiero pączkuje, wiec nie wiem czy sa takie bardzo wiosenne? No fakt: niebo - niebieskie i trawka - zielona! Więc chyba wiosna:evil_lol::lol:! Ufff, tam coś jest! Hops i mam cie! TO gdzieś musi tu być!:cool3: Obwącham dokładnie - znów mi uciekło:shake:. (na szczęście:evil_lol:) Fajnie jest, lecę do pańci:multi:! I znowu lecę:cool3:! NO NIE, ileż mozna:evil_lol:!? Ktoś tam jest! Czy Pańcia tego nie widzi?:p Jest coraz bliżej i jeszcze cos do nas mówi! Stanowczo mi sie to nie podoba:evil_lol:! Idzie, czy znam ten zapach?:roll: (Czy Wasze Akitki obwą****ą? Też tak łapią, no chociaz smuzkę zapachu:evil_lol:!) I na zakończenie wiosenny pompon:evil_lol: i portrecik:evil_lol: :loveu: No moze nie było zbyt wiosennie:cool3:, ale zapewniam, że na Podlasiu to już WIOSNA:evil_lol: :loveu: :lol:!
Asiaczek Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Historyjka kocia jest super!!! I te niewinne minki!!!:lol: Pzdr.
Daisunia Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Ależ Wiki jest puchata :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
bety Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Iwona&Wiki'] Hi, hi, hi! Leśna zmiotka :evil_lol: - skąd ja to znam :roll: Puchate kuperki lepsze niż rzepy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Iwona super fotki :lol: Pzdr
cavallo Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Iwonko, zdjęcia jak zwykle przepiękne, ale cóż się dziiwć skoro model taki wdzięczny....:loveu: Bardzo mi się podobają te puchatke Akitki. Właśnie jest teraz jedna w miocie AA suczka-szczeniaczek, kudłata, czarno-biała,MIODZIO! U nas rzeczywiście wiosna w pełni, a u Ciebie Iwonko dopiero zaczyna się zielenić. Jutro wstawię kilka foteczek.:eviltong: Pozdrawiam, Agata&Alpa
bety Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 cavallo napisał(a):...Bardzo mi się podobają te puchatke Akitki. Właśnie jest teraz jedna w miocie AA suczka-szczeniaczek, kudłata, czarno-biała,MIODZIO!... Pozdrawiam, Agata&Alpa Masz na myśli tą z hodowli Jazgar - fakt fajny kudłatek, nie pierwszy w karierze hodowlanej jej tatusia. Pzdr
cavallo Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Tak, własnie o tej suni myślałam. Wie, wiem, że tam występuje gen długiego włosa i czasem w dzieciaczkach wyjdzie. Pozdrawiam, Agata&Alpa
Akitka Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Iwona&Wiki'] I na zakończenie wiosenny pompon:evil_lol: Oj jaki cudowny pomponik! :loveu:
donya Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 A teraz mniej kudłate ;) Bimbo na łakach znalazł skarb - porośniętą mchem kość potem dostał głupawki i Koisia w natarciu
cavallo Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Donya, mniej kudłaty, ale za to jaki przystojny!!! Piękne psisko z Twojego Chłopaka!:loveu::loveu::loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa
Asiaczek Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='donya']A teraz mniej kudłate ;) Bimbo na łakach znalazł skarb - porośniętą mchem kość potem dostał głupawki i Koisia w natarciu Hehehe, ale atrakcja!!! Moje baski mają takie atrakcje prawie na kazdym kroku...:angryy: Zapraszam, może przy pomocy Twoich pluszaków i moich pierwotniaczków oczyścimy osiedle, co? Pzdr.
donya Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Miśki dwa I nasze koty jeden przecinek drugi przecinek
Asiaczek Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='donya']Miśki dwa I nasze koty jeden przecinek drugi przecinek Donya - ale zaszalałaś z tymi fotkami... Ostatnio jakoś tak skromnie było z nimi, prawda? Może pora otworzyc własną Galerię, co? Pzdr.
cavallo Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Donya, cały zwierzyniec!!! Śliczne mordeczki. Piękne te Twoje Rude Misiaczki, a Koteczki Przecineczki - słodziaki!:loveu::loveu::loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa
Recommended Posts