Asiunia02 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 zapomniałam napisać, że zobowiązałam się zrobić fotorelację, jak tylko jak dostane zdjęcia od Kasi i Sylwii wł. Hanu :)
cavallo Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Asiunia, śliczne maleństwa! Sama słodycz! :loveu::loveu::loveu: Nawet mam już swojego ulubieńca! Rudzielec z białym noskiem jest przepiękny!!!! :loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa
donya Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Akitka napisał(a):Ja byłam na wystawie (jako obserwator) i przyznam, że jeszcze nie widziałam czegoś takiego... Jeden z przedstawicieli panów akitowych (tzn. pies chyba z klasy młodzieży) wyswobodził się z obroży i zwiał z ringu... Potem zrobił to jeszcze raz ku frustracji swej wystawczyni, która z tych nerwów zmieniła się bodajże ze swoją mamą. ;) Sędziemu podobały się pręgusy. A śmieszny jego trikiem: było piszczenie taką zabawką w postaci futerka np. tuż przed nosem psa. :) Wyników częściowych nie zdradzę, niech przekażą je wystawcy... Miały być zdjęcia, bo robiła Agatka i Kasia, więc pewnie się wkrótce pojawią. :) Akitka miło było Cię poznać :lol: :lol: :lol:
Akitka Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 donya napisał(a):Akitka miło było Cię poznać :lol: :lol: :lol: Mnie również... ;)
Kasia&Wojtek Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='Asiunia02']Dzieci Donci: 2 pieski mój faworyt to psisko z prawej :cool3:
Dan Danilo Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Witam Chciałbym podziękować wszystkim przybyłym w niedziele na Pola Mokotowskie ( było około 10 akit ) i mam nadzieję ,że w następna niedziele o 13 ( spotkajmy się godzinę później bo ta godzina bardziej pasuje większości ) będzie nas jeszcze więcej... PS. Spotkanie zaczęło uświadamiać mi różnice i podobieństwa w charakterze AA i AJ – ciekawe spostrzeżenia. Krzysiek
sylwekw Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Jussi']Witam Chciałbym podziękować wszystkim przybyłym w niedziele na Pola Mokotowskie ( było około 10 akit ) i mam nadzieję ,że w następna niedziele o 13 ( spotkajmy się godzinę później bo ta godzina bardziej pasuje większości ) będzie nas jeszcze więcej... .... Krzysiek Kurcze szkoda, że przegapiłem takie spotkanie ..... no chyba ża jakos potajemnie się umawialiście bądź było to spotkanie tylko dla niektórych :mad: ... może następnego nie przegapię ??
donya Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Jussi']Witam Chciałbym podziękować wszystkim przybyłym w niedziele na Pola Mokotowskie ( było około 10 akit ) i mam nadzieję ,że w następna niedziele o 13 ( spotkajmy się godzinę później bo ta godzina bardziej pasuje większości ) będzie nas jeszcze więcej... PS. Spotkanie zaczęło uświadamiać mi różnice i podobieństwa w charakterze AA i AJ – ciekawe spostrzeżenia. Krzysiek A kto był oprócz Aiko i Ciebie :roll: Zastanawiam się czy nie przyjechać ale raczej dziewczynę zabiorę ze sobą bo chłopak nie bardzo się nadaje ;)
ineczka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 donya napisał(a):A kto był oprócz Aiko i Ciebie :roll: Zastanawiam się czy nie przyjechać ale raczej dziewczynę zabiorę ze sobą bo chłopak nie bardzo się nadaje ;) Bierz Koiśkę i nie zastanawiaj się tylko przyjeżdżaj ;) widzę, że Krzysiek dobry marketing robi ;) 10 akit hm...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Sylwek, inf o tym spotkaniu gdzieś tu było na forum tak więc, na pewno nic nie działo się po cichu... Myślę, że tym razem i TY wpadniesz.
ineczka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Może na to spotkanie uda mi się zorganizować małą niespodziankę w postaci 5 miesięcznej akitki długowłosej :loveu:
Dan Danilo Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Witam Faktycznie chyba nie było 10 akit ,ale mam nadzieje ,że w niedziele o 13 tyle się zjawi. Zaproszenie jest kierowane do wszystkich chętnych. Umieściłem link do foto galerii z wystawy w Grodzisku i spotkania na Polach Mokotowskich...( zdjęcia robił Michał ) http://galerie.meyes.pl/polamokotowskie/ PS. Mam nadzieje ,że zrobimy taką foto galerię po niedzielnym spotkaniu. Krzysiek
Asiaczek Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Czy tylko akity są zaproszone na to spotkanie? Pzdr.
