Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
A mnie nie będzie, niestety. Muszę piec ciasto na spotkanie z Agabasskiem...obiecałam...
Pzdr.

Zawsze masz wymówkę :angryy:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Hehe, wpadnij do mnie tak ok. 18:00 to sama popróbujesz tej wymówki...
To co? Zdecydujesz się? Zapraszam...
pzdr.

Wpadnij na pola ok. 13 to ja wpadnę do Ciebie ok 18. No i jak???

Posted

Jussi napisał(a):
Witam
Przypominam ,że w niedziele o 13 ( za Merlinem ) odbędzie się DRÓGIE ŚWIATOWE SPOTKANIE AKIT na Polach Mokotowskich.
Przewidziane jest mnóstwo atrakcji jak :
występy różowych słoni
pokazy sztuki magicznej
tresura białych myszek
i na koniec
pokazy sztucznych ogni

Mam nadzieje ,że Akity wyciągną swoich właścicieli na spacer.
Krzysiek

Zapowiada się wspaniale! :placz::cry::placz::cry::placz::cry: :placz: :cry: :placz: :cry: :placz: :cry: :placz:
A piekną pogodę to już macie!
Więc Dobrej Zabawy!

Posted

Asiaczku i Ineczko to w maju na bank przypomne sie
o te obiecane kciuki!:eviltong:

Ineczko z wielką przyjemnościa pogapię się na Dziewczynkę:loveu:.
Puchatków nigdy za wiele!:multi::lol:
A co do tego dopingowania, to sama powiedz
chyba lepiej jak tak z umiarem, co?:p
Sama mam takiego stracha, ze echh:shake:! Szkoda gadać!
No tak Przemcio, zastanawiam sie kiedy ja tu o nim pisałam?:crazyeye:

Akitko, Amberek szaleje! Wspaniale!

Aville, co tam u Was słychać? My myslimy o Was!
Jak nasz pieszczoszek?! Moze nowe zdjęcia?:eviltong:

Posted

Iwona&Wiki napisał(a):

Akitko, Amberek szaleje! Wspaniale!

Nie dość, że szaleje, to jeszcze ją tu bezczelnie wszyscy psują na moich oczach... Tj. rozpieszczają przesadnie. ;) I jeszcze mi wypominają, że ja dla niej taka okropna jestem... :evil_lol: No cóż... Okropna, to nie, ale konsekwentna już bardziej.

Posted

donya napisał(a):
Wpadnij na pola ok. 13 to ja wpadnę do Ciebie ok 18. No i jak???

Nie da rady. Dopiero co wstawiłam ciasto do piekarnika. Ma się piec ok. godziny (jest 12:20). A juz o 14:00 - spacerki z psiakami. Dlatego ponawiam zaproszenie...
Pzdr.

Posted

Iwona&Wiki napisał(a):
Aville, co tam u Was słychać? My myslimy o Was!
Jak nasz pieszczoszek?! Moze nowe zdjęcia?:eviltong:
Co u nas słychac? Wrociliśmy właśnie ze szkolenia, Mandor spi. Generalnie zasnal w czasie zabawy na szkoleniu, totalnie nie przejmujac sie dziesiecioma psami dookola :lol:
Zdjec nowych (i dobrej jakosci) jakos ostatnio nie mamy :( ale musze troche porobic, bo to juz duzy, powazny pies jest :cool3::

pozdrawiamy serdecznie :D

Posted

Hej

Dlaczego mamy pokasowac? wstawilismy foty z dzisiejszego spotkania na polach mokotowskich...trudno zajeły kilka stron...ale nie trzeba az robic z tego takiego wielkiego problemu i zwracac nam uwage...
Asiu.,..nie wiem o co Ci chodzi...? jak inny wypisuja dyrdymały na kilka stronach, ze np. zrobił sobie kawe, ciasto, właśnie wstał z łóżka itp to jest ok, i nikt nic nie mowi i nie zwraca uwagi??? ze cenne strony dogo zostaly zaprzepaszczone??? a jak ktos wstawi kilka super fotek (aby zrobic innym przyjemność) to juz jest problem...a na dodatek...przypomne,ze jest to GALERIA AKIT! i mozna tu wsatwiac foty...prawda???

a dodam jeszcze na marginesie, ze zrobil to moj mąż Krzysiek i nie wiedzial jak wsatwic kilka zdjęć pod rząd...nie bylo mnie w domu i nie mógl mnie o to zapytac a od niedawna udziela sie na forum...ale po takich uwagach... jak bylby inny to za pewne juz by się slowem nie odezwal! ale postara sie nie urazac nikogo i bedzie teraz wstawial tak, aby nikt nie mógl sie przyczepić...;)

Posted

Aville napisał(a):
Co u nas słychac? Wrociliśmy właśnie ze szkolenia, Mandor spi. Generalnie zasnal w czasie zabawy na szkoleniu, totalnie nie przejmujac sie dziesiecioma psami dookola :lol:
Zdjec nowych (i dobrej jakosci) jakos ostatnio nie mamy :( ale musze troche porobic, bo to juz duzy, powazny pies jest :cool3::

pozdrawiamy serdecznie :D

Piękny portrecik. Czekamy na zdjęcia Mandorka... :)

