Asiaczek Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Zaraz zgrywam zdjecia i wstawiam. Zapraszam! pzdr.
Agappe Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Jussi ja też nie widze zdjeć :-( :-( a baaaaardzo chciałabym je zobaczyć.. Ineczka mnie zapraszała na spacerek, ale niestety do wwy dopiero po 17 dotarłam.. mam nadzieje, że to nie był ostatni taki spacerek??
Behemot Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Jussi, usunęłam Twoje puste posty. BTW: każdy może sam usunąć własny "nieudany" post. Wystarczy wejść w Edit i zaznaczyć opcję "Usuń post" ;)
Dan Danilo Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Witam Mam problem ze zdjęciami wiec powstawiam linki aby nie zajmować za dużo miejsca... Proszę napiszcie czy ten link się otwiera to wstawię więcej zdjęć. Krzysiek Link był za długi i rozciągał stronę, więc umieściłam go pod słowami "Ten link". Niestety link się nie otwiera. Jussi, przy okazji: zmień podpis (nie może być animowany). Mod.
Agappe Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Jussi napisał(a):google chyba mi cos blokuje Dzięki coś takiego mi sie wyświetla Forbidden Your client does not have permission to get URL /1.1 from this server.
Asiaczek Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 U mnie jest dokładnie tak, jak napisała Agappe. Pzdr.
Asiaczek Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Ten ostatni post tez jest "pusty" (przynajmniej dla mnie). Pzdr.
Dan Danilo Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 na reszcie sie udało ;) uff....hahahaha...po prostu...kiedys mialam wszystkie foty na onecie, a teraz jakos jak chcialam wsatwic z tamtego serwera to nie dalo rady, a z google to juz w ogóle, sami widzieliście...jak świetnie mi wyszło...dawno tego nie robilam...a dogo sie troche pozmienialo...i stad ta wpadka, ale obiecuje,ze to ostatni raz...i juz nikogo nie bede denerwowala swoja nieumiejętnością wsatwiania fotek...ale sami zobaczcie...warto bylo sie pomęczyć...a nie warto bylo...docinać ;) ...zaraz bedzie wiecej... miłego oglądania....:) http://img129.imageshack.us/img129/1102/250307065qz0.jpg http://img251.imageshack.us/img251/7342/250307125fm7.jpg Za duże zdjęcia zostały zaminione na linki. Mod
Dan Danilo Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 i to na tyle...moze jutro wrzucimy jeszcze kilka...ale musimy wybrac...duzo niestety nie jest pierwszej jakości ;) Bucha J
cavallo Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Śliczne zdjęcia!!!! Mieliście udany spacerek!! :loveu: :loveu: :loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa
bety Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Super fotki. Hej, a gdzie ten obiecany kudłaty misio - czyżby się nie stawił na Polach Mok. :shake: No i kto jest kim? Bo z tych zdjęć to jestem pewna jedynie, że Gothi to Gothi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pozdrawiam Kaśka
Agappe Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 widze Koi (Donyi) - najbardziej czerwona, Aiko (Ineczki) - blondyna ;), Shojo (Sylwka) - biała to kiedy następny spacer?? ;>
sylwekw Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Agappe napisał(a): to kiedy następny spacer?? ;> Jeśli chodzi o taki weekend-owy to dla mnie za dwa tygodnie bo w najbliższy jestem zajęty wystawą w Nowym Dworze Mazowieckim przez dwa dni.
Akitka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Jussi napisał(a): Sylwek, a Shojo co taka zakagańcowana? Jakieś kłopot z dogadaniem się z innymi psiakami? :roll:
Iwona&Wiki Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Jussi napisał(a): Jaaaakaaaa ślicznotka:loveu: Spacerek rzeczywiście udany! miło będzie zobaczyc resztę zdjęć! Właśnie własnie, a gdzie obiecany mały Puchatek?
Iwona&Wiki Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Zobaczcie, tak właśnie leniuchooje mój zwierzyniec :D:D:D:D:D Nic tylko sie przyłączyć!:D:D:D
Akitka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Iwona&Wiki napisał(a):Zobaczcie, tak właśnie leniuchooje mój zwierzyniec :D:D:D:D:D Nic tylko sie przyłączyć!:D:D:D Oj Iwonko... Ja bym się na Twoim miejscu przyłączyła. ;) Sama też przyłączyłabym się do obijającej się Ambry, ale posprzątać trzeba i jeszcze kolokwium mam w tym tygodniu. No cóż... Do roboty!
Iwona&Wiki Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Akitko, zawsze wokół jest cała masa psujów:shake::eviltong:. Mam tylko nadzieję, że udaje Ci sie wszystko wyrównać na szkoleniu. Ja też nie przyłączę się - lecę robic obiad!:p:p:p Aville, z tym szkoleniem to lepiej nie czekajcie, aż ociepli:shake::evil_lol:. Wiem, bo moja Niunia swoje szkolenie też zaczęła w marcu. Na szczęście szkołę miała po godzinie 18 i do czerwca - skończyła:p. Ale pod koniec szkolenia jak juz było gorąco, nawet przy jej szczenięcym entuzjazmie (zaczynała w wieku 3 m-cy) i tak niewielki był z niej pożytek:shake::p!
Akitka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Iwona&Wiki napisał(a):Akitko, zawsze wokół jest cała masa psujów:shake::eviltong:. Mam tylko nadzieję, że udaje Ci sie wszystko wyrównać na szkoleniu. Ja też nie przyłączę się - lecę robic obiad!:p:p:p Oj nie wiem, czy szkolenie wyeliminuje błagalne spojrzenia Ambry pt. "daj mi jakiś smakołyczek... ale taki ludzki smakołyczek" kierowane pod kątem "miękkich" osób z mej rodziny... :evil_lol:
Dan Danilo Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Witam Następny spacer ... myślałem o sobocie ,ale boje się o Gothi bo znowu wejdzie w błoto goniąc jakiegoś niedźwiedzia ( w niedziele jedziemy na wystawę ). Jak będą chętni to postaramy się przyjechać... Krzysiek
donya Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Agappe napisał(a):widze Koi (Donyi) - najbardziej czerwona, Aiko (Ineczki) - blondyna ;), Shojo (Sylwka) - biała to kiedy następny spacer?? ;> My będziemy w sobotę ok. 16 ale w parku. Mamy spotkanie z Grublem :lol: :lol: :lol:
Dan Danilo Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Witam Wstawiłem jeszcze zdjęcia z poprzednich spacerów. Krzysiek
Recommended Posts