Dan Danilo Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Witam Zaproszenie jest kierowane do wszystkich ,którzy maja fioła na punkcie swoich psów. Krzysiek
pola.1 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Jussi zdecia sa suuuuuuuper!!!Ale tych Akit 10.......to chyba pobozne zyczenia byly hihihihihihihihihi,no albo nie wszystkim zrobiles zdjecia!!!! Ineczka zdjecia Lali jest super!! Popros Krzusztofa zeby Ci wyslal na poczte!
donya Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 ineczka napisał(a):Bierz Koiśkę i nie zastanawiaj się tylko przyjeżdżaj ;) widzę, że Krzysiek dobry marketing robi ;) 10 akit hm...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Sylwek, inf o tym spotkaniu gdzieś tu było na forum tak więc, na pewno nic nie działo się po cichu... Myślę, że tym razem i TY wpadniesz. Koiska jeszcze trochę atrakcyjna jest ;) - zobaczymy jak będzie w niedzielę. Te 10 akit to mnie bardzo zdziwiło :evil_lol: raczej wiem kto przyjeżdza na pola :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
donya Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Asiaczek napisał(a):Czy tylko akity są zaproszone na to spotkanie? Pzdr. Jak ja Cię zapraszam na spacer to nie masz czasu :mad: A tu proszę :evil_lol:
Asiaczek Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Donya - ze mną to jest taki kłopot, że ja chęci to mam ogrooooomne! Ino czasu niet! Ale w najbliższą niedzielę jestem wolna. No, chyba, że trafi mi się klient na Kalimerkę i będzie chciał ją zobaczyć. To wtedy się nie zjawię... Pzdr.
donya Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='Asiaczek']Donya - ze mną to jest taki kłopot, że ja chęci to mam ogrooooomne! Ino czasu niet! Ale w najbliższą niedzielę jestem wolna. No, chyba, że trafi mi się klient na Kalimerkę i będzie chciał ją zobaczyć. To wtedy się nie zjawię... Pzdr. Tak naprawdę to ja tez jeszcze nie wiem czy będę :roll: Wszystko zależy od Koiski ;)
donya Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='Asiaczek']Donya - całe lato przed nami! Pzdr. Nie tylko lato i nie tylko na polach mokotowskich ;) :lol: :lol:
ineczka Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Asiaczek, myślę że Ty i Twoje baski zawsze możecie czuć się zaproszone w końcu to V grupa. Donya, w takim razie trzymam kciuki, że mała przestanie już pachnieć, choć to nawet do kilku - nastu dni po, zawsze coś tam jeszcze jakiś psiak może zwęszyć. Hm.. czyżby mała stała się już dorosłą kobietką ;) Pola, a jakim fajnym sprzętem te zdjęcia robione, tylko pozazdrościć ;)
donya Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='ineczka'] Donya, w takim razie trzymam kciuki, że mała przestanie już pachnieć, choć to nawet do kilku - nastu dni po, zawsze coś tam jeszcze jakiś psiak może zwęszyć. Hm.. czyżby mała stała się już dorosłą kobietką ;) Ja wiem, że różne są psy. U mnie wyznacznikiem jest Bimbo. Jeszcze wczoraj Bimbo szalał a dzisiaj juz spokojnie. No i wiejski amant się nie pojawił pod płotem więc ... ;) :lol: :lol:
ineczka Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 donya napisał(a):Ja wiem, że różne są psy. U mnie wyznacznikiem jest Bimbo. Jeszcze wczoraj Bimbo szalał a dzisiaj juz spokojnie. No i wiejski amant się nie pojawił pod płotem więc ... ;) :lol: :lol: No tak ale Bimbo to reproduktor i zupełnie inaczej się zachowuje niż taki zwykły psiak. Bimbo wie dokładnie kiedy co i jak, a takim niewyżytym zapaleńcom wszystko jedno czy to tylko noga właścicielki od suczki pachnącej cieczką. Ale jak tez już wspomniałaś o wiejskim amancie to raczej koniec jest bliski, he,he. No nic tak czy inaczej mam nadzieje, że zobaczymy sie na niedzielnym spacerze.:multi: pozdrawiamy
Recommended Posts