Posted

Jussi napisał(a):
Hej

Dlaczego mamy pokasowac? wstawilismy foty z dzisiejszego spotkania na polach mokotowskich...trudno zajeły kilka stron...ale nie trzeba az robic z tego takiego wielkiego problemu i zwracac nam uwage...
Asiu.,..nie wiem o co Ci chodzi...? jak inny wypisuja dyrdymały na kilka stronach, ze np. zrobił sobie kawe, ciasto, właśnie wstał z łóżka itp to jest ok, i nikt nic nie mowi i nie zwraca uwagi??? ze cenne strony dogo zostaly zaprzepaszczone??? a jak ktos wstawi kilka super fotek (aby zrobic innym przyjemność) to juz jest problem...a na dodatek...przypomne,ze jest to GALERIA AKIT! i mozna tu wsatwiac foty...prawda???

a dodam jeszcze na marginesie, ze zrobil to moj mąż Krzysiek i nie wiedzial jak wsatwic kilka zdjęć pod rząd...nie bylo mnie w domu i nie mógl mnie o to zapytac a od niedawna udziela sie na forum...ale po takich uwagach... jak bylby inny to za pewne juz by się slowem nie odezwal! ale postara sie nie urazac nikogo i bedzie teraz wstawial tak, aby nikt nie mógl sie przyczepić...;)

Jussi... Nie obrażaj się tak od razu. Ja widzę prawie 2 strony pustych postów waszych (tzn bez ani jednego slowa ani jednego zdjęcia). I podejrzewam, że Asiaczek tak samo. Dlatego wam zwróciła uwagę. Coś nie działają te zdjęcia. Może spróbujcie je naprawić?

Posted

Jussi napisał(a):
Hej

1/ ja tych zdjęc nie widzę! I dlatego zwróciłam uwagę na "puste"posty.
2/ nie robię z tego problemu, po prostu zwróciłam uwagę na fakt powstania "pustych" postów.
3/ w SWOJEJ Galerii każdy ma prawo pisać to, co mu się podoba (wyjątek: wyrazy obraźliwe, przekleństwa itp).
4/ proponuję, aby Twój Mąż po prostu zalogował się jako "on" na DGM i będzie wiadomo, komu zwracać uwagę i z kim "rozmawiam" ... Naprawdę aż tak bardzo uraziłam Twojego Męża, że nie napisze nic więcej? To Ty musisz pisać odpowiedzi za Niego?!
5/ po jakich uwagach?! Ja napisałam tylko 1 posta!!! Sorki, nie wyolbrzymiaj.

PS. Nadal nie widzę fotek...
Pzdr.

Posted

Akitka napisał(a):
Jussi... Nie obrażaj się tak od razu. Ja widzę prawie 2 strony pustych postów waszych (tzn bez ani jednego slowa ani jednego zdjęcia). I podejrzewam, że Asiaczek tak samo. Dlatego wam zwróciła uwagę. Coś nie działają te zdjęcia. Może spróbujcie je naprawić?

Akitko - tak właśnie jest. Nadal nie widzę zdjęć. Dziękuję.
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Akitko - tak właśnie jest. Nadal nie widzę zdjęć. Dziękuję.
Pzdr.

Nie ma za co Asiaczku. Nie rozumiem, czemu nie którzy są tacy drażliwi...

Posted

Wydaje mi się, że tego typu sprawy lepiej załatwiac między sobą, niz miałby w to wmieszac się MOD... Bo po co, prawda?
Ja tez pewnych rzeczy nie rozumiem.. Ale nic to.
Pzdr.

Posted

Nie drażliwi...tylko zdziwieni drażliwościa innch...ale jak niech Wam bedzie...nie wiem dlaczego nie widac zdjęć...a tak w ogóle to mozna bylo napisac,ze nie widac a nie ze zajely kilka stron...i stad moja tzw "drażliwość"...wystarczylo to inaczej sformułować....

Posted

Jussi napisał(a):
Nie drażliwi...tylko zdziwieni drażliwościa innch...ale jak niech Wam bedzie...nie wiem dlaczego nie widac zdjęć...a tak w ogóle to mozna bylo napisac,ze nie widac a nie ze zajely kilka stron...i stad moja tzw "drażliwość"...wystarczylo to inaczej sformułować....

Może jakoś źle linki wkleiliście? Zawsze możecie Moda poprosić o pomoc.

Posted

Jussi napisał(a):

Ale czy ja napisałam nieprawdę?!
Pzdr.

Posted

Jussi, ja też nie widze zdjęć! A szkoda, bo to pewnie z Waszego spacerku!! Pewnie był superowy!
Ja myślę, że Asiaczek nawet nie miała pojęcia, że tam miały być zdjęcia, bo ja też nie! :shake:
Czekam więc z niecierpliwością na Wasze zdjęcia!!!! :loveu:
Asiaczku, a może założymy off topic nt przepisów na ciasta? Ja jestem okropny ciastojad!!! :cool3:
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Posted

cavallo napisał(a):
Jussi, ja też nie widze zdjęć! A szkoda, bo to pewnie z Waszego spacerku!! Pewnie był superowy!
Ja myślę, że Asiaczek nawet nie miała pojęcia, że tam miały być zdjęcia, bo ja też nie! :shake:
Czekam więc z niecierpliwością na Wasze zdjęcia!!!! :loveu:
Asiaczku, a może założymy off topic nt przepisów na ciasta? Ja jestem okropny ciastojad!!! :cool3:
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Chyba juz jest taki topic...
Ale ja zaraz wstawię fotkę ciasta upieczonego z okazji wizyty Agabasska u mnie...
Donya - wzgardziła, hehehe, nie wie, biedulka, co straciła!
pzdr.

Posted

No widzisz Asiaczku, a ja nie wzgardziłabym, gdyby nie ta odległość.....:eviltong:
Oj, jak wstawisz fotkę Twojego wypieku, to chyba już teraz wsiądę w pociąg i rano zjawię u Ciebie na ciasteczku i kawce :razz:
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...